Şimdi Ara

KULLANILMAYAN BANKA HESAPLARINDAN ÜCRET ALINACAK Son gün 28 Nisan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
9
Favori
3.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti bankası başka şubeden tüm hesapları tek dilekçeyle kapattı,sırada diğer bankalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundarella

Android de KKB Mobil yazınca ilk o geliyor. Detayında da Kredi Kayıt Bürosu yazıyor.

tşkrlr
  • Nerde hesabımız olduğunu öğrenebileceğimiz bir site açsaydı BDDK

Yıllar önce kapattığım bankalardan hala mail sms geliyoır belki de açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Nerede hesabım var hepsini biliyorum fakat ne internet şubesinden nede telefonla arayarak kapatabiliyorum ancak şubeye gitmem lazımmış, hay ben bu elektronik onay belgesinin

asker maaşları için kışlada hesap açmışlardı oyak bank'tan,
    oyak oldu bilmemne. şimdi taa oraya geri mi gidecez?

haydaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Nerede hesabım var hepsini biliyorum fakat ne internet şubesinden nede telefonla arayarak kapatabiliyorum ancak şubeye gitmem lazımmış, hay ben bu elektronik onay belgesinin

asker maaşları için kışlada hesap açmışlardı oyak bank'tan,
    oyak oldu bilmemne. şimdi taa oraya geri mi gidecez?

haydaa

Bana açtırdığınız şubeye gidin dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Orijinalden alıntı: KiralAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

KKB nin bir uygulaması ile cep telefonlarından, ya da halkbank gibi bazı bankalar tarafından ücretsiz olarak verilen kredi risk raporunda hangi bankada neyiniz var,kredi kartı hesap..vs görebilirsiniz.

şunu biraz açıklayıcı yassanda herkes faydalansa

Yazacaksam da bu üsluba karşı yazmam.Yeterince açık,azcık kafanızı calıstırmayı denerseniz yeterince yol göstermişim.

quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

kkb de çıkmıyormuş vadesiz hesaplar. bankada çalışan arkadaşıma sordum. deneyen oldumu?

Evet az önce üye oldum...Vadesiz hesaplarım gözükmedi sadece kredi kartı gözüküyor...Boşuna uğraştım 2,30 tl de para verdim...

doğru düzgün bilgi vermeyip yanlış yönlendirdiler. kötü olmuş durduk yere para vermişiniz.

sende kına yakarsın artık bilgi verme tmm kıralsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

toplu şekilde nerden görebilecez nerde ne varsa kapatalım gitsin o zmn boşuna açık durmasın

+
    dikkat hesapta 15kuruş bile olsa hesabı kapatmayan bankalar olabilir... AKBANK hesapta para varsa kapatmıyor...
  • Benim banka kredi kartı var diyor kapatmıyor ne olcak ? kredi kartını da mı kapatcaz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

toplu şekilde nerden görebilecez nerde ne varsa kapatalım gitsin o zmn boşuna açık durmasın

+
    dikkat hesapta 15kuruş bile olsa hesabı kapatmayan bankalar olabilir... AKBANK hesapta para varsa kapatmıyor...

vay arkadaş yaw adamlar yolunu bulmuş. haftaya bütün bankaları tek tek dolaşıp 15-20 kuruşları hep toplayarak kapattıracaz o zmn
  • Zaten bir sene kullanmayınca otomatik kapanmıyor muydu hesaplar
  • benimde deniz bank var 3-4 yıldır duruyor hiç kullanmıyorum vadesiz bir hesap belki içinde 3-5 lira bile vardır. gideyim de kapatayım
  • enpara kartı kapatmak gerekirmi?
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    Enpara'da bu tip ücretler yok. "Hesap işletim ücreti almıyoruz" demeyen tüm bankalardan uzak durmak lazım ama, onu söyleyebilirim.
  • iş bankası var bendede
  • Bide bu çıktı başımıza
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Bu en parayı netten alışveriş için kullanıyorum. Bu hesaba 5-10 lira atsam acaba işlem ücreti alırlar mı? Bankaya mail atıp sormak lazım aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Zeka

Bu en parayı netten alışveriş için kullanıyorum. Bu hesaba 5-10 lira atsam acaba işlem ücreti alırlar mı? Bankaya mail atıp sormak lazım aslında.

Hocam Enpara'nın sitesinde kocaman "hesap işletim ücreti yok" diyor. Boşuna dert etmeyin. Böyle bir taahhütte bulunmayan bankalardan kaçmak lazım, en doğrusu o.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam yinede an paayı arayıp işi sağlama almak lazım.

• Bu arada konuyu sıcak fırsatlar bölümüne açmıştım. İkinci el bitmiş fırsatlar bölümüne taşınmış niye ki acaba?

• Bildiğim kadarıyla 10 yıl kullanılmayan hesaplar kapatılarak, bakiyeleri hazineye devrediliyor. Yani çok eski hesapları dert etmeyin ama 10 yıl içerisinde açılanlara dikkat etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.