Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam denediği en iyi kulaklığa 10 veriyor diğerlerini de bunun üzerinden değerlendiriyor. Mesela CK100, CK10 ve DBA-02'ye 10 vermişti önce daha sonra SM3'ü deneyince değiştirmiş haklı olarak
  • güzel liste, arada incelemek lazım birde kriterlerlerde ses rengi olarak enfazla hangi frekansa ağırlıklı onuda belirtseymiş mükemmel olucakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 10 Ocak 2011; 3:32:40 >
  • Direk listede yok ancak linkte her kulaklık için ayrıntılı bilgi verilmiş, ses rengi falan herşey var.

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

güzel liste, arada incelemek lazım birde kriterlerlerde ses rengi olarak enfazla hangi frekansa ağırlıklı onuda belirtseymiş mükemmel olucakmış
  • paylaşımın için teşekkürler yardımcı oldun:)
  • Dostum naptın sen ya Head-fi de görüp incelemiştim bu karşılaştırma tablosunu ama o zaman iem alma düşüncem olmadığı için şöyle bir bakmıştım sadece. Şimdi her bölüme girdiğimde bir tabloya bakasım ve uygun bir kulaklığı alasım geliyor

Çok yakın zamanda iki tane kafa üstü kulaklık aldım zaten ama bir de iem alıp tamamlıyacağım heralde bu işi. Ama bu sefer fazla para veremeyeceğim iem için o yüzden sanırım sunrise sw-xcape' i almayı düşünüyorum. f/p olarak en karlısı o gibi gözüküyor benim için.

Şaka bir yana başlık için teşekkürler

• Fischer Audio SBA-01 kulaklık hakkında fikri yada bilgisi olan varmıdır ? fikir ve görüşlerinizi bekliyorum, nasıl bir kulaklıktır ?

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 10 Ocak 2011; 23:05:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Dostum naptın sen ya Head-fi de görüp incelemiştim bu karşılaştırma tablosunu ama o zaman iem alma düşüncem olmadığı için şöyle bir bakmıştım sadece. Şimdi her bölüme girdiğimde bir tabloya bakasım ve uygun bir kulaklığı alasım geliyor

Çok yakın zamanda iki tane kafa üstü kulaklık aldım zaten ama bir de iem alıp tamamlıyacağım heralde bu işi. Ama bu sefer fazla para veremeyeceğim iem için o yüzden sanırım sunrise sw-xcape' i almayı düşünüyorum. f/p olarak en karlısı o gibi gözüküyor benim için.

Şaka bir yana başlık için teşekkürler

ben teşekkür ederim, kulaklık tercihi konusunda ikilemde olan arkadaşlara bir yol gösterebilirsek, bir fikir verebilirsek ne mutlu.

• Ben tabloda Fischer'a karşı yanlı bir tutum görüyorum bilgin olsun. Alacak olursan iyice bak karşılaştırmalara

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

Fischer Audio SBA-01 kulaklık hakkında fikri yada bilgisi olan varmıdır ? fikir ve görüşlerinizi bekliyorum, nasıl bir kulaklıktır ?

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

• Birkaç güzel yorum okumuştum ama bence imkanınız varsa biraz daha ekleyip DBA-02 düşünün

quote:

Fischer Audio SBA-01 kulaklık hakkında fikri yada bilgisi olan varmıdır ? fikir ve görüşlerinizi bekliyorum, nasıl bir kulaklıktır ?

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Birkaç güzel yorum okumuştum ama bence imkanınız varsa biraz daha ekleyip DBA-02 düşünün

quote:

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

Katılıyorum.. Sürpriz bir kulaklık bu..
    O açıdan denenmişe, aynı zamanda üst modeline yönelmekte fayda var..

• quote:

Birkaç güzel yorum okumuştum ama bence imkanınız varsa biraz daha ekleyip DBA-02 düşünün

quote:

üstad aslında birebir kendim bir arayışta değilim brainwavz'lerimlede mutlu , mesut ve bahtiyar yuvarlanıp gidiyoruz

ben listede olmayan yeni sayılabilecek yada ilgi çekebilecek kulaklıklar hakkındada yorumlar olsun diye yazdım aslında.

bu arada öneriniz güzel ama dba-02'nin fiyatı sba-01'in 2 katı bunuda gözardı etmemek lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

quote:

Katılıyorum.. Sürpriz bir kulaklık bu..
    O açıdan denenmişe, aynı zamanda üst modeline yönelmekte fayda var..

abi zaten dba-02 kendini kanıtlamış bir kulaklık o konuda problem yok. problem sba-01'in dba-02'nin yarı fiyatında olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 10 Ocak 2011; 23:41:03 >

• quote:

abi zaten dba-02 kendini kanıtlamış bir kulaklık o konuda problem yok. problem sba-01'in dba-02'nin yarı fiyatında olması

Düşündüm de sana katılıyorum aslında..
    Fischer in f/p sınıfında isim yapmış iyi kulaklıkları var.. Silver bullet, eterna gibi..
    SBA-01 hiç ön plana çıkmadı.. Bunu da denemek lazım bence.. Belki adı çıkmış modellerden daha iyi bir modeldir biz bilmiyoruzdur..
  • quote:

quote:

Fischer in f/p sınıfında isim yapmış iyi kulaklıkları var.. Silver bullet, eterna gibi..
    SBA-01 hiç ön plana çıkmadı.. Bunu da denemek lazım bence.. Belki adı çıkmış modellerden daha iyi bir modeldir biz bilmiyoruzdur..

sertug abi kemal abi radius(ddm) diyorum başka bişey demiyorum size

• quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

quote:

sertug abi kemal abi radius(ddm) diyorum başka bişey demiyorum size

tabiiki güzel kulaklık ama onunda fiyatı az değil bütçe meselesi. ama söylenilenlere göre fiyatının hakkını veren bir kulaklık. bende çok merak ediyorum denemek istiyorum çift dinamik sürücülü bu güzelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 11 Ocak 2011; 7:15:17 >

• Bu tür puanlamalı kıyaslamalar tamamen kişinin kulak zevkine göre olur her kim olursa olsun , o yüzden pek dikkate almamak gerekir
  • cok guzel bir paylasim saol, bende gozume kestirdigim bazi modeller oldu listeden... gidip piyasadan hangisini bulabilirim arastirmalarini yapayim :)
  • head-fi.org sitesinden clieos'un inceleme ve değerlendirmelerine ait link ilk mesaja eklendi.
  • ilk mesaj ve resim güncellendi teste 2 kulaklık daha eklendi, MEElec A151 ve Nuforce NE-700X
  • Head direct RE-ZERO ile Sunrise sw-xcape arasında kaldım. Sanırım bir adım xcape e yakınım şu an için. 1-2 gün içerisinde karar vermem lazım. İki kulaklık hakkında head-fi de yazanlar dışında yorum yapabilecek arkadaşların fikirlerini alabilirsem sevinirim.
  • @bynekm bende sunrise'i zamanında cok araştırmıştım. İki Kulakligida test etme şansım olmadı ama okuduklarım ve arastirmalarimdanda yola çıkarak ben tercih konusunda bu iki kulaklık arasında kalsaydım tercihim sunrise'dan yana olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.