Şimdi Ara

Kullanıcıların telefon tercihinde başa baş çekişme; iOS mi yoksa Android mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
10.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nedir herkesteki bubu iOS düşmanlığı ? hayırdır paranız yetmiyor diye ulaşamadığınız dala basıyosunuz küfürü ? hayatınızda kaç kere iphone kullandınız ? yok flashmış yok oymşu buymuş arkadaşım her site belli başlı siteler html 5 destekliyo iphone tarayıcısıda kendini ayarlıyo ve flash içerikler html 5 olarak görüyo sorun olmuyo ee tuttup ferre izlicek kişilere yapcak bişey yok bilgisayarları var :P

android zaten başlı başına bela işyerinden samsung galaxy tab verdiler
    ipad ve samsung galaxy tableti kıyaslıyodum samsung galaxy tab facebookta bile ecel terleri döküyo! sözde android sistem 2.2 froyomuymuş neymiş

google severim seni ama android çok yavaş yada üreticiler sistemi kaldıracak işlemci ile satmıyor telefonları tabletleri ios her zaman çok hızlıdır çünki çipler ile tam uyumlu çalışır ama android için bunu söyleyemem
  • bence İOS götürür android bana çok itici geliyor
  • Bir çok Samsung çalisani arkadasimda I phone olmasi benide androidden vazgeçiren ilk sebep olmustu.Entersan bi durum ve Ben bunu herkesin akpye oy vermedim diyip %50 oyla iktidar olmasina benzetiyorum herkesin dilinde IPhone'da flash yok,SMS raporu yok,sarki atmak bela video atmak iskence gibi sikayetler var fakat apple %60la gene lider ve herkes icten ice iPhone 5i bekliyor
    ama yinede takdir ediyorum androidi inanilmaz hizli gelisti umarim dahada gelisip pazara rekabet ve daha fazla beklenti kazandirir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

2011 de android i tek çatı altında toplamaları lazım büyük bir ihtimallede olacak ozaman bu başarı bence daha fazla artacaktır....

google tek sürümde toplamaya çalışıyor ,üreticiler ise kendilerine özel sürüm istiyorlar ,sorunda burda oluşuyor...
  • ben ice cream sandwichten çok umutluyum şu an nexus s kullanıorum ve inanın satıp iphone almamam için tek neden ice cream sandwich in gelecek olması ama oda beklediğim gibi olmazsa android den bi cacık olmaz dicem ve bi daha yüzüne bakmicam.abuk subuk hatalar verio telefon fotoraf çekiorum veya netten wallpaper olarak indiriorum ve galeriden kendi kendine kayboluo.kardeşim iphone 4 kullanıo maskarası oldum nexus u alırken bi ton savunmuştum android i ama s..çtı batırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: bcans
    ben ice cream sandwichten çok umutluyum şu an nexus s kullanıorum ve inanın satıp iphone almamam için tek neden ice cream sandwich in gelecek olması ama oda beklediğim gibi olmazsa android den bi cacık olmaz dicem ve bi daha yüzüne bakmicam.abuk subuk hatalar verio telefon fotoraf çekiorum veya netten wallpaper olarak indiriorum ve galeriden kendi kendine kayboluo.kardeşim iphone 4 kullanıo maskarası oldum nexus u alırken bi ton savunmuştum android i ama s..çtı batırdı

Bende bır tanıdığıma samsung galaxy aldim, aynen rezil oldum desem yeridir...

iPhone 4 u ilk çıktığı gun aldım Türkiyede, düne kadar ilk kez dondu... Onda da reset attım hiç bır şey olmadan açıldı ...

Samsung abartmıyorum günlük sıkıntı çıkarıyor. Htc de kullandım o da rezalet ,

Ben tercihimi iPhone dan hatta apple dan yana kullanıyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS'deki multitasking ile Android'in multitaskingini nasıl bir tutarsınız? iOS'de bulunan şey tam olarak multitasking değildir fakat Android'de bulunan gerçek multitaskingtir.
  • Her ikisinide uzun zaman kullanan birisi olarak Android platformunu sonuna kadar destekliyorum umarım çok daha hızlı ve sağlam gelişir,kalitesini ispatlar...ama android gerçekten kullanışlı bir sistem olana kadar iOS kullanmaya devam edeceğim...iOS kesinlikle yolda bırakmayan ,tarzı olan bir sistem....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.