Şimdi Ara

Kulaklık yardımı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Hatta uçurumdan atlamak için bilet fiyatı 100 TL'den de fazla olabilir, aman dikkat!

Yok dayanamıyorum vallahi, kendini tut tut bir yere kadar. Multimedya hoparlörde Logitech, kulaklıkta Cx serisi (Sennheiser olarak genelleme yapmıyorum bakın)... Herkes bilsin, bunlara savaş açtım. Almayacağım, aldırmayacağım. Hani fiyat muadillerinde onlardan daha iyi performans verecek oyuncaklar olmasa yine eyvallah, ancak o kadar çok alternatif var ki. Açık hava hapishanesi resmen(!) Mahkum biz, gardiyan yine biz. Nasıl iştir anlamadım gitti. bluetooth_ aman diyim yanlış anlama, laflarım sana değil genele.

Yaw şu cx serisi o kadar mı kötü :D bende cx 300-ii var daha iyisini dinlemediğim için bir yorum yapamayacağım ama genel olarak memnunum çünkü daha iyisini dinlemedim.Ama sırf merakımdan ve gerek ihtiyacımdan gidip bir westone 1 alacağım bakalım ne kadar fark var gerçekten de çok merak ediyorum

o segmentin fiyaskolarıdır cx serileri.bu lafı fiyatlarına bakarak söylüyorum.onlardan daha ucuza ses kalitesini ikiye katlayan modeller var.

Desenize o zaman cx 300-ii ye verdiğim 130 tl bana fena kazık oldu :D neyse artık geçmiş olsun bana :::

abi sen ne yaptın 130 TL inanamıyorum.adamı keserler valla

• 130 tl mi verdin? abi sen naaptın ya!!! ben 60 tl verdiğime yanıyorum :)) sen diyosunki 130 tl verdim, yani para benden çıkmışcasına üzüldüm, vsonicpro2&ex300sl konusunda dün yazmıştım; '' bu hafta ex300sl yi alıyorum hayırlısıyla... önceki kulaklığımı beğenmediğim için sattım (cx300ii) forumda cx serisinden uzak durulması konusuna burdan bir kez daha katılıyorum :)) tecrübe; yenilen kazıkların bileşkesidir ve hayatta en acı şey, başkalarının tecrübe ettiklerini, yaşayarak öğrenmektir!!! ''
    cx300ii ye 3 gün dayanabildim ve hemen sattım, yani yaşayarak öğrendim :), forumda söylenilenleri dikkate almalıydım... @freedom36 arkadaş gibi bende cxserisine karşıyım artık...herhalde bunu okuduktan sonra kimse cx serisine yönelmez... yani verilen para yazıktır ya arkadaşların dediği gibi o paraya çok iyi kulaklıklar alınır, verilen paranın hakkını vermiyor kardeşim bu kulaklık...
    ilginçtir, cx300ii hepsiburadacom da bir övgü alıyo bir övgü alıyor adamlar yere göğe sığdıramıyor kulaklığı, 120tl vermiş biri diyoki paranızın tam karşılığı haha gülüyorum sadece... ödediği paranın verdiği psikoloji içinde ne dediğini bilmiyor tam olarak saçmalıyo...

@xtesters kardeş vsonic&ex300 konusunda sattığın kulaklık metan bandrollü mü diye sormuştun, cevabını burdan yanıtliyim sevindi42 den almıştım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Hatta uçurumdan atlamak için bilet fiyatı 100 TL'den de fazla olabilir, aman dikkat!

Yok dayanamıyorum vallahi, kendini tut tut bir yere kadar. Multimedya hoparlörde Logitech, kulaklıkta Cx serisi (Sennheiser olarak genelleme yapmıyorum bakın)... Herkes bilsin, bunlara savaş açtım. Almayacağım, aldırmayacağım. Hani fiyat muadillerinde onlardan daha iyi performans verecek oyuncaklar olmasa yine eyvallah, ancak o kadar çok alternatif var ki. Açık hava hapishanesi resmen(!) Mahkum biz, gardiyan yine biz. Nasıl iştir anlamadım gitti. bluetooth_ aman diyim yanlış anlama, laflarım sana değil genele.

Yaw şu cx serisi o kadar mı kötü :D bende cx 300-ii var daha iyisini dinlemediğim için bir yorum yapamayacağım ama genel olarak memnunum çünkü daha iyisini dinlemedim.Ama sırf merakımdan ve gerek ihtiyacımdan gidip bir westone 1 alacağım bakalım ne kadar fark var gerçekten de çok merak ediyorum

o segmentin fiyaskolarıdır cx serileri.bu lafı fiyatlarına bakarak söylüyorum.onlardan daha ucuza ses kalitesini ikiye katlayan modeller var.

Desenize o zaman cx 300-ii ye verdiğim 130 tl bana fena kazık oldu :D neyse artık geçmiş olsun bana :::

abi sen ne yaptın 130 TL inanamıyorum.adamı keserler valla

yaw sorma yaa media markt bana iyi kazık attı. o anki yeni bir ürün alma psikolojisiyle gittim o kulaklığa 130 tl verdim. o kadar acıyorum ki o fiyata valla kesseler haklılar

• quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

130 tl mi verdin? abi sen naaptın ya!!! ben 60 tl verdiğime yanıyorum :)) sen diyosunki 130 tl verdim, yani para benden çıkmışcasına üzüldüm, vsonicpro2&ex300sl konusunda dün yazmıştım; '' bu hafta ex300sl yi alıyorum hayırlısıyla... önceki kulaklığımı beğenmediğim için sattım (cx300ii) forumda cx serisinden uzak durulması konusuna burdan bir kez daha katılıyorum :)) tecrübe; yenilen kazıkların bileşkesidir ve hayatta en acı şey, başkalarının tecrübe ettiklerini, yaşayarak öğrenmektir!!! ''
    cx300ii ye 3 gün dayanabildim ve hemen sattım, yani yaşayarak öğrendim :), forumda söylenilenleri dikkate almalıydım... @freedom36 arkadaş gibi bende cxserisine karşıyım artık...herhalde bunu okuduktan sonra kimse cx serisine yönelmez... yani verilen para yazıktır ya arkadaşların dediği gibi o paraya çok iyi kulaklıklar alınır, verilen paranın hakkını vermiyor kardeşim bu kulaklık...
    ilginçtir, cx300ii hepsiburadacom da bir övgü alıyo bir övgü alıyor adamlar yere göğe sığdıramıyor kulaklığı, 120tl vermiş biri diyoki paranızın tam karşılığı haha gülüyorum sadece... ödediği paranın verdiği psikoloji içinde ne dediğini bilmiyor tam olarak saçmalıyo...

@xtesters kardeş vsonic&ex300 konusunda sattığın kulaklık metan bandrollü mü diye sormuştun, cevabını burdan yanıtliyim sevindi42 den almıştım...

artık ben de karşıyım ama bana biraz pahalıya maloldu

• valla ben ne zaman cx serilerinden tiksinmeye başladım eastwood1981 yani yahya abiden ex082 alınca.elimde cx200 ün kablolarını makasla kesecektim neredeyse o kadar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

valla ben ne zaman cx serilerinden tiksinmeye başladım eastwood1981 yani yahya abiden ex082 alınca.elimde cx200 ün kablolarını makasla kesecektim neredeyse o kadar yani.

Way arkadaş ne iyi kulaklıklar var da haberimiz yok cx300-ii ye 130 tl vererek kendimi yılın en kek müşterisi ilan ediyorum bundan sonra buraya danışmadan kulaklık almak yok. thetrooper00 arkadaşımızdan bir cks70 almayı düşünüyorum. sizce iyi kulaklık mıdır bass konusunda tam benlik gibi. mid ve tizde nasıl? bu cx sersinden sonra bana ilaç gibi geleceği kesin. Şimdi düşünüyorumda 80 tl cx200-ii ye 130 tl cx300-ii ye vermişlim. valla acıyorum giden paracıklarıma..

• hocam allah iyiliğinizi versin.bencede buraya bakmadan kulaklık almayın sonra.cks70 sanırım deli bir kulaklık çünkü karşılaştırmaları ie8 ile size ilaç gibi gelir hatta nirvanaya ulaştırır bence cks70
  • ARKADAŞLAR CX SERİLERİNİ BU KADAR KÖTÜLERKEN ŞUNA DA DİKKAT ETMELİSİNİZ SİZİN KIYASLADIĞINIZ KULAKLIKLAR YURTDIŞINDAN GELİYOR EĞER CX SERİSİNİDE BU YOLLA GETİRİRSENİZ ZATEN ÇOK DAHA DÜŞÜK FİYAT OLUYOR ÖRNEK OLARAK CX300 ŞUAN MYMEMORY'DE 37 TL'YE GELİYOR 37 TL'YE CX300'DEN DAHA İYİ HANGİ KULAKLIK VAR BANA YAZARMISINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

ARKADAŞLAR CX SERİLERİNİ BU KADAR KÖTÜLERKEN ŞUNA DA DİKKAT ETMELİSİNİZ SİZİN KIYASLADIĞINIZ KULAKLIKLAR YURTDIŞINDAN GELİYOR EĞER CX SERİSİNİDE BU YOLLA GETİRİRSENİZ ZATEN ÇOK DAHA DÜŞÜK FİYAT OLUYOR ÖRNEK OLARAK CX300 ŞUAN MYMEMORY'DE 37 TL'YE GELİYOR 37 TL'YE CX300'DEN DAHA İYİ HANGİ KULAKLIK VAR BANA YAZARMISINIZ

Vibe , V-Sonic R02 falan CX300'den düşük fiyatta satılıyor ve çok daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

hocam allah iyiliğinizi versin.bencede buraya bakmadan kulaklık almayın sonra.cks70 sanırım deli bir kulaklık çünkü karşılaştırmaları ie8 ile size ilaç gibi gelir hatta nirvanaya ulaştırır bence cks70

Evet ie8 ile olan karşılaştırmaları gördüm. o zaman bu alet beni everestin tepesine çıkaracak gibi şu yaza kadar bir tane alacağım. şu cx leri de satmayı düşünüyorum. kim alacaksa artık

• arkadaşlar kusura bakmayın sınavlar falan ilgilenemedim pek.
    öncelikle herkese cevapları için ve beni CX serisinden kurtardığı teşekkür ederim :D
    lakin arkadaşlar diyelim ki dediğiniz gibi,forumdan ürün aldım. ama bu durumda da garantisi olmayacak ve kulaklıklar da çok çabuk bozulabiliyor ? bu riski almak da kötü.
  • Yahya abiden alırsan eğer bozuk gelirse gelmez ama diyelim geldi yahya abi ilgilenip hemen yenisini yollar 2 gün önce sipariş verdim bugun elime geçti daha öncede aynı satıcıdan almıştım memnunum. :) Bir kaçta foto çektim paylaşayım.
    http://img411.imageshack.us/img411/9373/dscf1149.jpg
    http://img202.imageshack.us/img202/5121/dscf1167qv.jpg
    http://img202.imageshack.us/img202/9887/dscf1159i.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amylee -- 29 Nisan 2010; 19:10:21 >

• URUN BUGUN OGLEN ELIME GECTI KESINLIKLE ISCILIK SES MUKEMMEL. BASLAR TIZLER GAYET IYI SESIN NETLIGINI RAHATCA ALABILIYORSUNUZ. BU ARADA YAZMADAN GECEMEYECEGIM HAYDAR (YAHYA) KARDES KESINLIKLE GUVENILIR ISINE ONEM VE EMEK VEREN BIR INSAN BENIM OLK ALISVERISIM COK MEMNUN KALDIM TEREDDUTSUZ ALISVERIS YAPABILIRSINIZ...
  • benimde ex300 üm geldi bu gün, hemen açtım kullanmaya başladım ve ilk olarak diyebilirim ki bu paraya böyle bir kulaklık aldığım için çok mutluyum, gerçekten cx300ii den sonra çok iyi oldu bu, bassların iyi olması ve boğucu olmaması çok güzel, sesi gibi işçilik ve malzameside çok güzel... açık ve net bir sesi var. almayı düşünen varsa, düşünmesini gerektiren bir nokta göremedim kulaklıkta, aldığım arkadaş(yahya bey) arkadaşta baya ilgili birisi, fiyatına göre çook iyii... diğer arkadaşlarında iyi günlerde kullanmasını diliyorum...
  • Yahya abiyle ilk olarak 2 yıl önce ondan ex82 alarak tanıştım. O sıralarda ipod nano ve herkesin forumda övdüğü sennheiser mx500 kulaklık kullanıyordum. Forumda alınık cx300 ilanı açmıştım. Yahya abi pmden bana ulaştı. Cx300ün ex82den kötü olduğunu ve bursada dinleyerek alabileceğimi söyledi. Ben de tamam buluşalım dedim. Sonra buluştuk oturduk bir yere. İlk dikkatimi çeken sıcakkanlı, güleryüzlü ve güvenilir birisi olmasıydı. Biraz muhabbet ettikten sonra ex82yi dinledim. Daha önce çok iyi bir kulaklık kullanmadığım için ilk kulağıma taktığımda büyülenmiştim. Bu kadar temiz ses olur mu dedim kendi kendime. Ve kulaklığı almaya karar verdim. Böylece bende kulaklık hastalığı başlamış oldu :)

Daha sonra yahya abiden sony ex85, ex90, panasonic rp-hje500 akg k324p ve fiio kulaklık anfisi aldım. En son sony ex300 kulaklık aldım. Ex300 şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ex300den önce v-moda vibe kullanıyordum. Vibe kulakiçi kulaklıklarda en fazla bassa sahip olan kulaklıklardan birisi. Vibe bassı fazlaca verir ama tiz ve midleri cx300 II ve 400 II kadar perdelemez. Cx300 II demişken ben de forumdaki cx serisi övgülerine aldanıp cx300 II almıştım bir ara. İnanın büyük hayal kırıklığı yaşattı. Ex82 bile çok daha temiz ses veriyordu. Tizleri basslar altında ezilmiyordu. Ses birbirine karışmıyor, her enstrümanın sesi ayrı ayrı duyuluyordu. Neyse tam vibede aradığımı buldum derken yahya abi ex300ü 60 liradan satmaya başlıyorum dedi. Ben de denemek istedim yahya abiye söyledim oda deneyebilirsin beğenmezsen almazsın dedi burda yine abiliğini gösterdi. Sonra yine buluştuk. Bende de şu an kullandığım ipod touch vardı yanımda ex300ü ilk kulağıma taktığımda vibe ile arasındaki farkları tam seçemedim ikiside aynı kulaklık gibi geldi ama daha burnin olmadığını hesaba katarak yine de aldım kulaklığı. Ama orjinalliği konusunda şüphem yoktu çünkü vibenin burnin olmamış halinden çok daha iyiydi ve de Yahya abi zaten sahte ürün satmaz. Ex300 evde 50 saatlik bir burnin sürecinden geçtikten sonra ilk haline göre büyük değişim gösterdi. Vibenin boğuk bir sesi olduğunu gördüm ex300 dinledikten sonra. Daha önceki yorumlarımda da söylediğim gibi ex300 kabaca ex82 nin bass yönünden güçlendirilmiş hali. Tabi tiz ve midlerde de gelişme var. Ex300 şu anda sonynin en iyi 3 kulakiçi kulaklığından biri. Ex300ü; ie8, ue10, monster turbine gibi kulaklıklar almayacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Parasını son kuruşuna kadar hakeden ender kulaklıklardan biri kendisi.

• teşekkürler açıklamalar için. Ama arkadaşlar beni yanlış anladınız sanırım. Ben Yahya Bey'den bozuk ürün gelme ihtimalini kastetmedim. Aldıktan sonra kullanım esnasında başımıza gelebilecek kazalardan söz ediyorum. En basitinden kablo kopması. Veya iki kulaklıktan birinden ses gelmemesi gibi. Bu durumda garantisi olmadığı için yeni bir kulaklık almak zorunda kalacağım ?
  • hocam hiç korkma çok hor kullanmadıktan sonra bu kulaklıkların kablosuna bir şey olmaz.ben çok hor kullandığım halde kaç aydır ex082 de bir gün bile temassızlık hissetmedim.o ihtimale bakarak bu kulaklılardan vazgeçip iki katına yarı ses kalitesine sahip kulaklık alacağınıza bozulduğunda bir daha alırsınız aynı paraya gelir en kötü ihtimalle diyorum yalnız bunu bence bunun üstünde düşünmeyin fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluetooth_

teşekkürler açıklamalar için. Ama arkadaşlar beni yanlış anladınız sanırım. Ben Yahya Bey'den bozuk ürün gelme ihtimalini kastetmedim. Aldıktan sonra kullanım esnasında başımıza gelebilecek kazalardan söz ediyorum. En basitinden kablo kopması. Veya iki kulaklıktan birinden ses gelmemesi gibi. Bu durumda garantisi olmadığı için yeni bir kulaklık almak zorunda kalacağım ?

merhaba arkadaşım ,, normalde bu tarz konulara cevap yazmak pek hoşuma gitmez çünkü ne zaman bi konuda bişey yazsam , bilgi sahibi olan olmayan herkez yazdığımla ilgili eleştiride bulunuyor ,, bende kimseyle kötü olmak istemiyorum , tabikii eleştirileyim ama dozajında ve adabında ,,,

birincisi diyelim ki ; Türkiye'den faturalı ve garantili bi kulaklık aldınız ( teknosa , gold , vatan , media markt v.s ) ,dediğiniz gibi aldıktan sonra kullanım esnasında başınıza gelebilcek bi kaç kazaya örnek vereyim , örneğin kulaklıkla gece uyumak üzere yatağınızda uzanmış müzik dinlerken uyuya kalmışsınız ve sabah bı bakmışsınız sağa sola döndüğünüz için kablo kopmuş yada otobüste müzik dinliyorsunuz o kalabalıkta birinin eli sizin kablonuza dolandı kablo koptu yada inmek için tam düğmeye basıcaksınız o arada kablo bi yere takıldı gene koptu ,, siz bu gibi durumlarda kulaklığınızı fatura ve garanti belgesi ile yetkili servise götürdüğünüzde servisin sizinle ilgileniceğini kulaklıklığa yeni bi kablo lehimleyeleceklerini yada size aynı kulaklığın yenisinimi vericeklerini düşünüyorsunuz ? böyle bi düşünceniz varsa bunu aklınızdan silin böyle bişey yok ,,

veya dediğiniz gibi belli bi süre kullanımdan sonra iki kulaklıktan birinden ses gelmemesi gibi bu durumda da yetkili servisin sorununuzu çözeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz ,,, sonuç olarak siz bu durumda her halükarda garantili kulaklıkta alsanız garantisiz kulaklıkta alsanız herhangi bi sorunla karşılaştığınızda yeni bi kulaklık almak zorunda kalıcaksınız ,,,

• arkadaşlar bugün kulaklığım geldi ex300sl hiç tereddüt etmeyin alın bence.ex082 vardı daha önce ama bu kulaklık daha burn-in olmadan böyleyse bilmiyorum artık ilerdide.ayrıca Yahya abiye de yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.ayrıca şu sahnesi geniş cümlesini birazda olsa bu kulaklıkta hissettim diyebilirim sesler güzel bir şekilde ayırt ediliyor bas-tiz bana çok iyi geldi gerçekten.fiyatına bakılırsada hiç kaçırılmaması gerekir.ayrıca kulaklık büüyk duruyor gibiydi resimlerde hiç de öyle değilmiş.gayet yeterli büyüklükte.alacaklara şimdiden hayırlı olsun
  • Ben Sony EX300SL model kulaklık satın aldım. Fevkalade bir kulaklık. Daha önceden de Ex85 almıştım ve hayran kalmıştım, bu hayranlığım Sony Ex300 ile daha da arttı. Bir ses bu kadar mı kaliteli olur. Baslarla tizlerin midlerin kesinlikle karışmadığı, birinin diğerini boğmadığı bir ses kalitesi. Zaten Ex85'te de böyleydi ama bu kalite Ex300sl'de daha da artmış. Sesler ayrıca çok berrak ve yumuşak. Eğer ki Ex85 kullanıp beğendiyseniz buna bayılacaksınız. Enstrümanları tek tek ayırt edebilmek ayrı bir duygu veriyor. Ex500 ve Ex700 modellerini daha bir merak eder oldum.

Ürünü daha evvel kullandığım Creative Ep630 ve Sennheiser Cx300 ile kıyaslamak istiyorum. Creative Ep630 çok iyi basları ile bilinen bir kulaklık. Ancak bassları diğer sesleri boğuyordu. Ex85 bu 2 kulaklıktan daha kaliteli ses verirken, şimdi ex300 kesinlikle farkı açıyor. Ben çok memnun kaldım. Ex85'in bassları daha yoğun ve yüksekti ex300'ün ise daha temiz ve daha tok bassları var. Daha kuvvetli değil ama daha keliteli.

Ürünü benim için temin eden Yahya Bey hakkında zaten yeterince şey söylendi. Ben yine de ek yapayım izninizle. Kendisi ürünün temininden elinize geçene kadar fazlasıyla ilgilenen, çok yardımsever bir kişi. Hatta ödemenizi umursamaksızın önce sizin memnuniyetinizi düşünüyor. Bu yönüyle bir kulaklığa ihtiyacım olduğunda ilk danıacağım kişi olacaktır kendisi. Buradan ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.