Şimdi Ara

Külot satışı patladı: Tam 65bin kilot satıldı :-))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <font color='red'> Külot satışı patladı: T-box, yeni yıl için tam 65 bin adet 'kırmızı don' sattı</font id='red'>

2003 yılının en yaratıcı fikirlerinden biri olan T-box, yılbaşında kırmızı külot satışını patlattı. Boyner Grubu, Aralık ayında 65 bin adet kırmızı renkte T-box iç çamaşırı satmayı başardı

Yılbaşında kırmızı iç çamaşırı giymek adettir diyerek yola çıkan Boyner Grubu, üç haftada 65 bin adet kırmızı iç çamaşırı sattı. T-box'ın yeni yıl koleksiyonu olan kırmızı g-string ve boxer'ları Aralık ayının başında satışa sunan Boyner Grubu, kısa sürede 440 milyar liralık ciroya imza attı. "Kırmızı iç çamaşırı giyildiğinde değil, çıkartıldığında şans getirir. Öyleyse bu yılbaşı tercihinize göre bir T-boxer ya da bir T-box g-string alın. Şansınızı açmak için ne kadar hevesli olduğunuzu, iç çamaşırınızı havaya fırlatarak gösterin. Haydi şimdi bütün donlar havaya!" diyen ilanlarıyla dikkat çeken yılbaşı koleksiyonunun 80 bin adet satması hedefleniyor.

Gidip alalım [othr]

[evlol]

• füze gibi güdülüyolar insanları...yazık bee
  • T-Box reklamlarına uyuz oluyorum.Kilot çıkartıldığında uğur getirir diyo adamlar alenen daha ne? Madem giymeyecem almam da o zaman.Kutunun içine don sokmuşlar,millet alırken utanmasın diye.Ah ne yaratıcı ne yaratıcı.Cem Boyner siyasete de girmişti değil mi bi ara,nasıl silindi birden :)
  • abi donunda liberali, populeri olurmu yaa.:)))don işte..kıçına cekersin...baska bi işer yaramaz...bide arada indirirsin o kadar..
  • sanırım 5 milyon civarına satılıyor. fiyatı gayet iyi bence. alınabilecek bir hediye :D
  • para üstünün kutuda olması güzel:)
  • @enderc
    bak bak bak.... nasıl da incelemiş [^]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes kiloda hasretmiş desenize
    herkes yılbaşını beklemişl almak için :))))
  • harbi ha o para üstü manyak bşi benim ilgimi çekmişti sonra sordum ve örendim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by King_Arthur</i>
    <br />harbi ha o para üstü manyak bşi benim ilgimi çekmişti sonra sordum ve örendim
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

[evlol] acaba nedir nedir.. [evlol]
  • bence harika bir ticari zeka... tebrik ediyorum... ne kadar saçma gelirse gelsin satışlar patladıysa hedeflere ulaşıldı demektir...
  • Böyle eski bir başlığı Konu Dışı'nda ilk sayfada görünce şaşırdım doğrusu. Yeni yıla da böyle az bir zaman kalmışken güncel dursun madem başlık

Donumu aldım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell Patrol

Böyle eski bir başlığı Konu Dışı'nda ilk sayfada görünce şaşırdım doğrusu. Yeni yıla da böyle az bir zaman kalmışken güncel dursun madem başlık

Donumu aldım bekliyorum

özet: hort
  • Daha sonra uyandın donunda bi don

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise2'deyim
    Calvin Klein yeşil ve kırmızı boxer giyiyorum.
  • donum dondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Lise2'deyim

ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Lise2'deyim

ne alaka

• Seheryıldızı akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

Seheryıldızı akar

The Don var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.