Şimdi Ara

KULLANDIĞINIZ EN PAHALI ARAÇ NEYDİ ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e46 bmw 325i
  • h2 hummer benzın yıyor dıye sattık :D:D yok saka bı yanada sureklı ara gumruk tarafında el koyuluyordu oyuzden bızde bı tanıdıga sattık
  • MERCEDES S 320 CDI LONG BUSINESS..

hala da kullanıyorum
  • Lamborgini Murcielago 2005 model 3 arkadas kiralamistik :D
    Bindigim en guzel arabay ve endehset arabaydi. Fiyatida 3000 € haftaligi valla bana 1000 € ya geldi ama bence degdi.
    Herkeze TAvsiye ederim.Almanyada Haftasonu 300 € mis porshe 911 arkadas demisti . :D
  • fiatcı diger soforlerin senle yarıstıgını nerden anladın bide onu anlasam arkamdan gelemediler fln demıssın
  • 2006 Daf Tırsan FT XF95 480 DorseyLe ßera߀r fLn 100.000 Euroyu ßuLuo manyak ßi makine çOk rahat
  • x5 sadece 5 dk
  • hacı murat

• FWD KAR MAKİNASI

KULLANDIĞINIZ EN PAHALI ARAÇ NEYDİ ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: denaro

Lamborgini Murcielago 2005 model 3 arkadas kiralamistik :D
    Bindigim en guzel arabay ve endehset arabaydi. Fiyatida 3000 € haftaligi valla bana 1000 € ya geldi ama bence degdi.
    Herkeze TAvsiye ederim.Almanyada Haftasonu 300 € mis porshe 911 arkadas demisti . :D

arkadasım nasıl 3 kısı bındınız o arabaya ??? ve m3 2004 kasasını gunlugu 350euro ıken sen haftalık nasıl 3000 euroya kapatın ısı?? udusndugun zaman bıraz sacma gelıyor ınsan ve neresı kıralıyor o arabayı bızde kıralıyalım :D:D:D
  • valla kardes biz öyle çok lüks arabalara binemeyiz. en lüksü volswagen passat
  • Peco 306
  • BENIM MERCEDES S 320 (CDİ) BU ARABA BENIM BINDIGIM VE DUKKANIMA GIREN EN İYİ ARABADIR 2 GÜN BİNDİM 3. GÜN SATTIM SATMAYACAKTIM AMA İŞİM BU OLUNCA VE 3 ARABA YERINI TUTUNCA SATTIM
  • geçen ay almanya da BMW 6.50 cabrıo kullandım..

tek kelimeyle dehşet makina
  • 2006 s40
    2005 m3 arkadaşımın aracıdır
    2005 CHRYSLER 300 C CRD (eski iş verenimin aracı)
    2002 Renault Vel Satis 3.5 V6 Privilege (Fransa da Renault Fabrikasında çalışırken kullanmıştım)
  • mercedes sl 400 cdi full bir arac
  • Komşunun almanyalı oğlu var onun arabay bindim bmw 760i

bir de toyota rav4 tabi o da bizim deil

bizim olan en lüks araç dacia solenza scala
  • imzama bakmanız yeterli
  • SLR ile CARRERA GT'ye dokundum...
    Sayılır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.