Şimdi Ara

KULLANDIĞINIZ EN PAHALI ARAÇ NEYDİ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: halefly

Bu öve öve bitiremediğiniz 304 mercedesin piyasada en tutulmamış otobüsüdür bunun nesi güzel anlamış değilim.

ben buna gülerim...... o araba tam üç yıl 403 le beraber üreetildi ve köpek gibi sattı....... o arabayı anlamak bilmek için tanımak sürmek lazım..otogara git bi şöförlerle konuş bakalım...

Yaptığım meslek sebebiyle genelde bu şöförler benimle konuşmaya gelir fiatcım

Evet dediğim gibi 304 tutmamıştır çünkü kullanılan 6 silindirli aşırı beslemeli motor, ömrünü gerektiğinden daha erken tamamlamaktadır.

• En pahalı range rover kullandım 2006
  • en pahali araba sahibi no fake miydi neydi tam nikini hıtırlamıyorum nerde o
  • quote:

quote:

quote:

Bu öve öve bitiremediğiniz 304 mercedesin piyasada en tutulmamış otobüsüdür bunun nesi güzel anlamış değilim.

ben buna gülerim...... o araba tam üç yıl 403 le beraber üreetildi ve köpek gibi sattı....... o arabayı anlamak bilmek için tanımak sürmek lazım..otogara git bi şöförlerle konuş bakalım...

Evet dediğim gibi 304 tutmamıştır çünkü kullanılan 6 silindirli aşırı beslemeli motor, ömrünü gerektiğinden daha erken tamamlamaktadır.

ya kardeşim dalga geçecek başkasını bul..... hem işim gereği diyosun hemde 304 ün motoru kötü diyosun...... ya sen yalan söylüyosun yada otobüscülükten anladığın yok..... bizde bir mavi vardı 304 aldığımızda 8.500.000 km deydi ve motorunu ilk biz açtık yeniledik ve o araba gazetelere dahi çıktı...... al sana 304 bumudur yani kötü olan araba? bırak gözünü seviyim ya.... çık bi konuş bakalım otogardaki şöförlerle hangisi kötü diycek.

has şöför için iki araba vardır bir 302 iki 304 bunu türkiyede bir allahın kulu inkar edemez....çünki gerçek bu.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya kardeşim dalga geçecek başkasını bul..... hem işim gereği diyosun hemde 304 ün motoru kötü diyosun...... ya sen yalan söylüyosun yada otobüscülükten anladığın yok..... bizde bir mavi vardı 304 aldığımızda 8.500.000 km deydi ve motorunu ilk biz açtık yeniledik ve o araba gazetelere dahi çıktı...... al sana 304 bumudur yani kötü olan araba? bırak gözünü seviyim ya.... çık bi konuş bakalım otogardaki şöförlerle hangisi kötü diycek.

has şöför için iki araba vardır bir 302 iki 304 bunu türkiyede bir allahın kulu inkar edemez....çünki gerçek bu.....

Onun kilometresiyle oynamışlardır fiatcım, 850.000 olmasın?

• sana diyecek laf bulamıyom bide otobüsten anlıyorum diyosun ya ben şimdi hangi dediğine inanıyım.....

ya kardeşim 2-3 milyonu rahat geçen makinalar var zaten piyasada ve çoğuda böyle bunların..........

bi saniye ya sen şu halterpowerı yapacak olan değilmisin?
  • Evet benim o, sen de halterpower yapıyorum dediğimde balıklama atlayıp olmaz etmez mühendise sordum diyen değil misin?

Neyse bu otobüs 8.500.000km. de miydi sen onu söyle, kaç model bu araba, hangi tarihte motor yaptınız? nerde yaptınız? Hani işimle ilgili onun için soruyorum ben.

Bence km. ile oynanmış, gerçi km. geri alınır adet olarak ama bunu nedense ileri almışlar.
  • ya kardeşim sen olduğunu bilsem ben zaten cevap bile vermezdimki.................... senin fikirlerine bilen adam zaten bi tarafıyla gülüyo yıkılıyo ben desem ne?

zaten 304 e kötü diyen adamı ben otobüs bilgisi var diye kusura bakma ama kaale bile almam......

haklısın sen devam et.....
  • quote:

ya kardeşim sen olduğunu bilsem ben zaten cevap bile vermezdimki.................... senin fikirlerine bilen adam zaten bi tarafıyla gülüyo yıkılıyo ben desem ne?

zaten 304 e kötü diyen adamı ben otobüs bilgisi var diye kusura bakma ama kaale bile almam......

haklısın sen devam et.....

Yav tamam sen beni kaale alma zaten benim mercedesin ağır vasıtası olsun bineği olsun pek bilgim yoktur kulaktan dolmadır yani de şimdi millet de merak ediyor bu araba aya mı gitti nasıl 8.500.000 km. yaptı diye onun için soruyorum. Bi zahmet şu 8.500.000km. işini bir açıklığa kavuşturalım.
  • gitti kardeşim varmı itirazın?
    sabah evden işe işten eve gidip geldim yaptım....... aksini bana bi ispat et....

BEYLER SAKIN BAŞKASI KARIŞMASIN BU KONUYA BEN NEYİN NE OLDUĞUNU GAYET İYİ BİLİYORUM O ARABABNIN KMSİNİDE KONU BAŞKA SABIRLI OLUN..
  • Bir otobüs günde kaç km. yapar?
  • 1000 KM SEN BUNLA YAP HESABINI Bİ BAKALIM HİÇ YATMASA ETMESE 94 MODEL Bİ 304 KAÇ KM YAPAR? İKİ SENE ÖNCESİNDE YANİ 2004 TE?
  • Doğrudur, 1000km. yapar. Hadi 500 de benden olsun, 1500km. yapsın günde. Bu araba hiç yatmasın hiç arızalanmasın 10 sene boyunca her allahın günü yılın 356 günü çalışsın. Yılda yuvarlak olarak 550.000 km. yaptı. 10 yılda 5.500.000km. 3 milyon km. ileri almışlar senin arabayı.
  • quote:

Doğrudur, 1000km. yapar. Hadi 500 de benden olsun, 1500km. yapsın günde. Bu araba hiç yatmasın hiç arızalanmasın 10 sene boyunca her allahın günü yılın 356 günü çalışsın. Yılda yuvarlak olarak 550.000 km. yaptı. 10 yılda 5.500.000km. 3 milyon km. ileri almışlar senin arabayı.

yaptı kardeşim ben bindim yaptı........... yalanmı söylüyorum?

bu araba 8.500.000 km yaptı.... mantığın aldımı şimdi yaptığını?
  • quote:

yaptı kardeşim ben bindim yaptı........... yalanmı söylüyorum?

bu araba 8.500.000 km yaptı.... mantığın aldımı şimdi yaptığını?

Tamam şimdi aldı mantığım yaptığını, baştan söyleseydin ya yahu...
  • bana bi açıkla nasıl yaptı? senin mantığına göre imkansız ben yaptım diyorum sence nasıl olur bu? senmi bilmiyosun hesabın yanlış benmi yalan söylüyorum? bak yalan söylüyosam açıkça söyle kırılıp darılmam ciddi ciddi bi açıkla...
  • quote:

bana bi açıkla nasıl yaptı? senin mantığına göre imkansız ben yaptım diyorum sence nasıl olur bu? senmi bilmiyosun hesabın yanlış benmi yalan söylüyorum? bak yalan söylüyosam açıkça söyle kırılıp darılmam ciddi ciddi bi açıkla...

Yav ne biliyim nasıl yaptı araba senin. Tamam yaptı bencede OK.
  • bak son kez soruyorum bu araba o kmyi yaptı bak ciddi ciddi bi cevap ver ne diyosun yaparmı?
  • tamam fiatcim 3 milyom km. için birbirimizi kırmayalım, sen yaptı diyorsan öyledir. Ankarada yeriniz nerede bir gelişimde tanışmak isterim baya renkli bir kişiliğe benziyorsun. Hem 2 kadeh parlatırız hem de senin şu engin bilgilerinden faydalanırım biraz.
  • quote:

tamam fiatcim 3 milyom km. için birbirimizi kırmayalım, sen yaptı diyorsan öyledir. Ankarada yeriniz nerede bir gelişimde tanışmak isterim baya renkli bir kişiliğe benziyorsun. Hem 2 kadeh parlatırız hem de senin şu engin bilgilerinden faydalanırım biraz.

beklerim ivedikteyim. gel buyur konuşurur iki kadeh atarız gölbaşında da bak bir şey sordum bi söyle ciddi ciddi o araba o km yi gerçekten görürmü görmezmi? ben görür diyorum... ve kendimden eminim.....

sen ne diyosun son bişey de bak daha gidip gece boyunca araba soyucam işim çok...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.