Şimdi Ara

Kulübü Satın Alma ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sportif AŞ'nin %37'si halka açıktır, bunu da belirtelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Sportif AŞ'nin %37'si halka açıktır, bunu da belirtelim.

sağolun bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Sportif AŞ'nin %37'si halka açıktır, bunu da belirtelim.

Hocam bilgiler şahane, teşekkürler
  • Rica ederim.
  • biliyorum konuyu hortlatıyorum ama bilgilendirmek istedim. istersen hisselerin %100 ünü satın al, kulübün yönetimine gram karışamazsın ve bu hisselerden de gram para kazanamazsın. çünkü gs, fb, bjk gibi kulüpler kar etmez. sene boyu kazandıkları bütün paralarıyla ya borç öderler, ya transfer yaparlar, bi şekilde bütün parayı değerlendirirler. spor kulüplerinden hisse satın alarak para kazanamazsın. istersen %100 ünü al... haa ama hisse senedini alırsın, değeri yükselir, satarsın, ancak o şekilde para kazanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgr9102

biliyorum konuyu hortlatıyorum ama bilgilendirmek istedim. istersen hisselerin %100 ünü satın al, kulübün yönetimine gram karışamazsın ve bu hisselerden de gram para kazanamazsın. çünkü gs, fb, bjk gibi kulüpler kar etmez. sene boyu kazandıkları bütün paralarıyla ya borç öderler, ya transfer yaparlar, bi şekilde bütün parayı değerlendirirler. spor kulüplerinden hisse satın alarak para kazanamazsın. istersen %100 ünü al... haa ama hisse senedini alırsın, değeri yükselir, satarsın, ancak o şekilde para kazanabilirsin

Teşekkürler bilgilendirmen için.şimdi bu forumu terket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.