Şimdi Ara

Kullandığınız bulut depolama hangisi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
2
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mega. Ek olarakta Quickpic galeri uygulamasını kullanıyorum. 1 Tb alan veriyor. Çektiğim resimleri otomatik buluta atıyor. Kullanışlı
  • Neredeyse adı duyulmuş tüm depolama servislerini kullandım. Çoğu bence standart kullanıcılar için ideal hizmetler sunuyor. Fakat en beğendiğim Dropbox ve Google Drive. Şu an Google Drive'ın sınırsız alan verdiği üyeliğini kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kullanmıyorum

Ah siz yok musunuz siz

Binali Bey , onay vermedi bu teknolojiye o yüzden kullanmıyorsunuz tabi.

Bu arada bende kullanmıyorum.

Taşınabilir HDD varken neden kullanayım ki. Büyük dosyalar için kullanışsız. Bağlantı hızları pek iyi değil. Hele Upoad hızları yerlerde sürünüyor.

• Google kullanıyorum. Kullanmaya başladığım zaman araştırma yapmadım ama telefonumdan ötürü 40gb hediye etmişti. Alan daha fazlaydı ve google kullanmaya başladım. Sonra google drive ı geliştirdiler ulasilabilirlik arttı.

• Dropbox
  • OneDrive 1 TB kullanıyorum.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Ücretli sürüm 😊

• Ücretsiz sürüm; ancak Microsoft üniversite öğrencilerine mezun olana kadar 1 Tb veriyor. Ancak, üniversiteden bir mail hesabı almak şart. Çünkü Microsoft, mail hesabından üniversite öğrencisi olup olmadığını kontrol ediyor.

Ayrıca üniversite öğrencilerine Office 2016 bedava (üniversite sürümü ücretsiz)

• Fotoğraflar için Flickr yeterli oluyor. Geri kalan herşey için
     Kullandığınız bulut depolama hangisi?
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Bulut diyince hep bu adam aklıma geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Ücretsiz sürüm; ancak Microsoft üniversite öğrencilerine mezun olana kadar 1 Tb veriyor. Ancak, üniversiteden bir mail hesabı almak şart. Çünkü Microsoft, mail hesabından üniversite öğrencisi olup olmadığını kontrol ediyor.

Ayrıca üniversite öğrencilerine Office 2016 bedava (üniversite sürümü ücretsiz)

Bunu bilmiyordum, çok makbule geçti. Okul e-mail adresimle giriş yaptım, çok iyi oldu bu. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harddisk

• beleş olanlar.
  • vayacondıos kullanıcısına yanıt
    Sınırsız???
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Google, işletmeler için böyle bir hizmet sunuyor. Bu sebeple de işletmeye ait tüm hesaplara sınırsız alan tanımlıyor.

• telefonumda box (50GB) bilgisayarımda amazon cloud drive (unlimited everything) servislerini kullanıyorum. ücretsiz servislerin gizlilik bildirimini adam gibi okumak lazım bu arada. OneDrive Student paketinden de 1TB var ama hep sıkıntılı. ortak alan ve yöneticiler içerik görüntüleyip değiştirebiliyor.

Mega mı ? bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 17 Mayıs 2016; 2:34:26 >
  • artık sistematik bir şey yok abur cubur ne varsa atıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

telefonumda box (50GB) bilgisayarımda amazon cloud drive (unlimited everything) servislerini kullanıyorum. ücretsiz servislerin gizlilik bildirimini adam gibi okumak lazım bu arada. OneDrive Student paketinden de 1TB var ama hep sıkıntılı. ortak alan ve yöneticiler içerik görüntüleyip değiştirebiliyor.

Mega mı ? bakınız

hocam aktif olacak kullanıyorum bu 1tb alanı yazdıklarınızı okuduktan sonra içime şüphe düştü dosyaların yanında sadece siz yazıyor üniversitedeki yöneticiler görebilir mi dosyaları?

• vayacondıos kullanıcısına yanıt
    Haaa desene ya :)

ben de bireysel kullanıcı zannettim.

https://apps.google.com/intx/tr/pricing.html

adresindeki 10$+vergi verdiğiniz zaman oluyor evet.

• One Drive yi bi 5 gb ye düşmemesi için bir yol yok mu beyler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.