Şimdi Ara

Kullanmadığım Statik IP Hizmeti İçin Ücret Yansıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir ay önce statik ip istedim ancak tanımlama yapılamadı ve hata verdi internete cıkış yapamadım. bunu bildirdiğimde 1-2 gün sürebileceğini network ekibinin bakacağı söylendi bende internete çıkamadığımı bu şekilde beklemek istemediğimi belirttim. arıza kaydıyla birlikte iptal ettirdikten sonra internete tekrar cıkabildim. tüm bunlar 15-20dk içinde yaşandı.

buna rağmen bu ay ki faturama 12,98 statik ip ücreti yansıtılmış. bunun iptal edilmesini istiyorum çünkü hizmeti kullanamadım.

statik ip arızasıyla ilgili destek no: 51278541

Fatura no: 51884326

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 14 Nisan 2022; 17:0:23 >

• Merhaba, online işlem merkezinden fatura kaydı sorunu paylaşır mısınız? Uzmanlarımız gerekli düzenlemeyi yaparak size bilgi verecek.
  • siz yapın işte buraya neden yazıyorum ki ben?

fatura itirazı veya hatalı diye bir bölüm yok?

Kullanmadığım Statik IP Hizmeti İçin Ücret Yansıtma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 14 Nisan 2022; 17:5:52 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 52014297 numaralı fatura kaydınızı oluşturdum. Kontrol ederek en kısa sürede size dönüş sağlayacağız.
  • @TurkNetDestek talebe 4 gündür bir dönüş yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 18 Nisan 2022; 13:43:29 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Şikayetiniz için 52071363 numaralı kaydınızı oluşturdum. Çözüm uzmanlarımız inceleyerek 24 saat içinde sizinle iletişime geçecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.