Bildirim
KULAKÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bloost
Arkadaşlar kulaküstü kulaklık alacağım sadece müzik dinlemek için mikrofonlu vb. olmasına gerek yok ses kalitesi iyi olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum fiyat olarak max. 250 tl verebilirim
brainwavz HM5 modelini bir araştır derim.
elimde bir tane var gerçi kendime diye aldım satıp satmama konusunda kararsızım ama yurtdışından almak istemiyorum derseniz bana ulaşabilirsiniz.
sormak istedikleriniz varsa dilim döndüğünce yardımcı olurum.
genelde doğal flat sesli bir kulaklık.ama playerdan veya amfiden gerekli ayar yapıldığında çok şahane ve yüksek bass vede tiz verebiliyor.özünde dengeli bir kulaklık sesler birbirini bastırmaz.amfisiz de sürülebilir.
yanında taşıyabileceğiniz case, yedek ped çift(pedleri çook rahattır. yumuşacık), 1.3m ve 3 m kablo, jacj dönüştürücüleri de geliyor.
kulaklık ergonomik. kafaya tam oturuyor hiç rahatsızlık vermiyor.sağlam görünüyor.kulağınızdayken dışarıya aşırı ses kaçırmıyor,dışarıdaki sesi ingelleme konusunda da oldukça iyi ama bir yalıtım kulaklığı ile karıştırmayınız.
aklıma gelenler bunlar. varsa sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim birşey msj atabilirsiniz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bataryası
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- kulaklığın sesi azaldı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods seri no sorgulama
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X