şöyle bir sıkıntım var kulaklığı taktığımda pcden kulaklığa boğuk bir ses geliyor cızırtı gibi ama bu hep devam ediyorum ses hiç kesilmiyor ta ki ben pc nin herhangi bir yerine dokunmamla ses kesiliyor elimi pc den çektiğim an yine başlıyor.Bunu yaşayan var mı daha önce?
bayağı bir test ettim mesela yine bu cızırtı sesini alırken parmağımı şarj aletinin o büyük kutu tarzı bölümüne yaklaştırdığımda ses daha da artıyor.
bu olay hep vardı arada pc ye res attığımda geçiyordu ama son zamanlarda hep olmaya başladı.
Sadece pilde çalışırken bu sorunu yaşıyor musun? Eğer sadece adaptör takılı halde bu sorun oluşuyorsa laptop'un adaptörünü taktığın prizin toprak hattı yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmetblr
Sadece pilde çalışırken bu sorunu yaşıyor musun? Eğer sadece adaptör takılı halde bu sorun oluşuyorsa laptop'un adaptörünü taktığın prizin toprak hattı yoktur.
hayrı aksine çıkardığımda daha fazla ses geliyor
Eğer pilde yada adaptör takılı iken cızırtı duyuluyorsa, kulaklığı taktığın sokette aşınma yada kısa devre tarzı bir sorun vardır. Teknik servise bir danış derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme