Şimdi Ara

Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi

Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi

Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildix (formerly twitter)
    Bizim Ankara (@bzmankarahaber) on X
    https://x.com/bzmankarahaber/status/1854227716700295670

Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı ortaya çıktı.

Ayrıca EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) verilerine göre AKP'li Kocaeli Belediyesi'nin konserlere harcadığı 198 milyon TL sözleşme bedeli dudak uçuklattı.

• Eksik. Antalya, izmir, manisada konserler var bunları yazmıyor. 7 gün boyunca izmirde konser verdiler o işin en az 100 milyonu var.

• "Size ne len"

"İstediğini harcar len"

"Size mi soracak len"

"Siz anlamazsınınz bu işlerden len"

"Kendinize bakın len"

"Ebru Gündeş konseri 69 milyon tl len"

"Mor ve ötesi 71 milyon 500 tl len"

"Onları da konuşsanıza len"

"Kaliteli muhalefet yapın len"

"işiniz gücünüz algı len"

"çarpıtma yapmayın len"

"muhalifçilik oynamayın len"

"sizin gibiler muhalefete zarar veriyor len"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 9 Kasım 2024; 8:45:20 >

• Belediyelerin şu konserlere para harcamasına DUR desin birileri,

Sokak köpeklerine mama harcamasına DUR desin birileri,

Belediye, seçmenine halkına hizmet etmeli. Bu seçilmişler, tamamen halktan koptular artık.

• boşuna buraya başlık açma 25milyar tlik dinazor parkın hesabı ile 34milyar Tl lik Antalya exponun hesabını veremeyenler buraya uğramazlar. Çünkü adamların derdi yolsuzluğu ve israfı önlemek değil.

• kültür yolu daha uzun süren ve daha fazla sanatçı barındıran bir organizasyon. ve bir sürü şehiri kapsıyor doğal yani.

• Maşallah ama hükümetin yiyip buhar ettikleri paralar yanında buradakiler devede kulak bile değildir.

Bu arada sırf israfa karşı olduğu için sadece Mansur'un konserlere harcadığı paralar için yeri göğü inleten arkadaşların burada da tepki vermesini bekliyoruz. Çünkü o 800 milyon TL hepimize vergi, resim, harç olarak girdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masur abi 60 milyon harcadı diye anam vatan elden gideyahcılar gelsin konuya DERHAL!

• @Novagate 800 milyon rtenin maaşının kaç katı?

• RTE'nin maaşına bölüyorsun ben merak etmiyorum sen ediyorsan hesapla Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi 

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Bu bir cevap değil. Alıntı yapıyorsan cevap vermelisin.Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Pardon 800 milyonu rtenin maaşına böl dedim senin için çok zor olacağını tahmin edemedim kusura bakma Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi 

Ben senden cevap istedim. Cevap için ne yapılacağını değil.Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi 

Dedim ya kusura bakma senin için çok zor bir cevap verdim hata bende Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi 

Hala cevap vermiyorsun.

Dedim ya cevabım sana çok zor geldi kusura bakma tekrar nolur düşünemedim Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi 

Hangi cevabın? Diğer konuda yazılanı okumakta zorlanıyorsun, burada da hayali yazılar mı görüyorsun?Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi 

Verilen cevapları anlamak zorunda değilsin, insanlar sana cevap verebilir ve sen anlamayabilirsin lütfen tekrar tekrar özür dilerim seni hesap edemedim bi an Kültür Bakanlığı’nın Kültür Yolu Festivali'ne 800 milyon TL harcadığı iddia edildi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Kasım 2024; 22:40:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.