Şimdi Ara

kulaklıkta müzik dinlemek için ne almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-cep telefonlarında kulaklıkta müzik dinlerken ne gibi sorunlar olabilir? ben şahsen yüksek sesle müzik dinlemeyi sevmiyorum. benim için önemli olan NETlik. mp3 lü tellerde, kulaklıkta netlikte problem olur mu?
    2- megabass nedir? yüksek sesle müzik dinlemiyorsak lazım mıdır?
    3- se walkman serisinin neden diğer tellerden daha iyi ses kalitesi sağladığı söyleniyor. bu hangi özelliği sayesinde oluyor?

şu ana kadar forumda göz gezdirdiğim kadarıyla w700i den memnun olan çok.. ben de onla ilgileniyorum bu sebepten..ama daha tam karar vermedim., diğer markalara da bakıorum. benim alabileceğim fiyatlarda diğer ilgilendiklerim şunlar:
    lg kg200
    lg kg 300
    se z 550i
    se w300i
    se w 700i
    k 750 i (joystick bozulursa sorun olabilir.. uzun süre kullanmayı düşünüorum çünkü)
    nokia 5200
    nokia 6085
    toshiba ts 605 (şarj süresi daha kısıtlı olabilir gibi gelio, ince ne de olsa)
    nokia 6125
    siemens s88
    siemens e390
    siemens sx g75

aynı özelliklerde olanların içinden en ucuzunu seçeblirim, ama kullananların bilgisine başvurmak en mantıklısı.
    lütfen bana tavsiyede bulunun. hangisini almak daha mantıklı.

bi de bu w700i diğerlerinden biraz daha ucuz. neden öyle, bi eksisi mi var?

• kulaklıkta n91'den gerisi yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

kulaklıkta n91'den gerisi yalan

Haklısın. ama fiyat biraz...
    müzik için önereceğim telefonlar;
    - N91/N91 8GB Edition
    - Rokr E6
    - Rokr E2
    - Nokia 6233 (ad-15 + Sennheiser Cx300 + 1-2GB hafıza kartı)
    - W610i/W710i

E6 bu kadar uygun fiyatlıyken hiç kaçırma derim Walkman serisi hikaye E6'nın yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 4 Haziran 2007; 22:17:33 >

• Telefon için ayırdığınız bütçe nedir, belirtiğiniz modeller arasında w700i öneriyorum
  • buraya yazdığım teller 300 400 lük teller. bu civarda bşi bakıorum. arkadaşların yazdıkları beni aşıyor.
    bi de bu arada başta sorduğum sorularla ilgili de bilgisi olan var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: phin_ty

1-cep telefonlarında kulaklıkta müzik dinlerken ne gibi sorunlar olabilir? ben şahsen yüksek sesle müzik dinlemeyi sevmiyorum. benim için önemli olan NETlik. mp3 lü tellerde, kulaklıkta netlikte problem olur mu?
    2- megabass nedir? yüksek sesle müzik dinlemiyorsak lazım mıdır?
    3- se walkman serisinin neden diğer tellerden daha iyi ses kalitesi sağladığı söyleniyor. bu hangi özelliği sayesinde oluyor?

bi de..w700 le ilgili araştırma yapıyordum demin. bazı yerlerde şarjı bitiyor, joysticki bozuluor dior. bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phin_ty -- 4 Haziran 2007; 22:58:03 >

• n91 kulaklıkta 1.dir
    ama w810 tavsiye ederim yinede küçük-karizmatik hoş ve seside başarılı [n91 den sonra sony ericssonlar gelir kulalıkta],üstelik fotoğrafta n91i görse yolunu değiştirir n91 kıyaslanamaz fotoğrafta
    pil ömrüne gelince n91le yolda kalırsın mü,zik dinlersen halbuki kapalı modda w810 20-25 , telefon açık modda 12 saat müzik dinlersin full pille

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 4 Haziran 2007; 22:59:36 >
  • Cowon D2

Sırf dışarı ses vermiyor diye vazgeçtim bu mp3 playerdan. Bir araştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç düşünmeden n91

i-pod lardan bile daha iyi (bizzat denedim)
  • rokr e2
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-motorola-rokr-e2-fiyati,7355.html

w810
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-w810i-fiyati,6256.html

w300 ( 359 liraya teknosadan w300 alırsan yanında MPS-60 Hoparlör hediye ediyorlar)
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-w300i-fiyati,6676.html

telefon olarak hangisini tercih edersen et, kulaklık olarak yanına cx300 gibi 75 lira ve üstü kaliteli bişey kullanmadığında nirvanaya ulaşman çok zor..

• Arkadaş 400lira limit koymuş @phin_ty

1.W700i kaliteli ses alırsın zaten kutu içeriğindeki kulaklık iyi şekilde net ses sağlıyacaktır.Kulaklıkta netlik problem olmaz
    2.Megabass zaten kulaklıkta dinlenyeceğin için fazla bir fark anlamazsın, ericssonun kendi stand üstü hoparlörleri var anca onun vb araçlar ile hissettirir megabass özelliğini (yani sana kalmış stand almak:)
    3.Sonuçta walkman telefon, müzik ön planda??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 4 Haziran 2007; 23:50:35 >
  • SE walkman serisi tercih etmelisin
  • kulaklıkta ses konusunda motorola müzik serisi "rokr" ( e2 ve e6) telefonlar sony walkman serisi telefonlardan daha iyidir.

her ne kadar limit 400 ytl olsada ben arkadaşa 450 lira verip w810 yada rokr e2 almasını tavsiye ediyorum.

>eğer e2 alırsa müzik dinlemenin yanında muhteşem bi ekranda divx film izlemenin artısını yaşayacak.

>eğer w810 alırsa, müzik dinlemenin yanında harika fotoğraflar çekmenin verdiği hazzı yakalayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

kulaklıkta ses konusunda motorola müzik serisi "rokr" ( e2 ve e6) telefonlar sony walkman serisi telefonlardan daha iyidir.

her ne kadar limit 400 ytl olsada ben arkadaşa 450 lira verip w810 yada rokr e2 almasını tavsiye ediyorum.

>eğer e2 alırsa müzik dinlemenin yanında muhteşem bi ekranda divx film izlemenin artısını yaşayacak.

>eğer w810 alırsa, müzik dinlemenin yanında harika fotoğraflar çekmenin verdiği hazzı yakalayacak.

Şu son madde hariç katılıyorum
  • genel anlamda sunduğu tüm özellikler düşünüldüğünde 450 liraya w810 almak mantıklı bi seçim..

zira piyasada hem iyi müzik performansı hemde foto performansı hele hele bu fiyata sunan bi başka cihaz yok
  • eğer uygun bişey olsun diyosan w700i yi almalısın süper bi kulaklığı war.tıpa gibi kulağının iğce içine giriyo tavsiye ederim kullandığım için rahatlıkla tavsiye ederim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

genel anlamda sunduğu tüm özellikler düşünüldüğünde 450 liraya w810 almak mantıklı bi seçim..

zira piyasada hem iyi müzik performansı hemde foto performansı hele hele bu fiyata sunan bi başka cihaz yok

• doğru 450 ytl ye w810i almalısın seni aşırı derecede memnun edecektir ..:)
  • bence E2 almak daha doğru. konuyu açan arkadaş sadece kulaklık ses kalitesinin çok iyi olmasını istemiş. onun için tabi ki e2 bariz ses kalitesi farkıyla w810i'den daha iyi bir alternatif.
    w810i'ye 005 sürümü yüklense bile e2 gibi ses veremiyor ki e2 için de Firmvare 2 sürümü var ve açık ara fark atacak kadar iyidir. onun dışında; a2dp profili, ıd3 tag özelliği, 3.5 mm standart audio/kulaklık girişi, mükemmel ekran kalitesi, 314 mhz işlemci, linux işletim sistemi, divx izleyebilme, kasa kalitesi, 1gb hafıza kartı hediye verilmesi gibi çok fazla avantajları var. yalnız tek sorun pil ömrü biraz kısa. bende 1,5-2 gün falan dayanıyor. daha yeni aldığımdan batarya tam performansını gösteremiyor herhalde zamanla açılır diye umuyorum. ama pili de sorun etme her gün yatmadan önce şarja takıverirsin bir zahmet olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 5 Haziran 2007; 16:52:07 >

• Sadece kulaklıkta N91'i tek geçerim ama sana tavsiyem w810i (kulaklık+kamera)ama elin oğlu yapıo işte n91'de Hİ-Fİ ses kalitesi Wireless Var bunu geçmemek lasım n91 aldınmı bi süre sonra sıkılırsın ama w810i al paran cebinde kalsın daha karizmatik (java olduğunu unutma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 5 Haziran 2007; 21:07:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

SE walkman serisi tercih etmelisin

evet fiyatları da uygun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.