Beyler sorduğum sorunun çok saçma olduğunun farkındayım ama bu konularda çok paranoyak davranıyorum. Bugün kardeşim Beats Solo kafaüstü kulaklığımı benden izinsiz alıp virüslü olduğuna emin olduğum bir cihaza takmış. Şimdi ben bu kulaklığı başka bir cihaza taksam virüs bulaşır mı? Virüs bulaşabileceğini düşünmemin sebebi kulaklıkların flash diskler gibi dışardan takılarak bi cihaza bağlanmaları. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Kulaklıklara virüs bulaşma gibi bir şey olamaz merak etme.
quote:
Orijinalden alıntı: Sudafed
Kulaklıklara virüs bulaşma gibi bir şey olamaz merak etme.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. :)
teknoloji daha o kadar ilerlemedi ama gelecekte neden olmasın
o kadar paranoyak olma virüs bu dünyanın sonu değil
Kulaklıkta herhangi bir elektronik devre bulunmaz. Direk kablolardan gelen ses sinyalleri, ses mıknatıslarına frekans sağlar ve ses oluşturur. Virüsün bulaşacağı herhangi bir sistem kulaklıkta mevcut değildir. Sonuçta kulaklıktan virüs bulaşması mümkün değildir.
sen düşündüysen başkasıda düşünebilir ama ilerde şuan böyle bir şey yok.
Cihaza virus bulaşmaz ama senin kulağına virus bulaşabilir...
Yok hocam.Eğer kulaklıkta çok farklı ,özel bir yapı, 3.5 jak üzerinden data aktarım özelliği falan yoksa (ki ...olduğunu hiç sanmıyorum.Ne duydum ne gördüm böyle bir şey..) kulaklıktan virus bulaşması diye bir şey söz konusu dahi olmaz. Kulaklıktan geçebilecek tek şey yukardaki arkadaşın dediği gibi, insanda kulak enfeksiyonuna sebep olabilecek bir mikrop olabilir..
Kulaklıktan virüs değil ama mikrop bulaşır. Temiz tut kulaklığını
quote:
Orijinalden alıntı: KingKaya95
Kulaklıktan virüs değil ama mikrop bulaşır. Temiz tut kulaklığını
+1
Kulaklığı gerekmedikçe kulakta tutmamak gerekiyor. Hem kulaklık hem de kulak temizliği önemli çünkü kulaklık kullanım anında normalin üzerinde bakteri üremesi oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: beyazlotus11
Kulaklıkta herhangi bir elektronik devre bulunmaz. Direk kablolardan gelen ses sinyalleri, ses mıknatıslarına frekans sağlar ve ses oluşturur. Virüsün bulaşacağı herhangi bir sistem kulaklıkta mevcut değildir. Sonuçta kulaklıktan virüs bulaşması mümkün değildir.
Cevabınız için çok teşekkürler :)
Mesajı olan, ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca çok titiz biriyimdir kulaklığı gerekmedikçe kulağımda tutmam ve aldığım gibi temiz tutmaya çalışırım :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme