Şimdi Ara

Kullanıp, test edipte 'uçuyor' dediğimiz otomobilleri listeleyelim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce Palio,Combo,Broadway,Fiesta,Toros kullandığımdan 2005 model 110 beygirlik Corolla benim için uçuyordu.
  • opel omega 2,5 170 Hp fena gidiyordu yıl 2004 (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes c250 amg. araç bildiğin uçak. inanılmaz hızlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

1994 renault Fairway 1-2-3 vitesde araba resmen akıyor...

1.7 aga boş değil

yok flash'lar 1.7 Fairwaylerde fransız-arjantin üretimi 1.6 80bg gücünde motor var.Ama en önemli +sı ağırlığı 900Kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Opel Omega 2.5 V6 180HP, Otomatik 4 İleri, spor modda uçak resmen hele motor sesi, konfor desen var, geniş iç hacimde arkadan itişli 4 4lük manuelini düşünemiyorum bile alıcam inşallah fiyatlarıda uçuk değil

9 ay kadar kullandım, çok hantal ve virajlarda kafadan kayıyor, performansı v6'lara göre yüz karası. Bu sınıfta 7.40D 'yi tek geçerim, spor olarak evo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Opel Omega 2.5 V6 180HP, Otomatik 4 İleri, spor modda uçak resmen hele motor sesi, konfor desen var, geniş iç hacimde arkadan itişli 4 4lük manuelini düşünemiyorum bile alıcam inşallah fiyatlarıda uçuk değil

9 ay kadar kullandım, çok hantal ve virajlarda kafadan kayıyor, performansı v6'lara göre yüz karası. Bu sınıfta 7.40D 'yi tek geçerim, spor olarak evo.

Hocam omega'ya karşı gösterdiğin araçlar farklı biraz...

Omega 2.5 motorken, bmw 4.0 motor ve EVO sanıyorumki ikisindende performanslıdır omega nın parasında varsa onun kadar performanslı araç onada bakalım hocam
    + olarak hantal demişsiniz ancak otomatikte bile koltuğa yapıştırması çok iyiydi alt devirde biraz hantal ama 3000 den sonra uçak uçak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 8 Temmuz 2012; 23:31:25 >

• Alfa Romeo Guiletta 1.6 gerçekten çok iyi ivmeleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mscsi
    quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe Opel Omega 2.5 V6 180HP, Otomatik 4 İleri, spor modda uçak resmen hele motor sesi, konfor desen var, geniş iç hacimde arkadan itişli 4 4lük manuelini düşünemiyorum bile alıcam inşallah fiyatlarıda uçuk değil
    7 kasa bu uçar

• Renault 12 100 den sonra ekşın başlıyor, 140 a doğru nereden geldiği bilinmeyen haleluya müziği çalıyor Porsche ile 280 le yaşayacağınız adrenalini yarısı hızda renault 12 ile yaşayacağınıza garanti veririm :D
  • Mercedes E 350 4 Matıc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

2002 Honda civic 1.6 vtec LS

Bu araç bana çoğu bmw'ye audiye vs kafa tuttturuyordu.

94 civic si ,dene olmemek icin sattik,kisaca kuduruk.

• bmw E36 m3
    vw golf 5 2.0 tdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

quote:

Bu hondalar bir başka hocam..
    Araçları çok atak.. başta civic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Daha önce Palio,Combo,Broadway,Fiesta,Toros kullandığımdan 2005 model 110 beygirlik Corolla benim için uçuyordu.

+1 ben de anadol,partner,206 kullandigim icin bana da 2004 corolla 110 hp ucuyo gibi geliyo :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

quote:

Bu hondalar bir başka hocam..
    Araçları çok atak.. başta civic.

Motoruna göre felaket araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Özdemir

Mercedes E 350 4 Matıc

bu aracıda 2-3 arkadaş yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

peugeot 106 gti

opel insignia 1.6 turbo

1.6 turbo hakkında bilgim yok

106 gti da efsaneler arasında ama şuanda yok olmak üzere :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Daha önce Palio,Combo,Broadway,Fiesta,Toros kullandığımdan 2005 model 110 beygirlik Corolla benim için uçuyordu.

+1 ben de anadol,partner,206 kullandigim icin bana da 2004 corolla 110 hp ucuyo gibi geliyo :D

herkes kendince yazıyor tabi
    ,
    konu kimse ile alay etme yok .
  • Bmw 5.30 d...arabayı kullanırken etraftaki arabaları görmüyordum bile sadece önümdeki engellerdi hepsi :)

normalde benzinli 1.6 kullandıgımdan o güç ve tork beni çok etkilemişti bu arada seside bi acayipti devirlenirken insanın habire gazlayası geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rene54

Bmw 5.30 d...arabayı kullanırken etraftaki arabaları görmüyordum bile sadece önümdeki engellerdi hepsi :)

normalde benzinli 1.6 kullandıgımdan o güç ve tork beni çok etkilemişti bu arada seside bi acayipti devirlenirken insanın habire gazlayası geliyor.

o değilde kim der o arabaya dizel diye
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.