Şimdi Ara

KULLANDIĞINIZ EN PAHALI ARAÇ NEYDİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mercedes E200 elegance
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

BEN 0403 LE 10 METRE GITTIM SAYILIRMI EN PAHALISI BENIMKIMI ACABA

heh heee
    travego süren var. seninki eski model kalmış

yurdum insanının hepsi ağır vasıta şöförü be helal olsun...........

403 lede çok yola gittim zamanında hala boş olduğumda giderim..ama inanın travego 403 setra neoplan falan hikaye en güzel otobüs 0304 ben öyle bi araba tanımam....... ne 403 ler patlattım yolda......

• patlatmak ???
  • quote:

patlatmak ???

geçmek demek virajlarda 304 gibi giden bir otobüs daha yok hataya gidenler bilirler çok pis virajlar vardır rampa yukaruı aşşağı farketmedi bir tane otobüs gelemedi arkamdan..
  • Ben minibüs söförü olarak OTOKAR M-2000 Sport kullanıyorum ama araç 95 milyar yani pahalı değil ama hattı sizin kullandığınız arabalardan pahalıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

patlatmak ???

geçmek demek virajlarda 304 gibi giden bir otobüs daha yok hataya gidenler bilirler çok pis virajlar vardır rampa yukaruı aşşağı farketmedi bir tane otobüs gelemedi arkamdan..

iyi de sen şimdi 60 km/h ile giden bir ferrari yi 80 le geçtiğinde o ferrrarinin kötü olduğuun mu gösterir

bunun yanı sıra otobüste en önemli nokta yolcunun rahatlıüıdır bana göre ve en rahat otobüsün 0403 olduğuun söylemezsin heralde

• BmW M5 harıka bı arac
  • mercedes s 350 long galiba 2002 -2003 modeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

quote:

patlatmak ???

iyi de sen şimdi 60 km/h ile giden bir ferrari yi 80 le geçtiğinde o ferrrarinin kötü olduğuun mu gösterir

bunun yanı sıra otobüste en önemli nokta yolcunun rahatlıüıdır bana göre ve en rahat otobüsün 0403 olduğuun söylemezsin heralde

abi ilk olarak o virajları ve doğu şöförlerini bilmiyosan zaten dediğimden bişey anlamazsın..... 304 kadar virajlarda dengeli ve hızlı bir otobüs daha yok..... bu bi gerçek..gerçek otobüs şöförlerine sor bunu herkes böyle söyler rahatlığğada gelince...saçma gelecek ama 304 daha rahat..koltukları hem daha rahat hem daha geniş hemde daha çok yatıyo........ buda malesef böyle bak ben 403 hastasıyım tasarımına bayılıyorum ama 304 gibi değil makina...... 304 bi başka.........

• 2004 te sıfır aldığımız JEEP CHOREKEE RENEGADE abimde biniyor hala arazi süper şehir içi rezalet - ergonomi sıfır + sıfır = eksi 1 hehe matematik süpeerrr
  • Fiatçı Belenden inişi diyorsun değilmi uzun zandır başlangıç noktasında yol çalışması var az ağlatmadım oranın virajlarını önce vectra ile sonra c-max ile ama manzara süperdir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

quote:

patlatmak ???

abi ilk olarak o virajları ve doğu şöförlerini bilmiyosan zaten dediğimden bişey anlamazsın..... 304 kadar virajlarda dengeli ve hızlı bir otobüs daha yok..... bu bi gerçek..gerçek otobüs şöförlerine sor bunu herkes böyle söyler rahatlığğada gelince...saçma gelecek ama 304 daha rahat..koltukları hem daha rahat hem daha geniş hemde daha çok yatıyo........ buda malesef böyle bak ben 403 hastasıyım tasarımına bayılıyorum ama 304 gibi değil makina...... 304 bi başka.........

304 ün başka olduğunu ben de duymuştum, otobus şöförlerinin ağzından

• quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Fiatçı Belenden inişi diyorsun değilmi uzun zandır başlangıç noktasında yol çalışması var az ağlatmadım oranın virajlarını önce vectra ile sonra c-max ile ama manzara süperdir

valla abi turist kafilesini reyhanlı sınır kapısına yetiştirecem diye yerine merine bakamadım asıldım gaza anladın işte nereyi taif ettiğimi........ gerçekten manzara süpermiş dönerken biraz yavaş geldim baktım......... deli yerler valla..... istersen bi gün yolum düşerse 304 le kapışalım virajlarda ne dersin?

Bu arada bekir benim ailemde ortanca dayım hariç tüm erkekler şöförmüş.. ilk türkiyeye gelen kamyonu kullana dedemin babası ilk 302 kullana dedem ve dayılar da otobüscü bende karma otobüs kamyon yarış arabası vs..... ve dedem hayatta adam çok eski ve harbi şöför yani bırak beni adam yolda yürüyemiyor ama direksiyona geçtimi 40 senelik şöförleri her konuda pert eder öyle bi adam o bile diyoki.... en iyi otobüs birincisi 302 ikinside 304 dür.......

gerçektende efsane abi...bi çok otobüs kullandım, yola gittim hikaye 304 gibisi yok...

• SKODA FAVORİT. ÇÜNKÜ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ VARDI ÜSTÜNDE.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaadam

SKODA FAVORİT. ÇÜNKÜ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ VARDI ÜSTÜNDE.....

OOO ONA BAKARSAN EN PAHALI ARABA GENE BİZİM 403 BİR TON MAZOT ALIYO DEPOYA....
  • @fiatci haklısın dayımlarda çok sever O304 ü yüksekliği motoru şanzımanı çok güzeldi ondan sorakiler hiç güzel değil derler hep. Zaten O304 ün koltuk aralığı O403 ten daha fazla yani daha rahat arabaydı.
  • Yok abi üstüne otobüs adamlar nasıl bişey yaptılarsa sıfır ürettikleri arabalar bile onlar gibi değil........

bence 304 tek ve rakipsiz......
  • anlatılmaz bişey virajları öyle bi alıyoki binek araba zor döner düşün artık......özellikle 304 le elmadağı inme kadar güzel bişy yok...... bi asılıyosun retardere araba kafayı yere yapıştırıyo sonra bi bırakıyosun bi anda hızlanıyo....... tarif edilmez abi direksiyonuna geçmeyen o makinayı elmadağdan dediğim gib indirmeyen bilemez..............

Heleki o amortesörleri yılan gibi tıslıyo ya bitiyorum öyle bişey olamaz...........

aşk abi bu bunun başka tanımı yok........ eğer ileride iyi bi param olursa sırf zevkine binmeye bi tane alıp toplıycam....
  • Bu öve öve bitiremediğiniz 304 mercedesin piyasada en tutulmamış otobüsüdür bunun nesi güzel anlamış değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halefly

Bu öve öve bitiremediğiniz 304 mercedesin piyasada en tutulmamış otobüsüdür bunun nesi güzel anlamış değilim.

ben buna gülerim...... o araba tam üç yıl 403 le beraber üreetildi ve köpek gibi sattı....... o arabayı anlamak bilmek için tanımak sürmek lazım..otogara git bi şöförlerle konuş bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.