Şimdi Ara

kulaklıkta sesi yerine oturtmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üşenmekle ilgisi yok, zamanında bu forumda da fazlasıyla yardım ettik insanlara. Ama buradaki üslup ve kendini beğenmişlik sebebiyle uzaklaştık ve bu forumda insanları bilgilendirmeyi neredeyse bıraktık.

Sana tavsiyem, önce öğrendiğinden emin ol ve mesaj sayısı için yazı yazmayı bırak. Ayrıca boru öttürmek deyiminin de anlamına sözlükten bak derim, yanlış kullanıyorsun gibime geliyor.
  • @kaan sen çok aceleci davranıyosun evet, müzik-ekipmanlarla ilgili bilgiler-terimler zaman kafanda oturur. Birden olmaz bu işler, oyüzden forumda terimlerle ilgili kaynakları iyice gözden geçirip sonra ekipman kısmında araştırma yaparsan bu hobide daha çok şey öğrenirsin.

Senin art niyetli veya ortamı sulandıracak birisi olduğunu düşünmüyorum, aksine sen çok saygılı-efendi bi arkadaşımızsın. Bu yazdığın yorumlardan belli, sadece seninde dediğin gibi biraz acelecesin. Ben bu hobiyi forumlarda yaklaşık 2 yıldır düzenli takibediyorum, ve hala bildiğim şeyler bilmediklerim yanında devede kulak kalıyor neredeyse. Umarım nedemek istediğimi anlamışsındır. Eğer bidaha istanbul buluşması olursa tanışır, birazdaha detaylı konuşuruz.

Madem bu işe çok meraklısın, hadi bakalım sana kolay gelsin. İyi araştırmalar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi aşırı rezil ettim zaten bundan sonra birşeyi bilsem dahi bana pek güven olmayacaktır. Direk bildiklerimle bir kulaklık ve player alıp hobiyi bırakmam herkesin yararına gibi görünüyor.

• Kagan kardeş insanlara yardım etmek istemen güzel birşey, bende içinde bir art niyet aramıyorum. ama bilgilenmeden bilinçlenmeye çalışman karşı tarafa zarar verebilir. kulaktan dolma bilgiler çoğu verdiğin. sana tavsiye belli bir müddet oku, araştır ve hiç bir zaman kendin ''her hangi bir aleti, his yada duyguyu'' test etmeden başkasına sırf öyle olduğunu duyduğun için önerme..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Kendimi aşırı rezil ettim zaten bundan sonra birşeyi bilsem dahi bana pek güven olmayacaktır. Direk bildiklerimle bir kulaklık ve player alıp hobiyi bırakmam herkesin yararına gibi görünüyor.

Neden bırakıyorsun ki?kimse sana bırak demedi bu hobiyi.sadece insanları yanlış yönlendiriyorsun diye uyardılar.
    benden sana tavsiye;biraz bilgi vermeyi bırakıp bilgi almaya bak.Ben techno fi de bilmedikleri mi hep soruyorum."Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp"demişler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.