Şimdi Ara

kulaklıkta müzik dinlemek için ne almalıyım? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKHN33

illaki E6 müzik için... gerisi hikaye

onun yanına bide kulaklık dayadınmı varya....
  • şahsen n91 kullanıyorum çok iyi ses veriyor ipoddanda kaliteli çalıyor kesinlikle n91 al eğer alamıyorsan sony ericsson w810i al bu iki telden şaşma
  • Müzik performansına göre doğru sıralaması;
    1) N91, N91 8GB Edition
    2) Motorola Rokr E2, E6
    3) W950i
    4) Walkman serisi™
    5) 6233
    6) 6630
    7) 3250
    :
    :
    :
    liste devam eder, samsung'da sona erer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 6 Haziran 2007; 23:12:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

Müzik performansına göre doğru sıralaması;
    1) N91, N91 8GB Edition
    2) Motorola Rokr E2, E6
    3) W950i
    4) Walkman serisi�
    5) 6233
    6) 6630
    7) 3250
    :
    :
    :
    liste devam eder, samsung'da sona erer

KİM SENDEN SIRALAMA İSTEDİ YAW PARMAKLARINI YORMA
  • arkadaşlar bahsettiğiniz telefonların hepsi benim gibi _ayıptır söylemesi_ phinty birinin psikolojik limitini aşıyor. E2 E6 N91 zaten beni aşar. w810i var o da 450. başka bi topicte o rakama çıkarsam işletim sistemi de isterim demiştim word belgelerini okumak için _tabi biraz abartılı bi istek_ ya da 2. el almalıyım ki ben temiz telefon almak istiyorum. ya da beklemeliyim ucuzlasın diye, ki ben artık telefonuma kavuşmak istiorum.

zaten kamera da çok sık kullanacağım bşi değil. olsun isterim tabi ama, şöle ki eğer tamamen aynı özellikleri sağlayan, benzer fiyatlı seçenekler arasında kalırsam kamerası iyi olanı seçerim. sırf kamera için daha pahalı bşie yönelmem.

burda bana tavsiye edilenlerin içinde bi tek w700i var benim düşündüğüm fiyatta. üstelik w810i den 120 YTL daha ucuz.
    ama w700i yi de alırsam netlikte, şarjda ya da joystickte bi problem yaşar mıyım bilmiyorum.

bu yüzden sormuştum kulaklıkta müzik dinlerken ne gibi problemler yaşanabilir diye.

kulaklıkta dahi yüksek sesli müzik dinlemeyen biri olarak, w810i almayıp w700i alsam, netlik açısından ne kaybederim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phin_ty -- 7 Haziran 2007; 0:54:11 >

• W700i'de önereceğim telefonlardan biridir. fiyatına göre özellikler çok iyi + mp3 kalitesi gayet iyi
    E2 diyecem yine 470 ytl
  • Sony Ericsson W810i yaklaşık 1 yıl önce piyasaya sürüldü. Telefonun kamerasını piyasaya sürüldüğü zamanın şartlarına göre değerlendirmek gerekir. Marka fanatikliği yapmak doğru değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Sony Ericsson W810i yaklaşık 1 yıl önce piyasaya sürüldü. Telefonun kamerasını piyasaya sürüldüğü zamanın şartlarına göre değerlendirmek gerekir. Marka fanatikliği yapmak doğru değildir.

+1
    YAPİLAN TAVSİYELERDE OBJEKTİF OLMAMAK,ÖNERİ İSTEYEN ARKADASLARİ DAHA SONRA ZOR DURUMDA BIRAKABİLİR.
  • büyük ihtimalle w700i alacağım.
    Ancak bşii merak ediyorum. e2 nin işletim sistemi var mı? e2 ile .wma olan şarkıları çalıp, word belgelerini okumak mümkün mü?
    bi de internetten alışveriş yapmaya korkuyorum açıkçası. o yüzden eminönüye falan bakmayı düşünüyorum. en ucuz nerden bulabileceğim ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • kulaklıkta müzik dinlemek için ne almalıyım?

kulaklık ve kulaklık çıkışına sahip bi alet almalısın
  • rokr e2 veya n91
  • En iyi seçim SE W700i olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phin_ty

büyük ihtimalle w700i alacağım.
    Ancak bşii merak ediyorum. e2 nin işletim sistemi var mı? e2 ile .wma olan şarkıları çalıp, word belgelerini okumak mümkün mü?
    bi de internetten alışveriş yapmaya korkuyorum açıkçası. o yüzden eminönüye falan bakmayı düşünüyorum. en ucuz nerden bulabileceğim ile ilgili bilgisi olan var mı?

Motorola Rokr E2'de Linux işletim sistemi bulunuyor. Telefon .wma formatındaki ses dosyalarını da destekliyor.
  • dün sirkecide w700 ü 320 ye satıorlardı. henüz almadım çünkü daha araştırmam bitmedi.
    e2 yi de çoğu yere sordum, satan yoktu. alanlar nerden aldı acaba
    bu e2 de word okuma özelliği yok herhalde. olsa tam süper oluyormuş, az kalmış..

neyse biraz daha düşüneyim. ya da bekliim fiyatlar düşsün diye.

aslında hayalimdeki mp3+radyo kulaklıkta net olan tlfn + wma çalsın word okusun istiordum. sanrım çok şey istiodum...

ama herhalde w700ü alıcam.
    barim w700 topicine gidip daha detay soriim ben
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.