Şimdi Ara

Kulaklık yardımı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.5800 XM kullanıyorum ve yanında gelen kulaklıklar bilindiği gibi pek iyi değil. Sıvadım ben de kollarımı kulaklık arayışına girdim ve aşağıdaki modelleri seçtim,bu kulaklıklar hakkındaki bilgilerinizi ya da eğer varsa 100 ytl ye kadar (10-20 ytl fark etmez) kulak içi kulaklık önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Metal ağırlıklı dinliyorum genelde bir de.

Benim seçtiğim modeller bunlar :
    - Creative EP 830
    - Razer Moray
    - Sennheiser CX - 280
    - Philips SHE 9550

Ve de arkadaşlar bir iki sorum da var :
    - Arkadaşımda Philips SHE 6000 var acaba 6000 ile 9550 arasında ne kadar bir fark var kullanım açısından ? 6000 i denediğim için onun üzerinden değerlendirme yapmak için soruyorum :)
    - Creative'in artık eskisi kadar kaliteli ürünler çıkarmadığını söyleyen arkadaşlar var bir de.Firmanın her şeyi alt firmalarına yaptırdığını söylüyorlar.EP 830 bu yönden kafamı karıştırdı bayağı.Bu konuda bilgisi olan varsa eğer yazarsa sevinirim :)
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar bu kadar çok yazdığım için özürdilerim bir de :/:)
    Hepinize iyi forumlar.

• Seçtiğin modellerin hiç biri parasının hakkını vermiyor. O kulaklıklardan birini alırsan parana yazık etmiş olursun. Philipsin o modelini arkadaşta dinledim ses kalitesi hiç iyi değildi basslarda patlama oluyor yüksek seste. Bende de o sıra vibe vardı arkadaşla kulaklıkları değiştirdik sonra vibeye hayran kaldı. Sennheiser cx300 II ve 400 II kullandım onların bassları da sesi boğuyor. Yani cx280 alt modeli olduğu için onlardan da berbattır. Şu an sony ex300 var o kulaklıktan memnunum. Vibeden daha iyi tizleri var. Ses daha net. Bass şiddeti biraz az vibeye göre ama gayet yeterli. Audio technicanın da güzel modelleri var o paraya. Bence 100 lira bütçeyle şu modelleri düşünmelisin:

-Sony ex300
    -Vsonic R02-PROII
    -Audio-Technica ATH-CKM50
    -V-moda vibe
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Seçtiğin modellerin hiç biri parasının hakkını vermiyor. O kulaklıklardan birini alırsan parana yazık etmiş olursun. Philipsin o modelini arkadaşta dinledim ses kalitesi hiç iyi değildi basslarda patlama oluyor yüksek seste. Bende de o sıra vibe vardı arkadaşla kulaklıkları değiştirdik sonra vibeye hayran kaldı. Sennheiser cx300 II ve 400 II kullandım onların bassları da sesi boğuyor. Yani cx280 alt modeli olduğu için onlardan da berbattır. Şu an sony ex300 var o kulaklıktan memnunum. Vibeden daha iyi tizleri var. Ses daha net. Bass şiddeti biraz az vibeye göre ama gayet yeterli. Audio technicanın da güzel modelleri var o paraya. Bence 100 lira bütçeyle şu modelleri düşünmelisin:

-Sony ex300
    -Vsonic R02-PROII
    -V-moda vibe
    Ne tarz müzik dinlediğinizi yazarsanız, daha fazla arkadaş yardımcı olmaya çalışacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Seçtiğin modellerin hiç biri parasının hakkını vermiyor. O kulaklıklardan birini alırsan parana yazık etmiş olursun. Philipsin o modelini arkadaşta dinledim ses kalitesi hiç iyi değildi basslarda patlama oluyor yüksek seste. Bende de o sıra vibe vardı arkadaşla kulaklıkları değiştirdik sonra vibeye hayran kaldı. Sennheiser cx300 II ve 400 II kullandım onların bassları da sesi boğuyor. Yani cx280 alt modeli olduğu için onlardan da berbattır. Şu an sony ex300 var o kulaklıktan memnunum. Vibeden daha iyi tizleri var. Ses daha net. Bass şiddeti biraz az vibeye göre ama gayet yeterli. Audio technicanın da güzel modelleri var o paraya. Bence 100 lira bütçeyle şu modelleri düşünmelisin:

-Sony ex300
    -Vsonic R02-PROII
    -V-moda vibe
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hitmachine.
    Aslında modellerin hiçbirinin içime sinmemişti iyi ki mesaj atmışım yoksa boşa gidecekti param.. Forumda çok araştırdım Vibe modelini de sıkça duydum almayı da düşündüm aslında..Sonraları cx 300 II ye baktım onu da soracaktım ki onun da cevabını yazmışsınız zaten..

Peki bu tavsiye ettiğiniz modelleri 100 ytlye veya dediğim gibi 10-20 ytl fazlası fiyatıyla nereden bulabilirim ? İnternetten almak istemiyorum çünkü bir kere başım yandı aldığım ürünü beğenmedim,elden almak daha mantıklı geliyor kaldı ki kredi kartı da kullanmıyorum :/ en fazla kapıda ödeme olabilir maalesef..
    Şimdiden teşekkürler..

freedom 36 yazdım da göremediniz sanırım :) ;
    metal ağırlıklı dinliyorum genelde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluetooth_ -- 27 Nisan 2010; 0:32:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Ne tarz müzik dinlediğinizi yazarsanız, daha fazla arkadaş yardımcı olmaya çalışacaktır.

Alıntıları Göster
    Metal dinliyor olsam, ben Sony Ex300 ile Vsonic R02 pro arasında tercih yapardım. Bunların içinden de eğer basslar daha ağırlıklı olsa fena olmaz dersen Vsonic'i seçerdim, yorumlar bunu gösteriyor. Vibe da olur ama sanırım dinlediğin tarza gitmez, yoksa o da gayet iyi bir seçenek o fiyat aralığında.

• quote:

Metal dinliyor olsam, ben Sony Ex300 ile Vsonic R02 pro arasında tercih yapardım. Bunların içinden de eğer basslar daha ağırlıklı olsa fena olmaz dersen Vsonic'i seçerdim, yorumlar bunu gösteriyor. Vibe da olur ama sanırım dinlediğin tarza gitmez, yoksa o da gayet iyi bir seçenek o fiyat aralığında.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler tavsiye için.
    Aslında EX 300 kafama yattı,Vsonic de gayet iyi bir seçenek gibi görünüyor ama esas sorun bunları nereden nasıl alabileceğim :/ dediğim gibi internetten alışveriş yapmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluetooth_

Teşekkürler tavsiye için.
    Aslında EX 300 kafama yattı,Vsonic de gayet iyi bir seçenek gibi görünüyor ama esas sorun bunları nereden nasıl alabileceğim :/ dediğim gibi internetten alışveriş yapmak istemiyorum.

Alıntıları Göster
    merhaba ex300 u benden temın edebılırsınız ,, forumda 300 kısıye kulaklık satmıs bı kısıyım ,, ınternetten almanıza gerek yok ,, hesabıma havale ıle yada ptt den ısme havale ıle alabılırısınız ,, zaten hitmachine 16 nıcklı arkadasta ex300 kulaklıklarını benden aldılar ,,,

http://forum.donanimhaber.com/m_39363424/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kulaklık önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clinteastwood1981

merhaba ex300 u benden temın edebılırsınız ,, forumda 300 kısıye kulaklık satmıs bı kısıyım ,, ınternetten almanıza gerek yok ,, hesabıma havale ıle yada ptt den ısme havale ıle alabılırısınız ,, zaten hitmachine 16 nıcklı arkadasta ex300 kulaklıklarını benden aldılar ,,,

http://forum.donanimhaber.com/m_39363424/tm.htm

Alıntıları Göster
    İnadını kırmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü başka yolun yok. Adresin ya Eastwood1981 ya da thetrooper00. İnat ediyorsan, Sennheiser Cx... serisi alarak uçurumdan atlamak istiyorsan, seni kimsenin tutacağını zannetmiyorum.

• quote:

İnadını kırmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü başka yolun yok. Adresin ya Eastwood1981 ya da thetrooper00. İnat ediyorsan, Sennheiser Cx... serisi alarak uçurumdan atlamak istiyorsan, seni kimsenin tutacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

Alıntıları Göster
    Hatta uçurumdan atlamak için bilet fiyatı 100 TL'den de fazla olabilir, aman dikkat!

Yok dayanamıyorum vallahi, kendini tut tut bir yere kadar. Multimedya hoparlörde Logitech, kulaklıkta Cx serisi (Sennheiser olarak genelleme yapmıyorum bakın)... Herkes bilsin, bunlara savaş açtım. Almayacağım, aldırmayacağım. Hani fiyat muadillerinde onlardan daha iyi performans verecek oyuncaklar olmasa yine eyvallah, ancak o kadar çok alternatif var ki. Açık hava hapishanesi resmen(!) Mahkum biz, gardiyan yine biz. Nasıl iştir anlamadım gitti. bluetooth_ aman diyim yanlış anlama, laflarım sana değil genele.

• quote:

Hatta uçurumdan atlamak için bilet fiyatı 100 TL'den de fazla olabilir, aman dikkat!

Yok dayanamıyorum vallahi, kendini tut tut bir yere kadar. Multimedya hoparlörde Logitech, kulaklıkta Cx serisi (Sennheiser olarak genelleme yapmıyorum bakın)... Herkes bilsin, bunlara savaş açtım. Almayacağım, aldırmayacağım. Hani fiyat muadillerinde onlardan daha iyi performans verecek oyuncaklar olmasa yine eyvallah, ancak o kadar çok alternatif var ki. Açık hava hapishanesi resmen(!) Mahkum biz, gardiyan yine biz. Nasıl iştir anlamadım gitti. bluetooth_ aman diyim yanlış anlama, laflarım sana değil genele.

Alıntıları Göster
    sennheiser cx300'ü 45 tl'ye satıyorum yurtdışından geldi faturalı sıfır kutusunda

http://forum.donanimhaber.com/m_38933936/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38933936

• Ustteki iki mesaj cok ironik olmus
  • quote:

Yaw şu cx serisi o kadar mı kötü :D bende cx 300-ii var daha iyisini dinlemediğim için bir yorum yapamayacağım ama genel olarak memnunum çünkü daha iyisini dinlemedim.Ama sırf merakımdan ve gerek ihtiyacımdan gidip bir westone 1 alacağım bakalım ne kadar fark var gerçekten de çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

Yaw şu cx serisi o kadar mı kötü :D bende cx 300-ii var daha iyisini dinlemediğim için bir yorum yapamayacağım ama genel olarak memnunum çünkü daha iyisini dinlemedim.Ama sırf merakımdan ve gerek ihtiyacımdan gidip bir westone 1 alacağım bakalım ne kadar fark var gerçekten de çok merak ediyorum

o segmentin fiyaskolarıdır cx serileri.bu lafı fiyatlarına bakarak söylüyorum.onlardan daha ucuza ses kalitesini ikiye katlayan modeller var.

• quote:

quote:

Westone 1 kesinlikle parasını haketmeyen bir kulaklık. O fiyata alabileceğiniz daha iyi kulaklıklar var...

• Örneğin? Senin dediğin UM1 olmasın?

quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Westone 1 kesinlikle parasını haketmeyen bir kulaklık. O fiyata alabileceğiniz daha iyi kulaklıklar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 27 Nisan 2010; 18:36:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Örneğin? Senin dediğin UM1 olmasın?

quote:

Alıntıları Göster
    valla o fiyata ckm 50 iyi gider hatta daha iyisini çok zor bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

quote:

Mesela phonak pfe veya monster turbine olabilir. bunlar westone 1 ile ayni fiyat hatta daha dusuk bile bulunabiliyor. ben westone 1 dinlemedim ama okudugum yorumlarda genel kanaat turbine , audeo gibi iemlerin daha iyi performans verdigi yonunde.
  • Westone 1 o fiyatlarda iyi bir IEM aslında. PFE ve Turbine de iyi IEMler fakat üçünün ses karakterleri gerçekten çok farklı.

PFE çok analitik ve ayrıntılı. Turbine ise bas ağırlıklı ve tiz/midlerdeki çözünürlüğü ve transparanlığı konusunda biraz eksikleri var. W1 ise bunların tam ortasında kalmış; bas konusunda Turbine kadar, tiz konusunda da PFE kadar iyi olmamasına rağmen kötü oldukları konularda da onlardan iyi. Turbine ve PFEnin aksine daha çok müzik türünde performans gösterebiliyor.

Kablo ve malzeme kalitesi, rahatlığı vs. gibi diğer avantajları da yok değil..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

quote:

Mesela phonak pfe veya monster turbine olabilir. bunlar westone 1 ile ayni fiyat hatta daha dusuk bile bulunabiliyor. ben westone 1 dinlemedim ama okudugum yorumlarda genel kanaat turbine , audeo gibi iemlerin daha iyi performans verdigi yonunde.

• quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

quote:

o segmentin fiyaskolarıdır cx serileri.bu lafı fiyatlarına bakarak söylüyorum.onlardan daha ucuza ses kalitesini ikiye katlayan modeller var.

Desenize o zaman cx 300-ii ye verdiğim 130 tl bana fena kazık oldu :D neyse artık geçmiş olsun bana :::

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.