Şimdi Ara

Kullanım miktarı bildirisi (acik internet kullanan programlari kapatma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bir konuda cahil kaldım diyelim şöyleki arkada internet kullanan çalışan uygulamalar var sanırım çünkü olur olmadık zamanlarda bazen şöyle bir bildirim geliyor(hatta sabahları 3-4 tanesi geliyor). Açık ve internet kullanan programları nasıl kapatabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Kullanım Miktarı Bildirimini Kapatma

iPhone'daki kullanım miktarı bildirimi, cihazının internet kullanımını takip etmene yardımcı olan kullanışlı bir özelliktir. Ancak bazen bu bildirimler rahatsız edici olabilir veya hassas bilgileri ortaya çıkarabilir. Neyse ki, bu bildirimleri kapatmak kolaydır.

iPhone'undaki kullanım miktarı bildirimini kapatmak için şu adımları uygula:

1. Ayarlar uygulamasını aç.
    2. Ekran Süresi'ni seç.
    3. İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları'na dokun.
    4. Uygulama Sınırları'na dokun.
    5. Sınırlamak istediğin uygulamayı (ör. "İnternet") seç.
    6. Kullanım Sınırları'nı etkinleştir.
    7. Bildirimleri Engelle seçeneğini etkinleştir.

Bu adımları uyguladıktan sonra, artık kullanım miktarı bildirimleri almayacaksın. Cihazının kullanımını takip etmek istiyorsan, Ayarlar > Ekran Süresi bölümünden kullanım geçmişini görüntüleyebilirsin.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• iPhone kullanım miktarı kapatma
    • Kullanım miktarı bildirimi kapatma iPhone
    • iPhone internet kullanım bildirimi kapatma
    • iPhone kalan kullanım bildirimi kapatma
    • iPhone kullanım bilgisi kapatma
    • Kullanim miktari kapatma
    • iPhone kalan kullanım kapatma
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bildirimlerin,ve yeni verileri alma seceneginiz acikmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Bildirimlerin,ve yeni verileri alma seceneginiz acikmi?

Hocam merhabalar amacım bildirimleri kapatmak değil, bu tarz bildirimler gelsin sorun değil fakat ben bu açık programları (internet kullanan programları) nasıl bulup kapatabilirim? Oyunlar da var bunların arasında sanırım facebook, twitter bunlar neyse de oyunları bulabileceğimi sanmıyorum.
  • sbsetting yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SavasCa

quote:

Hocam merhabalar amacım bildirimleri kapatmak değil, bu tarz bildirimler gelsin sorun değil fakat ben bu açık programları (internet kullanan programları) nasıl bulup kapatabilirim? Oyunlar da var bunların arasında sanırım facebook, twitter bunlar neyse de oyunları bulabileceğimi sanmıyorum.

hocam iphone her 10 dk da bir internete giriyor iphone da hic bir program ve mail adresi kayitli olmasa bile nereye giriyor neden giryor oda bir muamma tabii ki iyisimi eger cihaz jb-li ise sbsetting yukle kullanmadigin zaman net-i kapat olsun bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

quote:

hocam iphone her 10 dk da bir internete giriyor iphone da hic bir program ve mail adresi kayitli olmasa bile nereye giriyor neden giryor oda bir muamma tabii ki iyisimi eger cihaz jb-li ise sbsetting yukle kullanmadigin zaman net-i kapat olsun bitsin

Bu nereye giriyor neden giriyor konusu garipmiş cidden. Neyse evdeyken internete girmesi pek sorun değil de (wi-fi bağlantısı var) sokağa çıktığımda sorun oluyor. Bu yüzden şöyle bir çözüm buldum;

Dışarı çıkacağım Zaman,
    Ayarlar > Genel > Ağ > Hücresel Veri (Kapalı olacak).

Bu sayede dışarıdan kendi kendine nete girdiğinde TL yememiş oluyor Ama en büyük can sıkıcı durumu ise şöyle insan bazen 0.facebook.com'a girmek istiyor bunun için hücresel verinin açık olması gerekiyor. Çok garip.

• quote:

Arkadaşlar merhaba ben bir konuda cahil kaldım diyelim şöyleki arkada internet kullanan çalışan uygulamalar var sanırım çünkü olur olmadık zamanlarda bazen şöyle bir bildirim geliyor(hatta sabahları 3-4 tanesi geliyor). Açık ve internet kullanan programları nasıl kapatabilirim?

bende de aynı dert vardı, faturasız hat kullanıyorum, Operatörü aradım ve durumu anlattım.

TL metre denilen olay varmış onu kapattılar şimdi hiç bildirim gelmiyor çok rahat ettim.

ne konuştuktan sonra kalan TL yi bildiriyor ne de wifi kablosuz ağda iken durmadan kalan interneti bildiriyor.

ayrıca eğer pişman olursanız TL METRE yi istediğiniz zaman bir mesajla ya da arayarak açtırabiliyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.