Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeCCCe

@Mr. Winchester

Dinlediği şeyin gürültü yerine ses olmasını seçen insanlar ilk etapta performansa bakar onu belirteyim. Sizin ile benim ya da kulaklık ile profesyonel olarak ilgilenen arkadaşların bakış açıları çok çok farklı. Madem ki ilettiğiniz modelde ısrarcıyım diyorsunuz, o zaman hayırlı olsun diyeyim size.

İyi forumlar.

Düşüncelerinizde haklısınız ilk defa kulak üstü kulaklık alacağım o yüzden tasarıma önem veriyorum, heves de denilebilir. Max 150 tl olacak şekilde gürültüden ziyade ses kalitesi yüksek birkaç kulaklık modeli verirseniz onları da incelemek isterim.
  • @Mr. Winchester

Koss PortaPro (130 TL) ve Sennheiser PX 200 II (190 TL) kafaüstü sınıfından benim deneyip de sizin bütçenize uygun/yakın olarak önerebileceğim modellerden. Yine ikinci el bölümünden temin edebileceğiniz Brainwavz HM3 (100-120 TL) modelini de düşünebilirsiniz. Bu modelleri araştırıp bakın isterseniz...
  • quote:

@Mr. Winchester

Koss PortaPro (130 TL) ve Sennheiser PX 200 II (190 TL) kafaüstü sınıfından benim deneyip de sizin bütçenize uygun/yakın olarak önerebileceğim modellerden. Yine ikinci el bölümünden temin edebileceğiniz Brainwavz HM3 (100-120 TL) modelini de düşünebilirsiniz. Bu modelleri araştırıp bakın isterseniz...

Not aldım, boş vaktimde tümün inceleyeceğim ilgilendiğiniz için teşekkürler.
  • nokia bh-503 model kulaklık alıcam snopysn-500b de olabilir kac zamandır aklımda fakat bir endisem var bu sapıyla yuvarlak kısımlarının birlesim yeri ne kadar saglam yani üzerine oturma veya kırmak icin ugrasmadıktan sonra kırılırmı yardım edebilirmisiniz kullanan arkadas varsa
  • Ben kullanmadım ama tahmin ediyorum ki fazla dayanıklı olmazlar.
  • quote:

@Mr. Winchester

Şu an HM3 indirime girmiş durumda. 38,5 dolar olmuş fiyatı.
    http://www.mp4nation.net/brainwavz-earphones/brainwavz-hm3-headphones

Almayı düşünenler değerlendirebilirler.

• Arkadaşlar ben Sony MDR-V55 almaya karar verdim önelirmisiniz acaba bu modeli bilgisayarda günlük kullanım ve daha çok film izlemek için??
  • arkadaşlar

Amerikadan 150$a kadar elektronik ve rock müzik dinlemek için in ear kulaklık tavsiyesi istiyorum. İpod touch ile kullanacağım. refurbished monster turbine copper en iyi seçenekmidir, yoksa bu fiyata daha iyi alternatif varmı?
  • SE215 ile CKS90 arasında kaldım. Rap, R&B , Pop , Azeri, Türk Sanat Müzikleri de dinlerim ama ağırlıklı Rap. CKS90 en uygunu gibi fakat SE215 aklımı çelmiyor değil. Ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

SE215 ile CKS90 arasında kaldım. Rap, R&B , Pop , Azeri, Türk Sanat Müzikleri de dinlerim ama ağırlıklı Rap. CKS90 en uygunu gibi fakat SE215 aklımı çelmiyor değil. Ne düşünüyorsunuz ?

Çok geniş bir müzik yelpazesi sunmuşsunuz, dengeli bir model araştırmanızı öneririm. Aklımda şu an model yok ama bakmak lazım...
  • quote:

quote:

SE215 ile CKS90 arasında kaldım. Rap, R&B , Pop , Azeri, Türk Sanat Müzikleri de dinlerim ama ağırlıklı Rap. CKS90 en uygunu gibi fakat SE215 aklımı çelmiyor değil. Ne düşünüyorsunuz ?

Çok geniş bir müzik yelpazesi sunmuşsunuz, dengeli bir model araştırmanızı öneririm. Aklımda şu an model yok ama bakmak lazım...

Evet ahklısınız ama Rap ağırlıklı dinliyorum. CKS90 uygun gözüküyor fakat SE215'i de çok övüyorlar ve sanat müziklerine de uygun düşüyor sanırım. Bilemedim bende.
  • quote:

quote:

quote:

Evet ahklısınız ama Rap ağırlıklı dinliyorum. CKS90 uygun gözüküyor fakat SE215'i de çok övüyorlar ve sanat müziklerine de uygun düşüyor sanırım. Bilemedim bende.

SE215'in öyle iç titreten bassları yok. Rap dinlemeyi çok seviyorsanız CKS daha uygun düşer. İleride de Turbine, ie80 filan gidersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbulance

arkadaşlar

Amerikadan 150$a kadar elektronik ve rock müzik dinlemek için in ear kulaklık tavsiyesi istiyorum. İpod touch ile kullanacağım. refurbished monster turbine copper en iyi seçenekmidir, yoksa bu fiyata daha iyi alternatif varmı?

Kulaklık incelemeleri bölümündeki incelemeleri okumanızı tavsiye ederim. İncelemeleri okuduktan sonra hangi kulaklık size uygun düşer az-çok fikir sahibi olmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

quote:

quote:

SE215'in öyle iç titreten bassları yok. Rap dinlemeyi çok seviyorsanız CKS daha uygun düşer. İleride de Turbine, ie80 filan gidersiniz.

Normal versiyonunu kullanmadım, ama SE215 Limited Edition'da bayağı kuvvetli ve detaylı bir bas var.

• SONY MDR ZX600 test etme olanağınız oldu mu , baslar(özellikle) ve tizlerde nasıl ,orta halli bir kulaklık almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

arkadaşlar

Kulaklık incelemeleri bölümündeki incelemeleri okumanızı tavsiye ederim. İncelemeleri okuduktan sonra hangi kulaklık size uygun düşer az-çok fikir sahibi olmuş olursunuz.

Alıntıları Göster
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1444 -- 12 Aralık 2012; 20:15:53 >

• quote:

quote:

arkadaşlar

SONY MDR ZX600 yada Yamaha RH5MA test etme olanağınız oldu mu , baslar(özellikle) ve tizlerde nasıl , ikindcielden orta halli bir kulaklık almayı düşünüyorumda

• Bose IE2 Black Kulak İçi Kulaklık

Nasıl kulaklık arkadaslar

Heryerde 280-350 tl arasında

100 tl ye sıfır kapalı TR garantili

Nasıl sizce satın alinirmi

Dinleme şansım olmadı hiç

Kardeşim telefon alacak yanında indirim ile veriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1444

quote:

quote:

arkadaşlar

SONY MDR ZX600 yada Yamaha RH5MA test etme olanağınız oldu mu , baslar(özellikle) ve tizlerde nasıl , ikindcielden orta halli bir kulaklık almayı düşünüyorumda

İkisini de denemedim.
    Forumda aratırsanız yorumları olması lazım ona göre bakabilirsiniz

• Cowon x9'a 150-250 tl civarında bir kulakiçi kulaklık arıyorum , tecrübeli değilim bu konuda. Daha önce kaliteli kulaklık falan da almadım. Epic müzikler( Two Steps form hell) gibi , pop , ,tekno müzikler dinliyorum. Kısaca tizler önemli ,ayrıntılar önemli ,berraklık önemli ama baslarda önemli. Dengeli kulaklık arıyorum diyebiliriz. Aşırı derecede bass seven birisi değilim, ama olduğu zaman da hayal kırıklığı yaşatmasın . Yüksek ses verebilmeli. En büyük korkum bu. Zamanında sony nwz-b133 mp3'ün yanında gelen kulaklığa istinaden şu an hatırlamadığım yine bir sony kulaklık almıştım 70tl vermiştim sonuç tam bir hayal kırıklığıydı. Ses %100 iken bu yeni kulaklıkla ses seviyesi %70 'e düşmüştü. Anında iade etmiştim kulaklığı. Ohm değerinden mi kaynaklandı bilemiyorum.

Neyse biraz araştırdım cks90 ile shure se215 arasında kaldım. cks90'ın galiba bası daha iyiymiş ama tizleri midleri boğar mı bilemiyorum. shure daha ayrntılı berrak veriyormuş sesi ama bası daha geride imiş.Başka bir alternatifiniz var mıdır. Hem ayrıntılı berrak ses verip bası da güçsüz olmayacak bir model önerebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.