Bildirim
Kullandığım Psikiyatrik İlaçlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim bizzat arkadaşımdan aldığım duyum şu yönde bu gibi ilaçların ufak etkisi var aslında herşey beyinde bitiyor bunların etkisi elbet oluyor fakat yine sizde bitiyor.. İlaçlara bağımlı kalmamanızı öneririm bu tür ilaçlar bağımlılık yapıp organlara zarar verebiliyor sorunları kendi içinizde ilaç desteği olmadan çözmeye çalışın ilerde sıkıntı yaşamamanız açısından -
aferin bendensin bende prozac kullaniyordum kutu bitti ilaci alamiyorum -
Yaşadığın durum en kötüsü. İlaca başlayıp da birden ara vermek bünyeyi çizer. Ne yap et, al.quote:
Orijinalden alıntı: İriKıyım
aferin bendensin bende prozac kullaniyordum kutu bitti ilaci alamiyorum -
Hoşgeldin Kayra. Benim de Gyrex bitti ve ara tatilde İstanbul'a döndüğüm için okuduğum üniversite hastanesinin doktoruna yazdırıp alamadım. Ve gördüğün gibi bu saatte buradayım. Uykusuzluk ağır bir problem yüksek ihtimal 6-7 gibi sızacağım. -
Ben ilaçlarıma çok özen gösteriyorum. Şu anda 3 ilacım var. Tegretol, Lithuril ve Norodol. Lithuril gereksiz kalabalık yapıyor, onu kaldırtıp, 2 ilaçla devam edeceğim. Eczanem zor durumda kalırsam rapor olmadan veriyor. Bu çok iyi benim için. Şahsen sakin kalayım, kimse bana bulaşmasın, vallahi bu hayattan iyisi yok ama illa ki insanlar bir noktada kalabalık yapıyor, öyle ki yolda giderken bile kendi hatalı olsa bile bana söven çıkabiliyor, sonra da kavga dövüş. (Oldu birkaç kere)quote:
Orijinalden alıntı: Dr.RızaNur
Hoşgeldin Kayra. Benim de Gyrex bitti ve ara tatilde İstanbul'a döndüğüm için okuduğum üniversite hastanesinin doktoruna yazdırıp alamadım. Ve gördüğün gibi bu saatte buradayım. Uykusuzluk ağır bir problem yüksek ihtimal 6-7 gibi sızacağım.
-
Psikiyatr bana selectra gibi oldukça hafif bir depresan verdi oysa ki ona çoğu şeyi anlatmadım. Aileme ulaşıp haber vermesinden korktum. Eğer ona gerçekten içimdeki pisliğin tamamını dökseydim yüksek ihtimal polis çağırıp zorla kliniğe yatırtırdı. -
Selectra kullandım ve bir daha öleceğimi bilsem kullanmam.quote:
Psikiyatr bana selectra gibi oldukça hafif bir depresan verdi oysa ki ona çoğu şeyi anlatmadım. Aileme ulaşıp haber vermesinden korktum. Eğer ona gerçekten içimdeki pisliğin tamamını dökseydim yüksek ihtimal polis çağırıp zorla kliniğe yatırtırdı.
Edit: Benim de içimden çok kötü şeyler geçiyor ama şöyle diyeyim, hapiste yapabileceğimi düşünmüyorum, o yüzden insanlarla az biraz bela bulmamaya çalışıyorum. Kimseyle de fazla samimi olamasam da aslında birkaç arkadaşa ihtiyacım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arayış Erbabı -- 27 Ocak 2020; 3:42:42 > -
Niye ? -
Bende 200 mg'a kadar çıkıldı ve kafamı patlatıyordu ve her yerde adeta saldırgan bir tavır sergiliyordum. Ayrıca kendisi intihara yönlendirmede bir numaradır. (Prospektüsünde kara kutuda yazar) Kullanmam.quote:
Niye ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X