Şimdi Ara

kullanıslı bir asp forum ve destekleyen email bileseni

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana free hostlarda kullanırken hata vermeyen yarı yolda bırakmayan gelişmiş bir asp forum ve email bileşeni tavsiye edebilirmisiniz..edecekler için şimdiden teşekkür ediyorum.Lütfen verirken tam link verin daha düzenli olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tniaskrad -- 18 Aralık 2004, 16:43:13 >

• bedava arıyorsan web wiz forum var.www.webwizforums.com
  • snitz forumda güzel!!!!
  • orayı biliyorum ama karısık bana tam link verebilirseniz sevinirim.
  • Armut pişiremiyorum. Kusura bakma.
  • tüh ağzıma düşmeyecek o zaman desene :)
  • Snitz forum kullanışlıdır.

Email bileşeni istiyorsan.Sana tavsiyem ilk olarak Persits (ASPemail) bileşeni veya alternatif olarak Jmail bileşenini kullanmanmandır.

2 bileşen ilede mail formuhttp://www.asprehberi.net/uygulamalar.asp adresinde basitçe anlatılmış olarak bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakıcam diger cevaplarıda bekliyoruz bu arada
  • www.webwizforums.com kuruluşunu türkçe bulabileceğim bi adres var mı?
  • Kurulumunda bir sorun yokki zaten normal zip'i açtıktan sonra yapman gerek Veritabanı türünü seçmen.Galiba config.asp dosyasındaydı.Ordaki seçenek lerin başında ' işareti var böylece pasif konumda asp kodu.O ayıraçı silerek o satırı etkin hale getirmen yeterli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aynadaki

www.webwizforums.com kuruluşunu türkçe bulabileceğim bi adres var mı?

evet bilen varsa söylesin ayrıntılı olursa iyi olur
  • merhaba aranıza yeni katıldım... okuduklarım düzeyli bir forum olduğunu gösterdiği için ve karşılılı bilgi alışlverişi yapabileceiğimize inandığım için burdayım . bi problemmi paylaşmak isterim Şuanda hazırladığım sitede asp uzantılı dosylarda asp kodları kulanıyorum dosyaları upload ediyoyurm gayet güzel açılıyo ancak asp kodlarımın hiçbirini kullanamdığımı farkettim kodlar tam ve hatasız hostingim de büyük ihtimalle destekliyo neden çalışmıyo olabilir

• Hatamı veriyor nasıl çalışmadığını anlatırsan yardımcı olabilirim.
  • aslında bu benim ilk asp deneyimim mdb çin verdiğim path de bir sorun oalbilir diye düşünüyorum asp server kurma olayıyla alakalı olabilir
  • Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only.

/kayit_ekle.asp, line 41

.... hatanın ta kendisi..
  • hı sanırım mdb de sorun var demii baştan mı oluştursam
  • Veritabanının olduğu klasörde yazma izni olmadığından bu hatayı alıyorsun.
    db veya cgi-bin gibi bir klasör varsa veritabanını o klasörün içine koymalısın.
    IIS kullanıyorsan
    http://www.asprehberi.net/Konu/14
    http://www.asprehberi.net/Konu/16

konularını okuyarak XP de klasör'üne yazma izni verebilirsin.Bu yazma izni'ni sadece Veritabanının bulunduğu klasöre vermeni tavsiye ederim.
    Eğer yeni öğrenmeye başladıysan sunucu yerine IIS de çalıştırmanı tavsiye ederim.Kurulumunu da üstteki verdiğim konularda bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dc.frost -- 21 Ocak 2005, 14:14:37 >

• Teşekkür ederim dc.frost
  • Rica ederim, kolay gelsin...
  • yok yok yok
    açılmıyo
    asp dosyalarım görüntülenmiyo
    anlamdım gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.