Şimdi Ara

Kulaklık testleri için ( hi-fi ) şarkı listesi; TARHANA ( keyifli dinleti garantili )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HI-FI giriş seviyesindeki yolculuğuma başlarken sıkıntı çektiğim konuların başında oldu test parçaları... Sevdiğim müzikleri doğala yakın şekilde dinleme isteğiyle başladığım hobi, ekipmanların sese etkisini test etme hobisine dönüştü:) Audiophile cd leri, vokal ağırlıklı modern Jazz cılar, keman ve techno karışımı yapan virtüözler... bir noktadan sonra sıkıcı gelmeye başladı...

Oysa ben Neşet Ertaş' dan Ben Harper'a, Sıla' dan Bob Marley' e, Bülent Ortaçgil' den Beatles'a uzanan, yerli yabancı bir çok tür ve ses dinleyen biriydim. Şunu kabul etmem gerekir ki, bu test parçaları içerisinde nadiren de olsa çok sıkı parçalar da keşfettim. Şimdi tüm bu dinletileri harmanladığım ve kendim için hazırladığım listeyi, benim gibi düşünenlerle paylaşmak istiyorum. Şunu garanti ederim ki, bu listeden çok keyif alacaksınız...

Bir çok müzik türünde, bir çok enstrüman dinlerken, bir çok yeni ses ve yeni grupla tanışacak, hem ilk kez duyacağınız hem de bildiğiniz şarkıların usta işi coverlarıyla keyifli bir dinleti yaparken, müzik dinleme ekipmanlarınızı da test edebileceksiniz... Şu an için özenle seçilmiş 132 şarkı var listemde kimi şarkılar girişlerinden itibaren sizi içine alırken, kimi şarkıların zamana ihtiyacı olacak... Herkesi müzik dolu günler ve iyi dinletiler...

*https://play.spotify.com/user/baraka77/playlist/2A9zwKoLsaBj6ff8PrD1P9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 1 Kasım 2016; 11:08:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.