Şimdi Ara

KULLANILMIŞ SONY 40D3000 ALINIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanılmış 40d3000(101 ekran) var.teşhir ürünü.3500 ytl diyorlar.sizce alayım mı?

• nakit 3500 diyorlar.çok beyendim sizce nasıl 2 tane var.biri 250 saat kullanılmış biri 960 saat kullanılmış. almak istiyorum sizce??
  • Dalga mı geçiyon akşam akşam,ya aklı var mantık var?3500 ytl bahsettiğin tv'ye hem de teşhir ürünü imiş,piyasada farklı markalardan hem de daha büyük ekranlarda o kadar alternatif varken ve kampanyalar dizboyu iken?

- Bu arada bahsettiğin tv'nin fiyatı zaten 2900 - 3000 ytl civarı var ya da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 12 Şubat 2008; 21:04:35 >
  • forumda okudum herkes bu tv den memnun.bende almak istiyorum.fakat bulunduğum yerde sony shopta var.adam 3500 ytl diyor.inatçı adam fiyatta indirim yapmıyor.40 d 100hz motion folw var mı? başka veya başka marka.

Not:bu televizyonu 100hz ve motion dan dolayı almak istiyorum
  • mesafe 3 ile 3.25 metra arası.açılmamış 32d3000 var.2800 nakit para.sizce 40d3000 mi alayım 32d3000 mi alayım???
  • Bence;Toshiba'nın full hd 42" regza,hem de kenarları bordo kaplama çok asil duran bir modeli var ona bakabilirsiniz.Ya da Toshiba'nın yine 37" full hd siyah renk bir modeli daha var o da iyi bir seçim olabilir.

Samsung 40r bordeux serisi de iyi bir seçim olacaktır.Hem Samsung'un kapıdan kapıya garanti olayı bu segmentte geçerli mi bir araştırın derim,öyle ise çok iyi bir satış sonrası hizmeti de beraberinde almış olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Bence;Toshiba'nın full hd 42" regza,hem de kenarları bordo kaplama çok asil duran bir modeli var ona bakabilirsiniz.Ya da Toshiba'nın yine 37" full hd siyah renk bir modeli daha var o da iyi bir seçim olabilir.

Samsung 40r bordeux serisi de iyi bir seçim olacaktır.Hem Samsung'un kapıdan kapıya garanti olayı bu segmentte geçerli mi bir araştırın derim,öyle ise çok iyi bir satış sonrası hizmeti de beraberinde almış olursunuz.

link var mı acaba toshibayla ilgili?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netteki sanal mağazaları dolaşın derim,zira toshibanın resmi sitesinde nedense daha pahalı ürünler.
    1 -2 saat dolaşmanız yeterli olacaktır.Çok değişik alternatifler bulacağınıza eminim.
  • bu arada adam sabit duvar aparatınıda verecekti yanında.masaüstü ayağı dışında.aklm hala 40d300 de yardımcı olun
  • yarına kadar beklersen sana şehir dışından 40D3000 bulma imkanım olabilir bende bugün aldım çünkü kendime 2 tane var demişti elimde 3516 YTL ye aldım ben kargoya verilecek istersen senin için sorarım
  • Güzel kardeşim 3500 lira ürüne verecğim diyorsun,yanında eşantiyon verdiği 3 kuruşluk montaj aparatına aklın mı takıldı?
    Ben senin yerinde olsam: Samsung ya da Toshiba alırdım,son olarak da Philips'e bakardım,karar senin ,zevk senin,para da senin.
    İlerde pişman olmaman için diyorum,çünkü 3500 bayacağın makine bir süre sonra seni tatmin etmeyecek.

quote:

Orjinalden alıntı: pencere77

bu arada adam sabit duvar aparatınıda verecekti yanında.masaüstü ayağı dışında.aklm hala 40d300 de yardımcı olun
  • quote:

Güzel kardeşim 3500 lira ürüne verecğim diyorsun,yanında eşantiyon verdiği 3 kuruşluk montaj aparatına aklın mı takıldı?
    Ben senin yerinde olsam: Samsung ya da Toshiba alırdım,son olarak da Philips'e bakardım,karar senin ,zevk senin,para da senin.
    İlerde pişman olmaman için diyorum,çünkü 3500 bayacağın makine bir süre sonra seni tatmin etmeyecek.

quote:

Orjinalden alıntı: pencere77

bu arada adam sabit duvar aparatınıda verecekti yanında.masaüstü ayağı dışında.aklm hala 40d300 de yardımcı olun

bir süre sonra tamin etmeyecek olması hangi yönden görüntü olarak mı yoksa büyüklük olarak mı?

• Ebat açısından demedim,ama ebat da önemli , içerik daha önemli malum.

Mesela;SAMSUNG LE-40M86BD , SAMSUNG LE-46S86BD , TOSHIBA 42X3030D modelleri senin için,bahsetiğimiz tv'den çok daha iyi bir seçim olur gibime geliyor.
  • Dün forumdan bir arkadaşta benzer bir şekilde 40d bulamadım, 32 alayım mı diye sormuştu. Ona verdiğim cevabı burayada yazayım. Konu hemen hemen aynı çünkü.

Ben monitör niyetine kullanacağım, veya ufak bir oda var ona koyacam diyorsan olabilir.

Amacın tv yi salona kurup, 3-4 m. mesafeden tv seyretmekse, aman haa...Çünkü kısa bir zaman içinde ufaklığı nedeniyle yeni bir tv arayışına gireceğin büyük ihtimal.

Birde çok takma bence...ilaa "D" olacak diye. Olsa tabi iyide eğer bulamazsan piyasada d3000, d olsunda isterse 32" olsun durumuna düşme. Belirtilen teknik farklılıkların sana yansıması hayal ettiğin kadar olmayabilir. Alternatif olarak 40s3000, 40d3500,40v3000 düşünebilirsin.

İlla sony olmasına gerek yok diyorsan, yukarda arkadaşımızın dediği gibi 40m87 samsung vs.de olabilir.
  • 40D3000 bulmuşsun alayım mı diye soruyorsun.Hemen atla.Bulunmaz Bursa kumaşı gibi oldu.Forumdaki yorumları oku.Bir tane olumsuz yorum gördün mü? 10 bit panel,100 Hz,motionflow,digital karasal yayın,8000:1.....daha yazayım mı? İmzamdaki kaynaklarla kullanınca sd yayınları neredeyse hd çözünürlüğünde izliyorum.İzleme mesafemde 2 ile 4 metre arası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Dün forumdan bir arkadaşta benzer bir şekilde 40d bulamadım, 32 alayım mı diye sormuştu. Ona verdiğim cevabı burayada yazayım. Konu hemen hemen aynı çünkü.

Ben monitör niyetine kullanacağım, veya ufak bir oda var ona koyacam diyorsan olabilir.

Amacın tv yi salona kurup, 3-4 m. mesafeden tv seyretmekse, aman haa...Çünkü kısa bir zaman içinde ufaklığı nedeniyle yeni bir tv arayışına gireceğin büyük ihtimal.

Birde çok takma bence...ilaa "D" olacak diye. Olsa tabi iyide eğer bulamazsan piyasada d3000, d olsunda isterse 32" olsun durumuna düşme. Belirtilen teknik farklılıkların sana yansıması hayal ettiğin kadar olmayabilir. Alternatif olarak 40s3000, 40d3500,40v3000 düşünebilirsin.

İlla sony olmasına gerek yok diyorsan, yukarda arkadaşımızın dediği gibi 40m87 samsung vs.de olabilir.

%80 tv &20 monitör kullancağım.koltuk tv arası 3 ila 3.30 arasıdır.100 hz olayı ve motion flow dan dolayı vazgeçmek istemiyorum.yoksa yüzüne bile bakmam 40d3000 ve 32d 3000 nin

• http://www.akakce.com/televizyon-lcd/en-ucuz-sony-kdl-40d3000-102-ekran--fiyati,009935.html

verdiğim linki incelyin lütfen.sonra buradaki sony shopun verdiği 300 ytl lik fyatı kıyaslayalım beraber.yukardaki link bakılırsa ortalama 3500 civarı geziyor zaten.birde burdaki sony 5 yıl garantili eve gelip kuracaklar.tv yi gözlerimle görmüş oluyorum.

sizce ne yapmalıyım.yarın karar vermek zorundayım
  • Vallaha o zaman alacaksın,senin içinde dediğin sony yatıyor arkadaş,kendi rızanla al,sonuçta para senin paran,kullanacak olan da sensin,o sebeble al.
    Ha bu arada 5 yıl garanti yanıltmasın,onun 2 ya da 3 yılı parça değişimi,yani tv değişimini kapsamıyor 5 yıl haberin olsun.

Hayırlı olsun şimdiden...
  • Dostum o fiyatlar güncelliğini yitirmiş fiyatlardır. Neden dersen, Hiç birininin elinde yoktur. Oraya ürünü koyuyor sonra takip ettikleri yok... zaten stokla çalışmıyorlar. Mesela orda gözüken 4000 küsurlu fiyatlar belki henüz d3000 ilk çıktıgındaki fiyatlardır. Siteyi yapmış ürünü oraya eklemiş ama elinde artık yok. Siteyide güncellemeyince aylarca orda kalıyor o ürün ve fiyat. Bu nedenlerle, çoğu zaman eski bir ürünün , daha yeni ve iyibir üründen daha ucuz olduğunu görüyoruz.

Sadete gelirsek, madem bu kadar çok istiyorsun melihdemirağ arkadaşımızın teklifini değerlendirebilirsin. Veya o bahsettiğin tv yi alabilirsin.

Artık top sende...
  • quote:

Vallaha o zaman alacaksın,senin içinde dediğin sony yatıyor arkadaş,kendi rızanla al,sonuçta para senin paran,kullanacak olan da sensin,o sebeble al.
    Ha bu arada 5 yıl garanti yanıltmasın,onun 2 ya da 3 yılı parça değişimi,yani tv değişimini kapsamıyor 5 yıl haberin olsun.

Hayırlı olsun şimdiden...

şuan piyasada çok çok nadir bulunması ve tv yi kendi gözlerimle görmüş olmam bu olaya sevk ediyor.2 tane var.2 sinide gördüm.ortalama 60000 saat gider lcd.1000 saati gitse bile geriye 59000 saat kalır ayrıca 59 saat 16 yıl eder sanırım.16 yılda çok uzun bir zaman.bence almak mantıklı gibi geliyor 5 yıl garanti içinde neler var neler yok.biliyormusunuz veya link var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.