Şimdi Ara

Kullandığınız bulut depolama hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
2
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özel dosyalari zaten hic bir buluta yuklememek lazim huc biri guvenli degilki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenkaNuank G kullanıcısına yanıt
    Bizim ozel dosyamizi kim napsin kardesim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Lawrence

quote:

Orijinalden alıntı: eozgor

Kardeşim o tür siteler isterse 500 tele bayt versin insana güven vermiyor. Arkasında büyük bir dev bir şirket yok

4shared 2005 yılından beri hizmet veren bir site. Sizi anlıyorum, hotfile, ****, esnips gibi siteler bir anda kapanan siteler. Mega farklı bir domain ile yeniden sahneye çıktı, kapanması olası. Vermiş olduğu güvensizliği yıkmak için depolama genişliğini bol keseden kullanıcılara sunmaya çalışıyor. Ayrıyeten Yandex.Disk kullanıyorum.

4shared hala var mı ya? Zamanında çok dosya yüklüyorlardı oraya part part. Vay be anılarım depreşti.

• mega+yandex+drive
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Megayi kimseye önermiyorum kullanmayin beyler pismanlik.

• quote:

Megayi kimseye önermiyorum kullanmayin beyler pismanlik.

Ben sorunsuz kullanıyorum 50 GB'ın tamamını.Hangi sebepten dolayı önermiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: game07

quote:

Orijinalden alıntı: DH Lawrence

quote:

Kardeşim o tür siteler isterse 500 tele bayt versin insana güven vermiyor. Arkasında büyük bir dev bir şirket yok

4shared 2005 yılından beri hizmet veren bir site. Sizi anlıyorum, hotfile, ****, esnips gibi siteler bir anda kapanan siteler. Mega farklı bir domain ile yeniden sahneye çıktı, kapanması olası. Vermiş olduğu güvensizliği yıkmak için depolama genişliğini bol keseden kullanıcılara sunmaya çalışıyor. Ayrıyeten Yandex.Disk kullanıyorum.

4shared hala var mı ya? Zamanında çok dosya yüklüyorlardı oraya part part. Vay be anılarım depreşti.

letitbit

• ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Sadece 50gb veriyo diye gelismemis bir sistem kullanilmaz. Bana 5000 tele bayt bile verse kullanmam. Videolarin onizlemesi yok, pcden videoyu indirmeden acamiyosun. Mobilde fotolari kucuk ekranda gormekten baska sansin yok. Buyuk ekran gormek icin fotoya tiklicanda oyle halletcen uzun is. Valla ben pismanim kullanmam daha

• quote:

Bizim ozel dosyamizi kim napsin kardesim :)

Sen o zaman ozel dosyalarini yukle kardes sana senin ozel dosyalarini cok istiyolar ne yapacaksin diye sordum mu

• BarkingFrog kullanıcısına yanıt
    Ucuz bir NAS alın. PC yede gerek yok. Wifi bağlantısı olanlar var onlarla kullanın.
  • Guvenli mi ney o?

• mega ve evdeki tüm cihazları birleştirdiğim yerel bulut ağı

• Güvenli tabiki. Açılımı bu Network-Attached Storage (NAS). Biraz incele aklına yatar zaten, eğer çok aşırı depolama kullanıyorsan..

http://www.pcadvisor.co.uk/test-centre/pc-peripheral/11-best-nas-drives-2016-uk-3217608/
  • Kardesim sen ozet gecsen? Aylik para odicem mi buna? Kendi fiyati ne kadar sunucularin cokme riski var mi vs..

• Alıyosun evine veya işyerine prize takıyosun, tek bir seferlik aylık filan değil, cihaz bu. Wifi arayüzünden veya uygulamasından bağlanıyorsun. Heryerden erişiyorsun. Uzaktan erişebiirsin veya depolama yapabilirsin istediğin gibi. Raid desteği var.
  • quote:

Sadece 50gb veriyo diye gelismemis bir sistem kullanilmaz. Bana 5000 tele bayt bile verse kullanmam. Videolarin onizlemesi yok, pcden videoyu indirmeden acamiyosun. Mobilde fotolari kucuk ekranda gormekten baska sansin yok. Buyuk ekran gormek icin fotoya tiklicanda oyle halletcen uzun is. Valla ben pismanim kullanmam daha

Bulut depolamadan ne beklendiğiyle alakalı bir durum. Ben kullanacağım dosyayı indirmeden yapamam,beklerim insin öyle izlerim videomu(ders). Ayrıca tam hızda indirme yapması önemli benim için ki mega'dan son derece memnunum. Hem kendi dosyalarım hem internetteki mega link paylaşımları açısından Fotoğraflar ve videolar için drive ı kullanıyorum malum sınırsız...
  • OneDrive 30GB
  • Arkadaslar dropbox kullanmaya karar verdim. 2gb veriyo ama arkadaş davet edip uye yaptikca kisi basina 500mb artiyo. 4 kisi buldum 2gb aldim toplamda 4gb var suan:))

16gbye kadar yolu var..

Benim icin verilen ucretsiz gb onemli değil, Önemli olan mobil uygulamasında ki stabilite. Ben mega kullanıyordum 50 GB, fakat rezalet bir ara yüzü var videoların önizlemesi yok bilgisayarda videoları indirmeden açamıyorsun gibi çeşit çeşit sorunları var. En iyisi dropbox diyebilirim size de tavsiye ediyorum.

• Mega, mediafire, yandex,opendrive, googledrive, dropbox, 4shared ve ismini hatırlayamadıklarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihim dropbox oldu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.