Şimdi Ara

Kullandığınız bulut depolama hangisi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
2
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

Mega kullanmayan enayidir

MEGA mı http://shiftdelete.net/****daki-kisisel-dosyalar-silinecek-34646
    2012'deki SOPA olayını unutmayın. MEGA'daki tüm dosyalar silinmişti.

cloud.mail.ru iyidir. yıllardır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    Basit site çünkü. Arkadasında bir dev yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud mail ru ya nasil guvaniyosun ki? Her an kapanma riski var. Cok basit bi site

• Yağmur bulutu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozgor

Basit site çünkü. Arkadasında bir dev yok

Box mu basit? Arkasında bişey olmasina gerek yok kendi başına bir sirket zaten. Arkasında çok fazla sirket var box ile çalisan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google drive-dropbox(50gbim bitiyor uzucu....)-yandex.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google drive, zaten çok büyük dosyalar atmıyorum

• One drive kullanıyorum, samsungun verdiği 100 gb alanla birlikte 115 gb depolama alanı var.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    100 gb 1 sene için biliyosun dimi :)

• 2018 in sonuna hediye verdi bana, ayriyeten içinde sadece resimlerim var toplasan 1 gb etmez. Bana fazlasıyla yeterli.

• Bulutta depolama mı olur şeytan işi bunlar

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sorunda o zaten belirli bir süre 100 GB alan veriyor. Mesela şu anda bütün kullanıcıların yani ücretsiz kullanıcıların hesabını 5 GB düşürecekler. Bence çok saçma benim şu anda 30 GB ücretsiz alanım var. Benim neden Hakkımı yiyorsunuz ki? En azından yeni üye olan kullanıcılara 5 GB alan verilmesi bence daha doğru olacaktı

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim Allah aşkına bizim resimlerimizi fotoğraflarımızı ne yapacaklar ya? Sen ilerde cumhurbaşkanı başbakan adayı olmayacaksın değil mi o zaman sorun yok. Takma böyle şeylere biz de biliyoruz güvensiz olduğunu sonuçta yabancı şirketlerin elinde oluyor fotoğraflarımız ama mantıklı düşün seni beni kim ne yapsın.

• Zamanında mail.ru 1 TB depolama alanı veriyordu.O zaman almıştım şuan onu kullanıyorum.Şuan 25 GB veriyor galiba,iyi ki zamanında almışım.
  • Aseudra kullanıcısına yanıt
    Bana bu tür bulut depolama sitelere güvensiz geliyor. Her an kapanmadı riski var. Çünkü arkalarında büyük bir dev şirket yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9482DD885 -- 14 Mayıs 2016; 15:42:36 >
  • 1 megabit bile olmayan upload hızından dolayı kullanamıyorum. 16gblik aile fotoğrafları arşivimi bi yere yedekleyebilsem fena mı olur sanki. 40gb süresiz alanım var OneDrive'da ama sadece telefon yedeğini depolayabiliyorum kim uğraşacak o kadar dosyanın uploadıyla.
  • Aseudra kullanıcısına yanıt
    Ayrıca dediğiniz uygulamayı şu anda iPhone telefonumda kurdum gayet güzel çalışıyor fakat galeri kısmında sadece resimler gözüküyor VİDEOLAR gözükmüyor işte bugün eksidir benim için ve büyük eksidir

• Ee peki arkaaşlar bu onedrive 5 gb'a inince içindeki yedeklemeler silinecek mi?
  • Onedrive

• Evet silinecek. O yüzden herkese tek tek mail atıyorlar. Dosyalarınıza indirin diye. Eğer dosyaların 5 GB boyutundan az ise dert etme ama fazla ise indirmen gerekecek

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.