Şimdi Ara

KULAKÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaküstü kulaklık alacağım sadece müzik dinlemek için mikrofonlu vb. olmasına gerek yok ses kalitesi iyi olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum fiyat olarak max. 250 tl verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloost

Arkadaşlar kulaküstü kulaklık alacağım sadece müzik dinlemek için mikrofonlu vb. olmasına gerek yok ses kalitesi iyi olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum fiyat olarak max. 250 tl verebilirim

brainwavz HM5 modelini bir araştır derim.
    elimde bir tane var gerçi kendime diye aldım satıp satmama konusunda kararsızım ama yurtdışından almak istemiyorum derseniz bana ulaşabilirsiniz.
    sormak istedikleriniz varsa dilim döndüğünce yardımcı olurum.
    genelde doğal flat sesli bir kulaklık.ama playerdan veya amfiden gerekli ayar yapıldığında çok şahane ve yüksek bass vede tiz verebiliyor.özünde dengeli bir kulaklık sesler birbirini bastırmaz.amfisiz de sürülebilir.

yanında taşıyabileceğiniz case, yedek ped çift(pedleri çook rahattır. yumuşacık), 1.3m ve 3 m kablo, jacj dönüştürücüleri de geliyor.
    kulaklık ergonomik. kafaya tam oturuyor hiç rahatsızlık vermiyor.sağlam görünüyor.kulağınızdayken dışarıya aşırı ses kaçırmıyor,dışarıdaki sesi ingelleme konusunda da oldukça iyi ama bir yalıtım kulaklığı ile karıştırmayınız.

aklıma gelenler bunlar. varsa sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim birşey msj atabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    2 hafta önce açıldı
    Kulaklık önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.