Şimdi Ara

KULLANILMAYAN BANKA HESAPLARINDAN ÜCRET ALINACAK Son gün 28 Nisan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
9
Favori
3.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    illaki verirler ama bu seferde para isterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

kullanmadığım hesaplarımı kapatsam mı

Benim 3 bankada boşta duran hesaplarda vardı bugün kapattıracam bence hiç bekleme
  • Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    hesaplarda yer alıyormu orada?
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Benim askerlik zamanından kalma teb bankasını gösterdi , ek hesapları mı gösteriyor sadece acaba.
  • Finansbank EN PARAparadaki hesaplardan ücret isterler mi ki acaba? Oradaki hesabı internetten alışveriş için kullanıyordum. şimdi hesapta hiç para yok bir sorun çıkar mı ki?
  • kullanılmayan derken nasıl yani;benim 2 bankada 2 hesabım var birinde hiç para bırakmadım sadece 75 kuruş mu ne kaldı diğerine düzenli olarak her ay para yatırıyorum ama hiç çekmiyorum(vadesiz hesap) şimdi ne olacak bu hesaplara
  • Hangi bankada hesaplarımızın olduğu dökümünü veren bir kurum var mı ?
  • arkadaşlar TEB'den Maaş Hesabım vardı. Aynı zamanda TEB Bonus kredi kartı kullanıyordum. Maaş hesabını başka bir işletmeye geçtiğim için kapattırmıştım. Daha sonra benden habersiz adıma yeni bir kredili mevduat hesabı açılmış. Bankanın başka bir şubesine giderek elden dilekçe verdim.

Dilekçede "adıma kayıtlı hesapların kapatılmasını ve ıslak imza olmadan adıma yeni bir hesap açılmamasını" talep ettim. Dilekçemin bir kopyası bende...

Söz konusu hesap kapatıldı. Aradan birkaç ay geçmiş. Kredi kartı işlemlerine bakmak için girdiğimde ne göreyim??

Adamlar tekrar adıma hesap açmış. Söz de faiz düzeltmesi adında bir miktar para yatırmış ve yatırılan bu paradan hesap işletim ücreti kesmişler.

Bankayı Şikayet Var'a şikayet ettim sonuç yok. Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Bizim yetki alanımıza girmiyor diyerek şikayetimi reddettiler.

Bankacılık işlemlerinden dolayı hangi mahkemeye başvurmamız gerekiyor? Gerçekten tazminat davası açmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Hangi bankada hesaplarımızın olduğu dökümünü veren bir kurum var mı ?

+1
  • Bu bankalar ne cins,orda bir hesaptır duruyor sana ne ağırlı var anlamadım ki.
  • quote:

+1
  • hesap kapandı diyrek hesap kapanmıyor arkadşlar aman dikkat..
    bundan 4 sene önce eşimin Garanti de 1 tl lik borcuna her ay 3 küsür ekstre parası ekleyerek ve bunlara faiz işleterek sonra bileşik faizl işleterek 3 sene bekletmiş ve borç 300 küsür lira olunca eşimi arayıp avukata vereceklerini borcu ödemenmemsi halinde diye uyarıda bulundular..
    tabi ortada borç yok ne borcu derken şubeye gidip ekstre alınca gördük ki adamlar resmen şirketi kurmuşlar.
    kullanılmayan hesaba ekstre borcu işletim borcu yansıtıp bunu ek hesaptan çekip sonra faiz işletip faize de faiz işletip 1 lirayı 300 küsür lira yapmışlar..

neyse bizim hatamız kapatmamış eşim dedim ödedim parayı hesabı da kapatın dedim.
    kapattık dediler..

ama 1 sene sonra yine arandık.
    100 küsür lira borcunz var diye..
    yine gittik yine aynı banka yine aynı senaryo
    derdimizi anlatıcak hakkımızı savunacak mercii de yok.
    el mecbur onuda ödedim bu sefer kapattırdıktan sonra borcu yoktur kağıdı aldım.

şuana kadar arayan soran yok:)

aman dikkat edin.
    özellikle garanti- akbank bu konuda tr nin en tefeci bankalarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

+1

android markette KKB Mobil uygulaması var.

ilk kullanımda ücretsiz.
  • Bu nasıl bir uygulama anlamış değilim!!!!!
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    Bddk yi deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Ulan kredi kartı yıllık ücretini kaldırcaz dediler 30 liralık ücreti 60 lira oldu, bir de bu mu çıktı Müstehak bu millete

Müstehak da, kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

SAÇMALIK !!!

hocam yıllar önce kapattığım bir hat için turkcellin bana 10 kuruşluk borçtan -ne eksik ne fazla 10 kuruş- 500 küsür tl avukatlık ücreti yolladığı bir ülke de malesef bu saçmalıklar acı bir gerçek oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

+1

+2
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Bu nasıl bir uygulama anlamış değilim!!!!!

Anlaytayım Kardeşim,
    Sen, ben Kredi Kartı aidatı, Hesap işletim ücreti diye kestikleri haksız paralardan nasıl kurtuluruz uğraşırken,
    Başımızdaki Yamyamların, Vatandaşa karşı Faiz lobisi diye sözde kızdığı, bankalarında içinde olduğu sülükleri, vatandaşı daha kolay nasıl sömürür, onun hesabını yapmışlar ve bu düzenleme ile yasal zemine, aynı zamanda vatandaşı da kazığa oturtmuşlar...
    Hayırlı olsun... Durmak yok, .... oturmaya devam.....

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

+1

android markette KKB Mobil uygulaması var.

ilk kullanımda ücretsiz.

app storeda yok mu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.