Şimdi Ara

KULLANANLAR VAR MI ? NASIL BİR TELEFON : GENERAL MOBİLE DİSCOVERY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sırasıyla Galaxy s i9000, S2, S3, Note 2, S4 kullandım.
    S4 ün ısınma problemi yüzünden bir arayışa girdim kafaya koydum değişecektim filan derken Discovery aklıma yattı. Elimede para kalsın diyerekten gittim aldım cihazı.

Gerçekçi olarak söylüyorum Samsungların arasında en stabil ısınma kamera problemi olmayan ve en sevdiğim, sattığımada köpek gibi pişman oluğum note 2 dir. Note 3 denemedim bilmiyorum.

Bu cihaza gelince Ekran kalitesi güzel. İçindeki yazılım stabil rami iyi kullandığı için cihaz seri çalışıyor. MUİ arayüzünün avantajlarını unutmamak lazım tabi. Kamerası berbat ben daha iyi olur diye bekliyordum ama bana göre kendi yorumumdur berbat. Ekranında Telpa var desede koruyucu cam kullanılmamış. Dikkat etmek lazım hasar görmemesi için. GPS olayı ki ben çok kullanırım en çok korktuğum noktaydı tercih ederken bir sürü olumsuz yorum vardı, Datasız ve İGO ya da Sygic ile kullanıyorum bir note 2 gibi değil kesinlikle, ama şakır şakır yağmurda bile ortalama 35-45 sn de sinyal alıp bağlanıyor ve beni gayet güzel yönlendiriyor. Bendeki 16 gb lık sürüm belirtmek isterim herkes içinden çıkan sarj adaptörünü ve kulaklığı eleştirmiş bendekiler taş gibi samsungu aratmaz o derece güzel aksesuar var. Kasası elden kaymıyor ele oturuyor. Kibar bir cihaz. Ama malzemesi beş para etmez. Sonuçta bu fiyatlara verebilmek için tabiki bazı yerlerden kısmak gerikiyor. Bu cihazda ne yapılmış MTK Chipset kullanılmış, malzeme yetecek kadar birşeylerden seçilmiş, en güzel yanı ekrandan kısıntıya gidilmemiş vb. gibi. A burada söylemeden geçememek lazım internet tarayıcısı samsungların ve bir çok cihazınkinden kat kat daha iyi...

Özetle 1000 Tl civarı bir kesen var ise s3 yönelmek mantıklıdır tabiki her açıdan.
    Fakat 600-700 TL aralığında bu cihazdan daha performanslı ve de seri bir cihaz Android adına alına bileceğini sanmıyorum.

Özetle ortalama bir kullanıcı için yeterli bir cihaz face gir foursquare de yer paylaş internette gezin, anlık resim çek bu işleri hakkını vererek görür. Oyun konusunda şimdilik idare eder ama en fazla 6 ay daha ...

Saygılar...

• Arkadaşım bende bu ürünü kullanıyorum yaklaşık 2 hafta oldu. s3' ten kalır hiç bir yanı yok. S4 Kullanıyordum sattım bunu aldım. Hiçbir şekilde telefonun ısınma sorunu yok. inceleme sitelerinde arkasının çok kaygan olğunu rahatsız edebileceğini söylüyorlardı beni rahatsız etmedi. denemk amaçlı çok değil ama birkaç oyun yükledim. ( Residentevil 4 , Dead Trigger, Most Wanted, FLComando, StreetFighter 4 ) bu oyunları hiç Kasmadan ve ISINMADAN oynatıyor. Asphalt 8 Yükledim ama o biraz kastı : ) Kamerası 8 mp. ve gayet güzel. Şarz süresi s4 ten bile iyi. Eğer aldıysan cleanmaster kesinlikle yükle çünkü bu telefonda çok çok iyi çalışıyor. samsung te böyle çalışmıyordu. çok iyi olmuş. ve hafıza kartına taşınacak uygulama varsa otomatik kendisi soruyor yükledikten sonra taşımak için. Şimdilik Bu kadar Saygılar!...
  • 4 Aydır kullanıyorum. Hiç bir sorun çıkmadı. Orijinal Rom kullanmıyorum ama. Aldığım günün gecesi Gamerzrom v2. yüklemiştim. Hiç bir sorun yok. Güncellemeden falan mahrumum ama ihtiyaç da yok bence.
  • Telefonu alali 2 hafta oldu. Hemen guncelledim. Basta herşey mukemmeldi. Bir hafta sonra kendiliğinden kapandi. Pili cikarip taktiktan sonra calisti. 4-5 gün sonra da ayni durum meydana geldi. Sonra yeni bir yazilim yuklememistim sürekli telefon kapanip acilmaya basladi. Sürekli olunca rahatsizlik verdi telpayi aradim gönderin bakalim dediler. Yarin gondericem. Telefonun boyle bir kronik sorunu varmis. sikayetvar com a bakarsaniz görürsünüz. Aksi halde F/P acisinfan boyle bir cihaz yok. ama bu sorun bende bu cihazi bitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pushu

Telefonu alali 2 hafta oldu. Hemen guncelledim. Basta herşey mukemmeldi. Bir hafta sonra kendiliğinden kapandi. Pili cikarip taktiktan sonra calisti. 4-5 gün sonra da ayni durum meydana geldi. Sonra yeni bir yazilim yuklememistim sürekli telefon kapanip acilmaya basladi. Sürekli olunca rahatsizlik verdi telpayi aradim gönderin bakalim dediler. Yarin gondericem. Telefonun boyle bir kronik sorunu varmis. sikayetvar com a bakarsaniz görürsünüz. Aksi halde F/P acisinfan boyle bir cihaz yok. ama bu sorun bende bu cihazi bitirdi.

Bende 2 haftadır bu telefonu kullanıyorum çok şükür daha bir sıkıntısı çıkmadı. Sadece bir ara kilitlenir gibi oldu ekran kapalıyken güç tuşuna birkaç kere bastım açılmadı 10 saniye sonra açıldı. Onun dışında şimdilik sorun yok. :)

• quote:

Telefonu alali 2 hafta oldu. Hemen guncelledim. Basta herşey mukemmeldi. Bir hafta sonra kendiliğinden kapandi. Pili cikarip taktiktan sonra calisti. 4-5 gün sonra da ayni durum meydana geldi. Sonra yeni bir yazilim yuklememistim sürekli telefon kapanip acilmaya basladi. Sürekli olunca rahatsizlik verdi telpayi aradim gönderin bakalim dediler. Yarin gondericem. Telefonun boyle bir kronik sorunu varmis. sikayetvar com a bakarsaniz görürsünüz. Aksi halde F/P acisinfan boyle bir cihaz yok. ama bu sorun bende bu cihazi bitirdi.

Kardeş telpayi nereden aradın? Ben internetten numarasını buldum ama müşteri temsilcisine bağlayacak bir tuş yok hep kargo bilgisi falan diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cgokhans

quote:

Kardeş telpayi nereden aradın? Ben internetten numarasını buldum ama müşteri temsilcisine bağlayacak bir tuş yok hep kargo bilgisi falan diyor

Bu numaradan aradım. Sonra yönlendirmelerle teknik servis hizmetlerine ulaştım. Aradığınız zaman gönderin telefonu bakalım diyorlar. Telefonda hiçbir şekilde yardım alamıyorsunuz. Bende dün aşağıdaki adrese MNG kargo ile yolladım (Yurtiçi veya MNG kargo ile karşı ödemeli yollayabiliyorsunuz)

TELPA
    Adres: Büyükdere cad. No:195 Levent - Istanbul
    Telefon: (0212) 371 00 00
    Faks: (0212) 371 11 99

• ozankaradas kullanıcısına yanıt
    Genellikle bu sorun Siyah olanlarda görülüyor sanırım. Benimkide siyah 16'lık ve sim2 Vodafone olarak kullanıyorum. Bazı yerlerde sim2 kısmı kullanıldığında da bu sorunun olduğunu yazmışlar ama ne kadar doğru bilmem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgokhans

quote:

Bu numaradan aradım. Sonra yönlendirmelerle teknik servis hizmetlerine ulaştım. Aradığınız zaman gönderin telefonu bakalım diyorlar. Telefonda hiçbir şekilde yardım alamıyorsunuz. Bende dün aşağıdaki adrese MNG kargo ile yolladım (Yurtiçi veya MNG kargo ile karşı ödemeli yollayabiliyorsunuz)

TELPA
    Adres: Büyükdere cad. No:195 Levent - Istanbul
    Telefon: (0212) 371 00 00
    Faks: (0212) 371 11 99

Tesekkur ederim kardeşim :)

• Benm gbi s4 kullanip bu cihaza gecen kullanicilari gordum ve icim rahat etti. Yoksa bi tek benmiyim diyordum s4u satip bu telefona gecen veya gecmeyi dusunen

• bayramdan once arastırdım olu pıksel sorunlarına ragmen cesaret ettım taksdıtle aldım,halada oduyorum halıylen olu pıksel cıkmadı cok sukur dedım,oyunlar falan oynuorum ooo fena dedım bu fıayat aldık ıyıde goturuyo,burası aynen boyle oyunların cogunu ındırme sorunu olmazsa oynuor,dedımkı dusurmedıkce bunu kullanırım ben kasa ultra dandık cunku,en azından bana gore...

neyse kılıf falan arıyoru o sıra bulunmuyor pek,sarj az gıdıo ama batarya oturunca duzelır falan dedım forumları okuyorum oyle denıyor yaa ama bu sure uzamadaı hatta kısaldı gıbı gelıodu ınceden kıllandım ama yersızdır dedım,bır sabah geceden taktıgım sarj sabah dolmamaıstı gecede elektrık kesıldı belkıde dedım,buda fazla ıyımserlıkmıs anladım aynı gun arkadasın sarjı ıle denedım mafıs,ıkı uc sefer sonra duzeldı sonra yıne aynı,servıse gıttık tabı halıylen caaatt para ısteme mevzusu ınceden lafları soktum ama adamlar pıskındı bıldıgın...

kasanın dandıklıgı tamamda,sevısın dandıklıgını allah yasatmasın ,ucretı ıle yaptırdım daha 1 aylık telefonumu soket bılmem nesı falan ıcıne 50 lıra sıkısmıs sanırsam,neyse dedım telefon 700 e gelmıs gıbı sayarım dıye tesellı buldum uc-5 gun sorna telefonun ıcnınde bırsey sallanıomus gıbı takırtı sesı geldı sonra kesıldı servıse saatler sonra ulastım getırın UCRETI MUKABILINDE olabılır bakarız yada garantıye gırıyormu dıye soyledıler...

sokete ıyıce dıkkat ederek kullanmıstım,kırılan bır parca olmadıgına emınım en azından ben kırmadıgıma emınım goturmedım tabıkı,oradakı olu pıksel sıkıntısı yasayan arkadaslarada soylenelerı burda soylemıyorum degmez telpaya bu kadar emek harcamama..

velhasıl kelam telefon fıyatına gore guzel,cok ıhtıyacın altından kalkar,bu fıyata baskadabu ozellıklerı kımse veremez egrıye egrı dogruya dogru,fakat bu kadar kalıtesız malzeme sarjından kulaklıga kasa malzemesıne kadar,servısın bu kadar herseyı garantı dısı saymaya calısması,ılgısızlıgı,telefonun her partısınde bır oncekı sorunun duzeltılıp yenılerının ortaya cıktıgı ve bundan sonra ne cıkacagı tam muamma,ben hala taksıdıgını odedıgım ve aylarca ıdeyecegım telefonu ver ben kullanır yaptırırım dıyen arkadasıma sattım gıttı,bır dahada degıl dıscovery gıbı kalıtesız malzemelı bır telefonu,telpa 800 e ıphone 5 verse yınede dusunmem bile.

• Son guncellemeden sonra masallah tereyag gibi oldu..... Super bir telefon .,..gerisi bos...

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Benm gbi s4 kullanip bu cihaza gecen kullanicilari gordum ve icim rahat etti. Yoksa bi tek benmiyim diyordum s4u satip bu telefona gecen veya gecmeyi dusunen

ben tam tersini yaptım. gm discovery den galaxy s4 e geçtim.. ama gm discovery gözümde hala canavar gibi birtelefon.. niye s4 e geçtim o zaman.. geçtim işte s4 ü daha çok beğeniyorum :)
  • satellite500 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben gmd alalı 1ay oldu ve ben telefonu 'hunharca' kullanan bir insanım yani telefonu aldım custom rom attım launcher değiştirdim işlemci hızlıyla oynadım real boxing nfs most wanted gibi ağır oyunları oynadım ve allaha şükür bugüne kadar tık demeden çalıştı. Şarj gayet uzun gidiyor eğer sadece telefonda konuşmak ve mesajlaşmak için kullanırsan 1.5 gün gidiyor oyun oynarsan 6-7 saat gidiyor telefonu herşeyiyle denedim ve almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
  • slooke S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok güzel bi telefon şiddetle tavsiye ederim.

http://www.nasabilgisayar.com/GENERAL-MOBILE-DISCOVERY-8MP-3G-4GB-SIYAH,PR-4513932.html
  • Konuyu hortlatacağım ama pişmanım ahha
  • 3 Yıl kullandık ve en küçük bir sorun yaşamadık.

Bir kaç ay önce şarj soketi bozulmuştu, yetkili servisi hiç bir ücret talep etmeden değiştirdi, üstelik garantisi de bitmişti.

Ben memnun kaldım, hala sorunsuz çalışıyor ve kullanılıyor. Şimdi de General Mobile 5 Plus almayı düşünüyorum.
  • 486 DX2 kullanıcısına yanıt
    Hangi servise vermistiniz, benimkini garantisi devam etmesine ragmen parayla tamir ettiler
    Yine de telefondan genel olarak memnun kalmistim, ancak servis hizmetinden memnun kalmadim pek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.