Şimdi Ara

KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ EN İYİ BAKIM ÜRÜNÜ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 yıldır Turtle Wax kullanıyorum, ara sıra Sonax ürünleri aldığımda oluyor. Bir çok kişi Mequars tavsiye ediyor fakat fiyatları diğer markalara kıyasla çok daha pahalı. Sizin Bakım ürünü tercihiniz neler acaba ?

• Meguarsi tavsiye üzerine aldım ancak hoşuma gitmedi. Köpürmüyor arkadaş. Az döktüm olmadı. Çok döktüm olmadı. Temizlemesi iyi sayılır ama o paraya asla değmez. Bitince şuhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20035761&Productid=otm85910516 veya bundanhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20035761&Productid=otson314300 almayı düşünüyorum.

Meguarsın lastik parlatıcısını kullanıyorum. Çok iyi. Onu tavsiye edebilirim.

Jant temizleyici için de stac italy gayet güzel. Balata tozlarını kiri pası hemen söküyor. Konsantre olması da avantaj. Bi bidondan dünya kadar sıvı yapabiliyorsunuz.

• Cila olarak Turtle Wax gerçekten çok iyi iş gördüğünü belirtmek isterim. Fiyat/performans endeksine bakılırsa gerçekten verilen paradan fazlasını veriyor diyebilirim. Özellikle fotoğrafta sağ tarafta olan beyaz renk Color Magic olan ürün gerçekten muhteşem. Aracım beyaz olduğu için her araç rengine özel renk seçeneği var. Araç rengine özel bir içeriği olduğu için kılcal çizikleri doldurarak yok etmede gerçekten başarılı. Aynı zamanda yanında araç renginde katı rötüş boyasıda var.

Lastik parlatıcı olarakta seçeneğim Turtle wax, lastiği fabrikasyon haline geri döndürüyor resmen. Aşırı parlama asla yok. Zaten ışıl ışıl parlayan lastikten nefret ederim. Bu ürün lastiğe mat bir parlaklık veriyor ve gerçekten hoş görünüm alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 22 Şubat 2014; 1:45:20 >

•  KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ EN İYİ BAKIM ÜRÜNÜ NEDİR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nivacı

tüm meguiars ürünleri

Uygulama fotoğraflarınız varsa görmek isterim
  • Araci pasta cila yaptirmam gerek. Pasta olmadan cilanin pek bi faydasi yok. Cok farketmiyor yani. O sizin turtle waxin aynindan var. Pamukla uygulayinca cok guzel oluyor. Araci yikarken oncesi ve sonrasini eklerim ben de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasta cilayı çok ağır kılcal çizikler yoksa kullanmayın bence.
  • Yok ben yapmicam tamponlarda cizik var onun icin on arka tamponu boyatip ustune birde pasta cila cektircem. Ondan sonra kendim arada cilalarim artik. Cizikler var ufak tefek pasta cila sart :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.