Şimdi Ara

Kule Tipi Soğutucuların Zararları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu konu hakkında forumda bir şey bulamadım. Böyle bi konu varsa linkini atabilirmisiniz ve ya bu konuda açıklarmısınız?

Mesela silver arrow yaklaşık 1 kg bu ne gibi zarar verir? Anakartta eğilmeler bükülmeler olurmu ve ya takıp kasayı yan yatırmak mantıklımı olur cevaplarınızı bekliyorum. Birde ben 400r alıcam inş oldu da aldık diyelim bu kasaya sığar yan fanlarla sorun yaşamaz diye düşünüyorum fikirleriniz nelerdir.Tabi böyle bir soğutucu normal frekanslarda çalışan işlemciye uygulamak gereksiz olur sadece merakımdan soruyorum şimdiden teşekkürler .

• bütün öneriler Kule Tipi Soğutucular üzerinedir çünki soğutması kanıtlanmıştır

fakat ağırlığı ve uzunluğu konusunda tartışma yarıtıyor; uzunluğu konusunda mevcut kasaya göre alınmasına karşı değilim ama ağır diye olumsuz yorumlara katılmıyorum şahsen ; katılmıyorum derken ürün o kadar ağır değil demiyorum tabiki fakat anakarta zarar vereceğini düşünmüyorum kendim 2 kule soğutucusu kullanan olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 5 Ocak 2013; 12:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

bütün öneriler Kule Tipi Soğutucular üzerinedir çünki soğutması kanıtlanmıştır

fakat ağırlığı ve uzunluğu konusunda tartışma yarıtıyor; uzunluğu konusunda mevcut kasaya göre alınmasına karşı değilim ama ağır diye olumsuz yorumlara katılmıyorum şahsen ; katılmıyorum derken ürün o kadar ağır değil demiyorum tabiki fakat anakarta zarar vereceğini düşünmüyorum kendim 2 kule soğutucusu kullanan olarak

Anladım ama silver arrowu örnek alırsak yaklaşık 1 kg eğilme bükülmeye yok açarmı yada kasayı yaz yatırıpta kullanabiliriz
  • hocam hiç bişey olmaz ya baglantılarını iyi sıkıla tmmdır bunu yapan firma düşünmemişmidir sence sadece ikimizmi kaygı ediyoruz takam kafana
  • Egilse benim board egilirdi ,üstünde 4 kiloya yakın sogutucu vardı ekran kartı sogutucuları dahil.Mit yani egilme olayı.
  • kasa yerinde durduğu sürece sorun olmaz...
    ancak düşme sallanma gibi şeyler olursa bağlı olduğu yerle birlikte söker bile anakartı...
    kasayı taşırken dikkat etmek mümkünse sökmek lazım bu soğutucuları...
  • Anladım teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kule tipi soğutucu hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.