Şimdi Ara

Kullandığınız bulut depolama hangisi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
2
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Onedrive: Belgeler, ödevler, e-kitap, önemli dosyalar gibi şeyler buraya. O yüzden 5 GB'a düştüğünde yeter diye düşünüyorum.

2. Google Drive: Sadece fotoğrafları yedekleyeceğim. Çok gereksiz fotoğraflar var, onları silip geri kalanlar buraya.

Müzik yedeklemeyeceğim artık. Spotify var. Videolarımı nereye yüklerim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 16 Mayıs 2016; 0:19:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • perSNN kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bilgim yok ama dedicated server olarak kullanılabilir. Varolan bir hosting üzerinden ftp yoluyla hdd nizi sanal bir sunucuya dönüştürebilirsiniz. Farklı alan adları ile yönlendirme yaparak websitelerinizi bu ftp sunucusuna yönlendirmeniz mümkün gibi duruyor. Pratikte mümkün gözüktü bana ama varlığından haberdar değilim :) araştırmak lazım.

http://www.inmotionhosting.com/support/website/ssh/using-a-secondary-hard-drive-on-a-dedicated-server
  • Şuradan devam edebilirsiniz illaki ücretsiz depolama olsun derseniz ->http://alternativeto.net/software/google-drive/

Ücretli olarak tek önereceğim Amazon dur. Tartışmasız en iyisi ama yıllık ücreti biraz pahalı.
  • Teşekkürler. Yandex.disk de kullanabilirim. Yabancı geldi çoğu. :)

• Öyle 10,50 gblerle uğraşmak varken alın şu samsungun 1tb hddlerinden(150 tl) doya doya yedekleyin usb 3.0 bide

• quote:

Orijinalden alıntı: eozgor

Cloud mail ru ya nasil guvaniyosun ki? Her an kapanma riski var. Cok basit bi site

yıllık geliri yarım milyar dolar olan basit bir site.
  • Xiaomi'nin Mi Bulut'u var ama kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi elimde fiziksel sabit disk var, verileri orada tutuyorum ancak CV gibi birkaç döküman için belki Drive kullanabilirim. Genel olarak bulut depolama servislerini güvenli bulmuyorum. Veriler kimde duruyor ve kimlerle paylaşılıyor tamamen muamma.
  • Dropbox kullan kafan rahat olsun. samsung cihazın varsa ekstra alan verir
  • mega yandex dropbox box google onedrive cloudmail cloudz pcloud

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosyalar dropbox
    Resimler google photos
    Kodlar github
    Yazılımlar amazon
    Bilgisayarımın localde sadece oyunlar var o da bir iki tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Google Drive ve OneDrive kullanıyorum fakat OneDrive Ağustos ayından sonra 5 GB'a düşüreceği için onu bırakabilirim. Şu an Google Drive bana yeterli geliyor.

aynen öyle hocam şuan 1tb one drive dediğiniz gibi 5gb'a düşürecekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sadece dikkat etmen gereken arkasında microsoft yada google olması, yarın bir gün attığın dosyaların kaybolması veya kopyalanması gibi bir takım şeyler gelebilir.
  • Dropbox

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mega disk 50 gb ücretsiz ve hız sınırı yok
  • Terbiyesizin teki 75 TB yükleyince Onedrive'a her türlü loyalty ve roll vs iptal edilip 15 GB'da 5 GB'da düşürüldü Microsoft tarafından.

https://www.reddit.com/r/onedrive/comments/3revno/i_uploaded_75_tb_to_onedrive_and_ruined_unlimited/

2 Kasım 2015'te alınan bu karara tepkiler fazlasıyla SERT oldu

https://blog.onedrive.com/onedrive_changes/

Ben android cihaz kullandığımdan mütevellit GDrive kullanıyorum. Eğer ihtiyacım olursa da hiç gözümü kırpmam aylık 2 dolar'ı 100 GB için veririm.

Hiç bir zaman beni yolda bırakmadı google.

• iCloud : 200 GB (Aylık 8 TL)
    Dropbox : 50 GB (Android ücretsiz alan vermişti; 0 TL)
    Google Drive : 20 GB (Standart Planım : 0 TL)

Yetiyorda artıyor bile. Tüm önemli dosyalarım bulutta benim. Bilgisayarımda dosya tutmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihazDestek -- 16 Mayıs 2016; 15:54:08 >
  • Dropbox 50 GB.
    Mega 50 GB.
  • OneDrive 30gb alanım var, başına bir işi gelirse Google Drive ın ücretli tarifeleri cazip onlara bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kullanmıyorum

Ah siz yok musunuz siz

Binali Bey , onay vermedi bu teknolojiye o yüzden kullanmıyorsunuz tabi.

Bu arada bende kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.