Şimdi Ara

Kullandığınız bulut depolama hangisi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
2
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dropbox normalde, onedrive pek kullanmıyorum anca okul içi mail atarken ek olarak falan. Drive a da gerek olmuyor pek
  • Ne kadar salakça bu onedrive keske kullanmasaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eozgor

Neden ne oldu?

Telefonumdan çektiğim videoları direk onedrive'a atıyordum telefondan siliyordum simdi 20 gb'lik video bulutumu bilgisayara atmak zorunda kalıyorum saka gibi. Bir o kadar da fotoğraflarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveka -- 14 Mayıs 2016; 19:25:00 >
  • Evet ne yazıkki ücretsiz alan 5 GB düşürülecek

• dropbox
  • quote:

Kim dedi kardesim 15 GB yi 5 e dusurcez diye? Bende one drive kullaniyorum

Bana da mesaj geldi...

Film rulosu için verilen 15 GB iptal olacak.

Ayrıca 15 GB olan alan 5 GB a düşürülecek.

Amaçları ne anlamadım bu Microsoft'un. Kara kara düşünüyorum....

http://www.mikromot.com/yazilim/microsoft-onedrive-kullanicilari-dikkat-15-gb-ucretsiz-alaniniz-sona-eriyor/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Başka bir buluta geçeceğim! Bu ne sacmaliktir boyle ya. Bari yeni kullanicilara 5 gb ver arkadasım bizden ne istiyosun. Gidicek mis gibi 30 gb alanım

• Microsoft un One Drive ı 5 Gb a düşürmesi ile birlikte Google Drive a geçtim memnunum

• Sanırım bende oyle yapacağım

• Havada Bulut

• Onedrive dan şimdi mail ru ya geçtim.

Şok oldum çünkü onedrive dosyalarını indirmeden direk bir buluttan diğerine aktarıyor şimdi.

Zamanında 1 TB almışım forumdan hiç hatırlamıyorum çünkü hiç kullanmamıştım.

Mail ru çok iyiymiş.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kullandığınız bulut depolama hangisi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Mail ru bana basit geliyor yarin onur gun kapanicakmis gibi.. Ayrıca mobil uygulamasinda galeri kisminda videolari gostermiyor.

• vefasızlar mediafire unutmuşsunuz yıllardır kullanırım ta 2009 yılında attığım dosyalar olduğu gibi duruyor.
  • Cok basit bi site her an kapanabilir gibime geliyor

• quote:

Cok basit bi site her an kapanabilir gibime geliyor

böyle diye diye 10 seneyi devirdik adamlarla cloud olayı daha piyasada yokken bunlar vardı halada varlar
  • Suan mobil uygulamasini indirdim arayüzü hoş. Fakat fotolari büyükçe goremiyosun. Direk altalta siraliyor. Bu kotu olmuş

• Mail.Ru Group (London Stock Exchange listed since November 5, 2010) is a Russian Internet company. It was started in 1998 as an e-mail service and went on to become a major corporate figure in the Russian-speaking segment of the Internet. As of 2013 according to comScore, websites owned by Mail.ru collectively had the largest audience in Russia and captured the most screen time.[7] Mail.Ru's sites reach approximately 86% of Russian Internet users on a monthly basis and the company is in the top 5 of largest Internet companies, based on the number of total pages viewed. Mail.ru controls the 3 largest Russian social networking sites. It operates the second and third most popular Russian social networking sites, Odnoklassniki and Moi Mir, respectively.[8] Mail.ru holds 100% of shares of Russia's most popular social network VKontakte[9] and minority stakes in Qiwi, formerly OE Investments (15.04%). It also operates two instant messaging networks (Mail.Ru Agent and ICQ), an e-mail service and Internet portal Mail.ru, as well as a number of online games.

Okuduğuma göre güvenliymiş.

Rusya çökmezse bir şey olmaz gibi çünkü Rusya'nın Facebook'u VKontakte bu şirkete ait.

Bak tertip hataya bak.
    [simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9482DD885 -- 15 Mayıs 2016; 12:01:56 >

• Beyler ikinci fotoğraf gözükmüyor ben anlatayım. Fotoğrafta gördüğünüz gibi bir adet videom gözüküyor. Fakat program üzerinden galeri kısmına geldiğim zaman o video yok

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.