Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sennheiser hd 439 değerlendirmesinide yapabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

ROCCAT Kulo, Razer Electra, Plantronics GameCom 380 arasında kaldım arkadaşlar bana yardımcı olabilecek var mı? Hangisi daha iyidir?

Bunların dışında da düz kulaklık olarak Sennheiser PX 200 II hakkındaki fikirlerinizi de almak isterim. Var mı kullanan, memnunmu?

Roccat Kulo değil de Kave kullanıyorum. Roccat ürünleri kalite olarak oldukça iyi ürünlerdir. Bu sınıftan alacaksanız ve Kulo modelinde de titreşim özelliği varsa daha iyi bir seçim olur. Diğer modelleri denemedim.

PX 200 II modeline gelirsek, deneme şansım oldu ve güzel bir kulaklık. Koss PortaPro ile birlikte denemiştim ve PortaPro'ya oranla %5-7 oranla daha iyi bass verdiğini söyleyebilirim. Daha bass ağırlıklı şarkılarda bu oran artabilir, çünkü kısıtlı bir denemeydi benimki. Fiyat olarak pahalı sayılabilecek bir model, eğer maddi açıdan sıkıntınız yoksa öneririm.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

ROCCAT Kulo, Razer Electra, Plantronics GameCom 380 arasında kaldım arkadaşlar bana yardımcı olabilecek var mı? Hangisi daha iyidir?

Bunların dışında da düz kulaklık olarak Sennheiser PX 200 II hakkındaki fikirlerinizi de almak isterim. Var mı kullanan, memnunmu?

Roccat Kulo değil de Kave kullanıyorum. Roccat ürünleri kalite olarak oldukça iyi ürünlerdir. Bu sınıftan alacaksanız ve Kulo modelinde de titreşim özelliği varsa daha iyi bir seçim olur. Diğer modelleri denemedim.

PX 200 II modeline gelirsek, deneme şansım oldu ve güzel bir kulaklık. Koss PortaPro ile birlikte denemiştim ve PortaPro'ya oranla %5-7 oranla daha iyi bass verdiğini söyleyebilirim. Daha bass ağırlıklı şarkılarda bu oran artabilir, çünkü kısıtlı bir denemeydi benimki. Fiyat olarak pahalı sayılabilecek bir model, eğer maddi açıdan sıkıntınız yoksa öneririm.

İyi forumlar.

Kulo'da titreşim özelliği yok araştırdığım kadarıyla. 40mm ile 50mm arasında da kararsızım aslında, genelde kulaklıklarda 40mm sürücüler var ama bazı modellerde 50mm kullanılmış ve daha iddialı ses verdikleri söyleniyor.

PX200 hakkında da, ben Amerika fiyatından alacağım için Türkiyedeki gibi 250tl vermiyecem. Burada çok acayip bir fiyatı var bu modelin...

Razer Electra hakkında yorumlara hala açığım merak ediyorum onu da.

• Vsonic gr6 satın aldım bakalım geldiğinde görüşlerimi bildiririm, böyle bir chart ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim epey yararlı oldu :)
  • Merhaba arkadaşlar,
    Dün internetten 90 TL ye CKS77 BK satın aldım. Daha çok flac ve wav formatta pop parçalar dinliyorum. Sahne, bas vs konularda beni memnun eder mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkkürler.
  • 100 liraya kadar kulak içi kulaklık tavsiye edebilir misiniz lütfen ? bas ve yüksek ses istiyorum mümkünse. Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster34

Merhaba arkadaşlar,
    Dün internetten 90 TL ye CKS77 BK satın aldım. Daha çok flac ve wav formatta pop parçalar dinliyorum. Sahne, bas vs konularda beni memnun eder mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkkürler.

Cks77 kullanmamis olsam da, okuduklarim cercevesinde memnun kalirsiniz diye dusunuyorum. Benimde ileride denemeyi planladigim bir model.

Kulakliginiz geldikten sonra goruslerinizi yazabilirseniz memnun olurum. Hatta zamaniniz var ise ayrintili bir paylasim da yapabilirsiniz.

Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Cks77 kullanmamis olsam da, okuduklarim cercevesinde memnun kalirsiniz diye dusunuyorum. Benimde ileride denemeyi planladigim bir model.

Kulakliginiz geldikten sonra goruslerinizi yazabilirseniz memnun olurum. Hatta zamaniniz var ise ayrintili bir paylasim da yapabilirsiniz.

Iyi forumlar.

Kulaklık geldiğinde mutlaka yorumlarımı bu sayfada yapacağım. Daha önceden monster lil jamz, çok kısa bir süre monster turbine ve uzun bir süre turbine pro gold kullandım. Ürün geldiğinde de kullandıklarımla kıyaslamaya çalışacağım. Teşekkürler. Saygılar...

• Kulak içi kulaklık almak istiyorum.
    Ama Sennheiser'in iki modeli arasında kaldım.
    Kulaklığı müzik çalarımda, telefonumda ve dizüstü bilgisayarımda müzik dinlemek için kullanacağım.

Daha önce kullandığım kulak içi kulaklıklar kulağımdan sürekli düşüp duruyordu, bu modellerde de o tarz sorunları yaşayabilir miyim?
    Ve bu modellerin ses yalıtımları nasıl?

Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi ve eş değer modellerinizi bekliyorum.

Sennheiser CX 200 Street II
    http://www.elmasepeti.com/product_detail/similiar_11748.html

Sennheiser CX 300-II Precision
    http://www.elmasepeti.com/product_detail/similiar_12155.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 9 Kasım 2012; 20:41:14 >

• Yurt dışından Sennheiser kafa üstü kulaklık almayı düşünüyorum.

HD 280Pro fiyatı gayet makul görünüyor. 100 Dolar civarı

buna ilaveten

HD380 PRo 172 Dolar
    HD555 150 Dolar
    HD558 180 Dolar

Pop dinliyorum, nasıl bir seçim doğru olur bilemedim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

90 lira fazla ucuz değil mi? Orijinal ürün aldığınıza emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Merhaba arkadaşlar,

90 lira fazla ucuz değil mi? Orijinal ürün aldığınıza emin misiniz?

Haklısınız hocam biraz ucuz fakat kutusu olmadığı için biraz ucuz aslında. Comply T-400 siparişi verdim o uçlarla iyi kullanabilir miyim acaba onu düşünüyorum?
  • Arkadaşlar cx 200 mü PX 80 mi ? 100 lira limitim var. Fikir görüşlere tavsiyelere açığım.
  • arkadaşlar merhaba tavsiyeye ihtiyacım var. genel olarak rock metal ağırlıklı müzik dinleyen bir kişiyim yüksek basla falan işim yok. cep telefonumla birlikte kullanmak için mikrofonu olan ama bir yandan da güzel ses kalitesi olan bir kulaklık istiyorum. fiyat konusunda pek bir sınırım yok şu an elimde custom kablolu ultimate ears triple fi 10 var ancak memnun değilim özellikle bu ters takılma meselesi rahatsız etmeye başladı beni değiştirmeyi düşünüyorum ses kalitesinden yana bir derdim yok gerçekten ama mikrofon olmaması beni sinir ediyor. telefon çalınca kabloyu çıkar alo de fln ne biliyim taktım işte kafayı Kısacası kablosuz tercih olmak üzere mikrofonlu iyi ses veren, noise cancelling olan bir kulaklık istiyorum. Parrot Zik gördüm müthiş bir şey ancak pili çok az gidiyor diyorlar fiyatıda çok uçuk gerçekten (1000-1100 arası). Sennheiser mm550-x baktım onda da noice cancelling açılınca ses kalitesi düşüyor diyorlar oda 850 tl fln. Sanırım çok fazla özellik istiyorum istediğim kulaklıklar aşırı pahalı birde akg var oda 1350 fln O kadar abartmam yani Acaba kafaüstü kulaklıkta noise cancelling gerekli midir? bu da ayrı bir soru. Çok soru sordum ama yardımcı olan arkadaşlara çok minnettar olacağım gerçekten. İyi forumlar herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: nec85

arkadaşlar merhaba tavsiyeye ihtiyacım var. genel olarak rock metal ağırlıklı müzik dinleyen bir kişiyim yüksek basla falan işim yok. cep telefonumla birlikte kullanmak için mikrofonu olan ama bir yandan da güzel ses kalitesi olan bir kulaklık istiyorum. fiyat konusunda pek bir sınırım yok şu an elimde custom kablolu ultimate ears triple fi 10 var ancak memnun değilim özellikle bu ters takılma meselesi rahatsız etmeye başladı beni değiştirmeyi düşünüyorum ses kalitesinden yana bir derdim yok gerçekten ama mikrofon olmaması beni sinir ediyor. telefon çalınca kabloyu çıkar alo de fln ne biliyim taktım işte kafayı Kısacası kablosuz tercih olmak üzere mikrofonlu iyi ses veren, noise cancelling olan bir kulaklık istiyorum. Parrot Zik gördüm müthiş bir şey ancak pili çok az gidiyor diyorlar fiyatıda çok uçuk gerçekten (1000-1100 arası). Sennheiser mm550-x baktım onda da noice cancelling açılınca ses kalitesi düşüyor diyorlar oda 850 tl fln. Sanırım çok fazla özellik istiyorum istediğim kulaklıklar aşırı pahalı birde akg var oda 1350 fln O kadar abartmam yani Acaba kafaüstü kulaklıkta noise cancelling gerekli midir? bu da ayrı bir soru. Çok soru sordum ama yardımcı olan arkadaşlara çok minnettar olacağım gerçekten. İyi forumlar herkese.

PFE 232, Shure SE535, Westone 4R gibi modeller alırsanız sizi ancak tatmin eder.

Westone 4r için mikrofonlu kablosu satılıyor. Shure'un da bu şekilde iphone veya diğer android telefonlarda kullanılabilen kabloları var. 60 dolar olması lazım iphone destekli mikrofonlu kablo.

PFE232'de çift kablo geliyor, biri mikrofon içeriyor.

Triple fi için custom mikrofonlu kablo varsa onlardan edinebilirsiniz yada bu westone da kullanılan kablo da size uyabilir. Triple-fi ile westone'un soketi birbirine benziyor. Aynılarsa birbirine uyma durumları olabilir. Araştırmanız lazım.

Noise cancellingte periyodik sesleri sönümler ancak. O yüzden uçak için filan almıyorsanız onun da manası yok açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 11 Kasım 2012; 19:22:04 >

• @Quattro_tr kardeşim detaylı cevabın için çok teşekkür ederim. Açıkçası kulakiçi kulaklıktan biraz soğumuş durumdayım elimdeki kulaklık gerçekten iyi aslında ama fit sorunu var ve çözemiyorum comply foam bile aldım ilk başta çare oluyor ama zamanla formu bozuluyor işini görmüyor adamın yani. Elim sürekli kulağımda ittiriyorum kaktırıyorum yani canımı sıkıyor bu durum (kulak kanalım küçük sanırım) fazlasıyla o yüzden kafa üstü almak istiyorum birazda. Müzik dinlerken dışardan ses duymak sinirimi bozuyor bundan ötürü de diyorum noise cancellingli alayım bir arkadaşımın kulaklığını denemiştim (AKG K 480). Noise cancelling'in gerçekten işe yaradığını gördüm kendimde ondan söylüyorum belkide güzelce kavrayan bir kafaüstü kulaklıkta gerek yoktur bilemiyorum açıkçası kararsızım yani ne yapsam bilmiyorum. Bu kulaklık meselesi çooooooook derin gerçekten birinin iyi dediğine biri kötü diyor çok göreceli bir durum yardım lazım bana

• Herkese yakşamlar. Ipod'umda kullanmak için kafa üstü kulaklık arıyorum şuan bütçe 600-700 tl ve yurt dışından arkadaşımın aracılığı ile alma şansım var. Beyerdynamic dt 1350 düşünüyorum başka altarnatif olarak ne önerirsiniz?
  • Arkadaşlar kulak içi kulaklık tavsiyenize ihtiyacım var. Genelde yabancı pop/rock ağırlıklı dinliyorum. Derin baslardan yüksek tizlere kadar iyi bir ses kalitesi veren kulaklık tavsiyeniz nedir? Aklımda Sennheiser CX 300-II var nasıldır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Arkadaşlar kulak içi kulaklık tavsiyenize ihtiyacım var. Genelde yabancı pop/rock ağırlıklı dinliyorum. Derin baslardan yüksek tizlere kadar iyi bir ses kalitesi veren kulaklık tavsiyeniz nedir? Aklımda Sennheiser CX 300-II var nasıldır acaba?

hocam yapma gözünü seveyim . cks 90 al geç sakın kafanı kurcalama .. bizim forumdada satıyor arkadasın biri .ben ordan aldım . tekrar söylürorum al ve geç !
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Arkadaşlar kulak içi kulaklık tavsiyenize ihtiyacım var. Genelde yabancı pop/rock ağırlıklı dinliyorum. Derin baslardan yüksek tizlere kadar iyi bir ses kalitesi veren kulaklık tavsiyeniz nedir? Aklımda Sennheiser CX 300-II var nasıldır acaba?

hocam yapma gözünü seveyim . cks 90 al geç sakın kafanı kurcalama .. bizim forumdada satıyor arkadasın biri .ben ordan aldım . tekrar söylürorum al ve geç !

Bu dediğin kulaklığın markası nedir? Creative EP-630 vardı bende onu kaybedince ortada kaldım. :) Fiyatı ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.