Şimdi Ara

Kullanabildiğiniz En iyi MAGE ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mage charların mejai olmadan pek iş yapacagına inanmıyorum late gamede çünkü AD ler 2koyuyor iniyorsun. karşı çıkanlar olacaktır, bu kendi fikrim. tabi bütün mageler buna girmiyor mesela veigar stun atıp kaçabiliyor , cassiopeia ulti atıp kaçabliyor vs. vs. ama genel olarak kendi düşüncem bu

kullanabildiğim en iyi mage de sanırsam annie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 18 Şubat 2012; 17:35:17 >
  • Malzahar, Ziggs, Brand, Kennen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

mage charların mejai olmadan pek iş yapacagına inanmıyorum late gamede çünkü AD ler 2koyuyor iniyorsun. karşı çıkanlar olacaktır, bu kendi fikrim. tabi bütün mageler buna girmiyor mesela veigar stun atıp kaçabiliyor , cassiopeia ulti atıp kaçabliyor vs. vs. ama genel olarak kendi düşüncem bu

kacma skili olmayan ap sayisi az bence
  • quote:

mage charların mejai olmadan pek iş yapacagına inanmıyorum late gamede çünkü AD ler 2koyuyor iniyorsun. karşı çıkanlar olacaktır, bu kendi fikrim. tabi bütün mageler buna girmiyor mesela veigar stun atıp kaçabiliyor , cassiopeia ulti atıp kaçabliyor vs. vs. ama genel olarak kendi düşüncem bu

Çoğu magelerde kaçmasına yarayacak skiller mevcut, tabi düşüncene saygı lazım :)
  • Veigar diyen nekadar az kişi var yav .Bence en iyi mage karakter veigar 2. lb olabilir.Adama stun attığın anda tüm skilleri ard arda saydırmak gibisi yoktur.Heleki Q skilinin vermiş olduğu +AP mükemmel birşey.
  • Annie ve ayısı herşeye bedel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyTouch.

quote:

Çoğu magelerde kaçmasına yarayacak skiller mevcut, tabi düşüncene saygı lazım :)

Sen Cassiopeia'nın ultisini kaçmak için kullanıyorsan, sıkıntı var demektir. Q ve W skilleri kaçmak için zaten çok uygun. Q skillini tutturursan ms veriyor, W skilli ise rakibi yavaşlatıyor, bir de Rylai's aldın mı, yakalayana aşk olsun.

• Morgana mainim zaten.

Ama Annie ve Annivia'yı çok iyi kullanabilmek isterdim.
  • vlad, ryze heryerde gideri var yani solo/duo top olur mid olur farketmez

hayret heryerde karthus u öven ilk okullu cocuk gelmemiş buraya :D sabaha damlar dikkatli olalım

Edit:Ap TF mi oynanır arkadaş baktımda cogu kişi TF demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 7 Nisan 2012; 0:57:45 >
  • Yaklaşık 3-4 gün önce Ryze oynadım taa oyunun başında alıp atmıştım köşeye ne büyük kayıpmış meğer kesinlikle çok iyi champ. Mid gidiceksem ve banlanmamışsa Ryze..
  • Brand-Cassiope
  • Ahri-Vladimir
  • Veigar,Vladimir,Ryze,Cassiopeia,Morgana
  • veigar cassiopeia ve lux.karsima kim gelirse doverim ulen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 7 Nisan 2012; 8:45:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.