Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın max 50 liraya türkiyede satılan bi kulaklık almayı düşünüyorum. gold-darty-vatan-electroworld yada teknosadan alıcam. buralarda bulunabilecek 50 liralık hangi kulaklığı önerirsiniz?

mümkünse yalıtımı iyi olsun yeter

creative ep-630 önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 5 Ocak 2012; 17:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

yarın max 50 liraya türkiyede satılan bi kulaklık almayı düşünüyorum. gold-darty-vatan-electroworld yada teknosadan alıcam. buralarda bulunabilecek 50 liralık hangi kulaklığı önerirsiniz?

yaklaşık 3 senedir ep-630i kullanıyorum. zamanında 70 lira vermiştim. teknik konularda bir yorum yapamam ama dayanıklılık açısından çok sağlam bir kulaklık.

bir soru da benden gelsin. benim emektar ep-630i'nin çok ömrü kalmadı. yerine KLIPSCH IMAGE S5I düşünüyorum. Ayrıca S5i gibi dayanıklı ve iphone destekli kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Saygılar.

• 2,5 sene Creative EP630i kullandım gerçekten tam bir f/p kulaklığıdır hele rock metal dinliyorsanız tam size göre, hiç özenmeden kullandım cebimde boşta taşıdım hiç bir şey olmadı kablosu fln kalındır daha önce philips ve sony kullanmıştım kabloları hemen kopmuştu tabi 30-40 tl'lik kulaklıklardı. Neyse zamanla işler değişti, hayatım da D&R Suadiye mağazasında Monster Beats Pro dinlememle değişti. O gün anladım ki ben müzik falan dinlemiyorum orada dinlediğim şarkı rapti ancak çok canlıydı sesleri çok etkiledi beni o günden sonra bnm ep 630 beni hiç kesmemeye başladı müzik dinleyesim gelmiyordu. Başladım kulaklık aramaya özellikle rock metal dinleyicisiyseniz çok fazla seçenek yok gibi Grado Sr60i var ancak kulaküstü, kulak içi diyorsanız Brainwavz M2 var bütçeye uygun olan. Planım önce M2 almak daha sonra ilerde Ultimate Ears TripleFi 10 almaktı. Tam M2 alayım derken iddaa oynamıştım öylesine tuttu birazda kendi birikmişimden ekledim Ultimate Ears TripleFi 10 aldım. Bu kulaklıkla ilgili aslında çok negatif şey yazıyor öncelikle kablosu çok sert kalın ve sağlam ona laf yok ama çok sert, kulağa oturtmasıda biraz problem ancak zamanla alışıyorsunuz. Şu an kendisinden çok memnunum ilerde bi kablo değişimine giderim belki ama şimdilik iyiyim. İçinden çıkan Comply Foam tam bir teknoloji harikası 5 saat dursa rahatsız etmez adamı öyle bir rahatlık sağlıyor izolasyonuda müthiş. Sesiyle ilgili çok bir şey söyleyemem bu işlerden çok anlamam ama rock metal ve özellikle live kayıt dinlemeyi seviyorsanız alabileceğiniz iyi kulaklıklardan biri bu. Ep 630'da en çok basın zayıflığından şikayetçiydim böyle tam vurmuyordu zayıftı ama bu kulaklıktan ona göre oldukça güçlü tabiki bas kulaklığı değil elimdeki ancak metal müzik içindeki bas için tam yeterli Kickler tok tok tok! diye kulağınızda hissediyorsunuz.

Haa birde unutmadan eğer FLAC dinlemediyseniz çok şey kaybediyorsunuz Mp3 320 kbps bile olsa FLAC'ın yanına asla yaklaşamaz. FLAC'tan sonra mp3 dinliyorum ses puslu puslu geliyor inanılmaz kalite farkı var mutlaka dinlemenizi tavsiye ediyorum. Dinlediğiniz mp3'ler mp3 olana kadar bir çok çevirme işleminden geçiyor buda kalite kaybını beraberinde getiriyor. FLAC'ta ses kalite kaybı yok. Farkı dinleyip duymanızı tavsiye ediyorum. Aynı şarkıyı bi mp3 olarak birde FLAC olarak dinleyin o zmn bunları neden yazdığı daha iyi anlarsınız.

Not: Yukarda yazdığım şeyleri bir çoğunuz zaten biliyor olabilir farkındayım ama olurda birisi faydasını görür diye yazdım.
    Not2:Ultimate Ears TripleFi 10'u seçmemde bana yardımcı olan Engin. kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec85 -- 11 Ocak 2012; 11:20:09 >

• 100-150 lira civarına kafaüstü kulaklık ne alabilirim.Yurtiçi,forumdan vs. satanda olabilir.Bulamazsam yurtdışından da sipariş verebilirim.

Superlux hd668b övülüyor ama Türkiye'de yok malesef ama hd681 modeli var(Aralarında çok fark yok gibi).Birde Hd662 modeli var ama türkçe inceleme yok.

Linkteki Superlux ürünlerinden hangisini önerirsiniz.

En Çok tekno-trans ve metal dinliyorum.Bass çok aramıyorum ama azda olmasın.Daha önce ep630-vmoda vibe ve en son vibe2 kullandım.Vibe2 nin sesi fena değildi ama kaybettim artık kafaüstü almak istiyorum.

Cihaz olarak İpod video 5.5g Kullanıyorum ve Rockbox yüklü.Flac Bulamazsam 320kbps dinlerim...Rockbox'dan veya ipod dolayı sesi sona getirince(sesin en son seviyesi 6db ama 2db den sonra ) ses uğultu gibi oluyor.Tabiki bunu ses sisteminde Deneyerek anladım.Sistemin sesi kısık ama ipod'dan sesi sonlayınca yine bozuk geliyordu ses.Bunun düzelmesi için amfi almam mı gerekiyor.Yada kafaüstü kulaklığı besleyebilirmi ipod...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 11 Ocak 2012; 13:42:51 >

• merhabalar bu kulaklığı ciddi ciddi almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan varmı olan var mı htc telefonumda kullanacağım..
    Beats by Dr. Dre iBeats with ControlTalk In-Ear
    --------------------------------------------------------------------------------

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

yarın max 50 liraya türkiyede satılan bi kulaklık almayı düşünüyorum. gold-darty-vatan-electroworld yada teknosadan alıcam. buralarda bulunabilecek 50 liralık hangi kulaklığı önerirsiniz?

Eğer transparan sesli dengeli bir kulaklık arıyorsan o fiyata şunu dene derim;

http://forum.donanimhaber.com/m_56376127/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56376127

Bol baslı, nispeten boğuk birşey içinse EP630 olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fataflex

merhabalar bu kulaklığı ciddi ciddi almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan varmı olan var mı htc telefonumda kullanacağım..
    --------------------------------------------------------------------------------

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

Kulaklık konularında pek şey bilmem ama dostum o almak istediğin bebek senin telefonunun çıkışına fazla bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

Kulaklık konularında pek şey bilmem

Belli oluyor.
  • quote:

quote:

merhabalar bu kulaklığı ciddi ciddi almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan varmı olan var mı htc telefonumda kullanacağım..

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

Kulaklık konularında pek şey bilmem ama dostum o almak istediğin bebek senin telefonunun çıkışına fazla bence

iyi ses alamazmıyım yanii

• quote:

quote:

quote:

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

iyi ses alamazmıyım yanii

bu fiyatlara alabileceğim kulaklık ne önerirsiniz çok temiz ses kalitesi olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

Belli oluyor.

O zaman niye insanlar o kadar para vererek cowon falan alıyor heaaaaaaa
  • quote:

quote:

quote:

Belli oluyor.

Kulaklık konusunda pek bişey bildiğin zaman bu sorunun cevabını kendin vermiş olursun zaten...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belli oluyor.

Kulaklık konusunda pek bişey bildiğin zaman bu sorunun cevabını kendin vermiş olursun zaten...

Benim bildiğim Beats By Dre. Kulaklıklarının pazarlama bombası olduğudur. Fakat çokda kötü değil fakat bana bir telefonun çıkışına takmak için 200 Dolarlık kulaklık almak saçma geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belli oluyor.

Benim bildiğim Beats By Dre. Kulaklıklarının pazarlama bombası olduğudur. Fakat çokda kötü değil fakat bana bir telefonun çıkışına takmak için 200 Dolarlık kulaklık almak saçma geliyor

Aynen öyle dostum...Böyle bir kulaklık alacaksan önce adam gibi bir player almak lazım..Örneğin Cowon:)
    Telefonla kullanmak için ep630 al fazla da para harcama..

• quote:

Orijinalden alıntı: nec85

2,5 sene Creative EP630i kullandım gerçekten tam bir f/p kulaklığıdır hele rock metal dinliyorsanız tam size göre, hiç özenmeden kullandım cebimde boşta taşıdım hiç bir şey olmadı kablosu fln kalındır daha önce philips ve sony kullanmıştım kabloları hemen kopmuştu tabi 30-40 tl'lik kulaklıklardı. Neyse zamanla işler değişti, hayatım da D&R Suadiye mağazasında Monster Beats Pro dinlememle değişti. O gün anladım ki ben müzik falan dinlemiyorum orada dinlediğim şarkı rapti ancak çok canlıydı sesleri çok etkiledi beni o günden sonra bnm ep 630 beni hiç kesmemeye başladı müzik dinleyesim gelmiyordu. Başladım kulaklık aramaya özellikle rock metal dinleyicisiyseniz çok fazla seçenek yok gibi Grado Sr60i var ancak kulaküstü, kulak içi diyorsanız Brainwavz M2 var bütçeye uygun olan. Planım önce M2 almak daha sonra ilerde Ultimate Ears TripleFi 10 almaktı. Tam M2 alayım derken iddaa oynamıştım öylesine tuttu birazda kendi birikmişimden ekledim Ultimate Ears TripleFi 10 aldım. Bu kulaklıkla ilgili aslında çok negatif şey yazıyor öncelikle kablosu çok sert kalın ve sağlam ona laf yok ama çok sert, kulağa oturtmasıda biraz problem ancak zamanla alışıyorsunuz. Şu an kendisinden çok memnunum ilerde bi kablo değişimine giderim belki ama şimdilik iyiyim. İçinden çıkan Comply Foam tam bir teknoloji harikası 5 saat dursa rahatsız etmez adamı öyle bir rahatlık sağlıyor izolasyonuda müthiş. Sesiyle ilgili çok bir şey söyleyemem bu işlerden çok anlamam ama rock metal ve özellikle live kayıt dinlemeyi seviyorsanız alabileceğiniz iyi kulaklıklardan biri bu. Ep 630'da en çok basın zayıflığından şikayetçiydim böyle tam vurmuyordu zayıftı ama bu kulaklıktan ona göre oldukça güçlü tabiki bas kulaklığı değil elimdeki ancak metal müzik içindeki bas için tam yeterli Kickler tok tok tok! diye kulağınızda hissediyorsunuz.

Haa birde unutmadan eğer FLAC dinlemediyseniz çok şey kaybediyorsunuz Mp3 320 kbps bile olsa FLAC'ın yanına asla yaklaşamaz. FLAC'tan sonra mp3 dinliyorum ses puslu puslu geliyor inanılmaz kalite farkı var mutlaka dinlemenizi tavsiye ediyorum. Dinlediğiniz mp3'ler mp3 olana kadar bir çok çevirme işleminden geçiyor buda kalite kaybını beraberinde getiriyor. FLAC'ta ses kalite kaybı yok. Farkı dinleyip duymanızı tavsiye ediyorum. Aynı şarkıyı bi mp3 olarak birde FLAC olarak dinleyin o zmn bunları neden yazdığı daha iyi anlarsınız.

Not: Yukarda yazdığım şeyleri bir çoğunuz zaten biliyor olabilir farkındayım ama olurda birisi faydasını görür diye yazdım.
    Not2:Ultimate Ears TripleFi 10'u seçmemde bana yardımcı olan Engin. kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

şahsen benim baya bi işimi gördü ağırlıklı olarak rock,hard rock dinleyen biriyim bende bu aralar adam gibi bir mp3 player bakıyorum arkasından da iyi halli bir kulaklık alıcam tabi. tam ben de tam 2 senedir minton mp4 + mx 271 den müzik dinliyorum. daha önceleri philips ve sony nin bir çok mp3/mp4 playerını da kullandım tabi onları paraya ihtiyaç olduğundan sattım zamanında en son 20 liraya kelepir minton aldım sıfır ama artık ciddi ciddi ben sadece müziği dinliyorum. adlığım zevk 0 sonra bir gün satürn de archos la karşılaştım 1.4v üstünde de bir çok kulaklığı tabi ilk olarak kendi kulaklığımı dinlediğim an bende anladım ki sony philips hikaye... şimdi hayırlısıyla sansa fuze ya da fuze+ almaya karar verdim archos 3 vision dan bile iyi sesi olduğunu söylüyorlar. fuze ya da fuze+ için sizin kullandığınız kulaklık sizce uygunmudur ? bir bilginiz var mı ? ya da başka önerebileceğiniz bir kulaklık var mı ? (hem zaten ultimate ears triplefi 10 minimum 300 lira kesinlikle al desen bile ben onu en erken 2 ay sonra alabilirm napalım bizimki side parasızlık )

• Arkadaşlar bass ağırlıklı kafa üstü tarzında olan bir kulaklık arıyorum. Kafamdaki modeller Audio Technica M50 veya Equation Rp22x fakat her iki ürünü de bulmak sıkıntılı. AT M50 nin sahteleri de piyasada çok fazla olduğundan güvenemedim kimseye. Siz ne tavsiye edersiniz ya da nereden alabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

Arkadaşlar bass ağırlıklı kafa üstü tarzında olan bir kulaklık arıyorum. Kafamdaki modeller Audio Technica M50 veya Equation Rp22x fakat her iki ürünü de bulmak sıkıntılı. AT M50 nin sahteleri de piyasada çok fazla olduğundan güvenemedim kimseye. Siz ne tavsiye edersiniz ya da nereden alabilirim acaba?

Ath nin kaliteli ürünlerini , replikalarından ayırmak çok kolaydır . Elden alma imkanınız varsa internette bir çok döküman var replika ile orjinalinin farkları arasında .

Tabi elden alma şansınız yok veya güvenilir birinden bulamıyorsanız , kendiniz yurtdışından getirtebilirsiniz .

Bass olarak başarılı olan daha çok portable bir-iki model söyleyeyim . Referans konusunda M50 ye pek yaklaşamazlar bilginiz olsun .

Ath es7
    Ath ws70 solid bass

• Yurtdışından nasıl getirtebilirim acaba? Ebay üzerinden daha önce alışveriş yapmadım... Fakat 2 hafta sonra bir arkadaş yurtdışına gidecek ona mı aldırsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

Yurtdışından nasıl getirtebilirim acaba? Ebay üzerinden daha önce alışveriş yapmadım... Fakat 2 hafta sonra bir arkadaş yurtdışına gidecek ona mı aldırsam...

Ebay da biraz sakat bir yer , güvenilir satıcılardan price düşük göstertip alabilirsiniz gümrüğe takılmadan , ama her zaman bulunamayabiliyor öyle satıcılar ..

Arkadaşınızın gittiği yerde istediğiniz modelleri alabileceği mağazalar varsa hiç riske girmenize bile gerek yok derim .
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.