Ben teşhir olmasından ziyade, satıcının burnundan kıl aldırmamasına takıldım. Sen sıfır alıp eve götürsen 2 saat kullansan geri almaz kullanılmış oldu diye.(Başıma geldi biliyorum..) Ama teşhirdeki ürünü sıfır fiyatına satmaya çalışır. Ne olur yani şöle "yarım elma gönül elma" niyetine de olsa bir indirim yapsa... Bir müşteri kazansa...
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Ben teşhir olmasından ziyade, satıcının burnundan kıl aldırmamasına takıldım. Sen sıfır alıp eve götürsen 2 saat kullansan geri almaz kullanılmış oldu diye.(Başıma geldi biliyorum..) Ama teşhirdeki ürünü sıfır fiyatına satmaya çalışır. Ne olur yani şöle "yarım elma gönül elma" niyetine de olsa bir indirim yapsa... Bir müşteri kazansa...
adam sıfır olsa 3800 falan satacağım diyor. ayrıca istanbul bilşimdede yok.tlfnla sordum
Sattığı ürün bir Pionerr olsa anlarım, ama Sony hem dekullanılmış bir ürün için,maalesef Anadolu şehirlerinde bu tip olaylar benim ve pencere77 adlı arkadaş gibi birçok insanın başında,el mahkum olayı yani...
istanbul bilişimde 0 40d3000 3milyar..akıl var mantık var
hala karar veremedim alsam mı almasam mı diye?teşhir ürünü sonuçta sağlam.kutulu alıp bozuk çıkma ihtimalide var. nebileyim işte? aklıma geldi.sony almak istiyorum.şimdiye kadar hiç sony marka bir ürünüm olmadı diyecektim bir ara woklmanim olmuştu.fikir verin arkadaşlar. sizler bana 40d 3000 modelinin görüntü kalitesinin (3 ila 3.30 metrearasımesafeden) goldmaster 9400 vcı ve creative 5200 inspire 5+1 ses sitemiyle nasıl gider?güzel olur mu?sonuçta tv yi 1 defa alcam kimbilir kaç sene kullancam.
fkirleriniz lütfen bu açıklamamdan sonra
sony eskiden ben de severdim walkmanim vardı taş gibiydi :) ama sonra antipati duymaya başladım,ev sineması almıştım teneke gibi sesi vardı belki ondan,samsungun tvleri daha hoş geliyor bana.
quote:
Orjinalden alıntı: vardar052
istanbul bilişimde 0 40d3000 3milyar..akıl var mantık var
yazdığın mesajın 2 mesah üstünde yazdığım mesajı okumadın sanırım.nternette gözüküyor fakat tlfnla aradım sordum yok dediler.istersen sen ara yarın sende sor.yazdıklarımı okumanda fayda var
Teşhir ürünü de ne kadar kullanılmış acaba?Servis menüsünden öğrenme şansın var mı?Hem Sony diye tabulama kafanda bence,Toshiba da,Samsung da,Philips de var babalar gibi ya!
Bak yine diyorum,ben 3500 lira vermem Sony'ye,onu bırak çok iyi alternatifleri varken Sony tv almam.
Ama Sony'nin bu modeli içinde yer etmiş,yarın birgün almazsan huzursuz olabilirsin o sebeble,servis menüsünden fela ne kadar kullanıldığını öğren ,kendinle yüzleş ve kararını ver.Ailen ya da yakın çevrene de danış son olarak.
Sonuçta tabiki güzel bir tv,ama diyorum ya fiyatı emsalinde daha iyileri var hem de kullanılmamış.
Karasızlık zor birşey bilirim,benden bu kadar...
Senin yaşadıklarını iki ay önce bende yaşadığım için durumunu çok iyi anlıyorum. 40d3000 aradım bulamadım. Bir sony bayisinde vardı ve teşhirdi. Tam kredi kartını uzatmışken fikir değiştirdim. Sıfır 40s3000 alıp çıktım. Aradaki fiyat farkı çok azdı o zaman.
Neyse ilk günler hep aklımda acaba...acaba.. sorusu vardı. Hatta bir haftada dolmadan aradım bayiyi. Seninki ikinci el oldu değişemeyiz dedi. Bende üstüne gitmedim artık. öyle kaldı.
Şimdilerde sakin kafayla düşününce, hala aklımın bir köşesinde olmasına rağmen pişmanda değilim ve s3000 den oldukça memnunum.
Sende eğer d3000 almazsan, aldığın ürün d3000 den iyide olsa, her görüntüde gördüğün kusurda acaba d3000 mü alsaydım diyeceksin. 100 hz nasıl olurdu, 10 bit fark eder miydi? vs. Ama gerçekler bu kafanda kurguladıkların kadar olmayabilir.
Eğer sabredebilirsen örneğin: d3500 ü ve d3000 i bir mağazaya gidip uzunca incele. Eğer gözlerinle farkedebildigin bir fark varsa git d3000 ini al. Yok fark edemezsen hem daha ucuza hemde sıfır d3500 al derim nacizane.
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Senin yaşadıklarını iki ay önce bende yaşadığım için durumunu çok iyi anlıyorum. 40d3000 aradım bulamadım. Bir sony bayisinde vardı ve teşhirdi. Tam kredi kartını uzatmışken fikir değiştirdim. Sıfır 40s3000 alıp çıktım. Aradaki fiyat farkı çok azdı o zaman.
Neyse ilk günler hep aklımda acaba...acaba.. sorusu vardı. Hatta bir haftada dolmadan aradım bayiyi. Seninki ikinci el oldu değişemeyiz dedi. Bende üstüne gitmedim artık. öyle kaldı.
Şimdilerde sakin kafayla düşününce, hala aklımın bir köşesinde olmasına rağmen pişmanda değilim ve s3000 den oldukça memnunum.
Sende eğer d3000 almazsan, aldığın ürün d3000 den iyide olsa, her görüntüde gördüğün kusurda acaba d3000 mü alsaydım diyeceksin. 100 hz nasıl olurdu, 10 bit fark eder miydi? vs. Ama gerçekler bu kafanda kurguladıkların kadar olmayabilir.
Eğer sabredebilirsen örneğin: d3500 ü ve d3000 i bir mağazaya gidip uzunca incele. Eğer gözlerinle farkedebildigin bir fark varsa git d3000 ini al. Yok fark edemezsen hem daha ucuza hemde sıfır d3500 al derim nacizane.
d3500 i gördüm.izledim 2 sinide sanki d3000 bir gömlek üstün gibiydi.zaten 3500 tek farkı full hd olması o kadar 100 hz yok motion flow yok..full hd olayı şuan benim için şuan o kadar önemli değil.çünkü ülkemizde hd yayınlar kimbilir ne zaman başlayacak.zaten o zamana kadar full hd nin full full hd çıkar sanırım.
kullanım süresine baktım.birinde 250 saat civarı biri 950 saat civarı kullanılmış.tv nin servis menusunden baktım.satıcı kendiside bilmiyormuş nerden bakıldığına kullanım süresini.hatta kenara not aldı servis menusune girişi.
İzmir'deki bir Sony bayisi olan JUST SONY nickli Murat Bey'i ara 0533 562 47 22. Sanırım elinde "0" bir 40D3000 vardı. Fiyatı da daha uygun. Herhalde sana gönderir.
40D 3000 Serisi tekrar üretilecek miş diyorlar.doğru mu acaba?bilgisi olan var mı?
Ticari açıdan pek mantıklı değil. En üst model x3500 deki özelliklerin en önemlilerine sahip bir tv yi onun yarı fiyatına sattığında v,w,x serilerinin satışını büyük ölçüde etkiler. Hem ne diyecek "v serisi veya w daha üstün ama bunun özellikleri daha iyi" .
Arada farklar olmalıydı diğer serilerle ve bunun için bazı özellikleri desteklenmiş bazılarıda kırpılmış d3500 ü sürdü.
Ama o söylentiyi bende okumuştum bir yerlerde. Belkide çıkarır..büyük konuşmamak lazım...
ben bugün aldım D3000 i kargoda şu an ellerinde sıfır 1 tane daha var dünde yazdım belki atlamış olabilirsin senin ödeyeceğin rakama aldım 16 YTL fazla aslında
bugun 40d3500 ile 40d3000 i kıyasladım.40d3000 renkleri sanki daha doğl gibi geldi.fikri olan arkadaşlar bu konuda? 40d3500 mü 40d3000 mi? ikiside 3500 ytl
Pencere77 arkadaşım seni x3500 paklar....
quote:
Orjinalden alıntı: bahadirnal
Pencere77 arkadaşım seni x3500 paklar....
X3500 6000 YTL sanırım veya 5500 ytl. o kadar para vermem.ucuzlayınca verebilirim.ancak 1 sene sonra falan ucuzlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme