Cevap bir sayı olmalı. Bana göster o sayıyı yazdığın mesajı. |
Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi (2. sayfa)
-
-
Bunların iq ortalaması 85 olduğu için savunma yetenekleri yok.
-
Peki cevap sırası sende, Mansur Yavaş'ın Mor ve Ötesi'ne ödediği para RTE'nin maaşının kaç katı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap vermedin ki sıra bana geçti. Tamamen saldın bu konuyu anlaşılan.
-
Verilen cevapları anlamadığını kabul etmiştin Mansur Yavaş' ın Mor ve Ötesi'ne ödediği para RTE'nin maaşının kaç katı tekrar sorayım.
Senin hayalini bırak, buraya bak. Özellikle verdiğin sayıyı göstermeni istedim. Ama anlaşılan bunu yapamayacaksın.
-
Verilen cevapları anlayamadığını kabul etmiştin
Peki sıra bende, madem Mansur Yavaş'ın Mor ve Ötesi'ne ödediği para RTE'nin maaşının kaç katı olduğunu bilmiyorsun, o zaman Candan Erçetin'e ödediği para RTE'nin maaşının kaç katı? Hadi bunu söyle bize
Tekrar başa döndün galiba. Hayal diyorum, sayı diyorum sen de bir şey çağrıştırmıyor.
-
Verilen cevapları anlayamadığını kabul etmiştin zaten. Tamam verilen cevapları anlayamıyor olabilirsin bari cevap ver. Tamam sayı istemiyorum sana zorlanacağın şeyler de sormayacağım Mansur Yavaş'ın Candan Erçetin'e ödediği para RTE'nin maaşının kaç katı?
En azından kaçı kaça bölelim onu söyle
Plak fena takıldı diyorsun yani.
-
Plak değil, bir önceki mesajımda kaç katı demiştim, son mesajımda ise kaçı kaçı bölelim onu bari söyle dedim, ikisi farklı yani Feci dağılmış gibisin cevapları anlayamıyorsun şimdi de okuduğunu da anlamamaya başlamışsın farkında mısın?
Senin kafa bugün iyice yandı. Yarın tekrar deneyelim.
-
Abi konserler falan faydalı iştir bakanlık yapmış abb yapmış yadırgamam bu ülkede bir kurum var milleti uyutmak için para harcıyor aslında herkes onu konuşmalı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X