Şimdi Ara

Kulüpler Birliği'nin Galatasaray'a karşı birleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray haricindeki 17 kulüp birleşip aşağıdaki açıklamayı yayınlamış. Keşke Şike sürecinde Trabzon'un şampiyonluğu çalınırken de birleşseydiniz.

Bu işin Fikret Orman ve Ali Koç'un başının altından çıktığını düşünüyorum. Biri "paralar nerede"yi öteki de küme düşmeyi unutturmak için böyle bir açıklama hazırlamış. Diğer 15 yancıları da onaylamış.

"Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz."

• Mustafa Cengiz verdigin videoda örnek bir durus sergilemis. Keske her baskan ayni sekilde objektif ve seffaf olsa. Ankaragücü baskani lobi yapmak icin aramis. Galatasaray da biz kimsenin arkasindan is cevirmeyiz. Demokratik hakkinizi kullanin demis. Bir de diger 17 kulübün yaptigina bak. Yukaridan telefon gelince gece gece GS'nin altini oymak icin imza toplamislar. iste bu kalite farki.
  • beşiktaş taraftarı MHK istifa diye ortalıgı ayağa kaldırdığında sessiz kalan gs tarafının, olay kendilerine dönünce şikayet etme hakkı yoktur.

hele ali dürüst'ün önce istifa edip, sonra geri vites yapması artık tezgahı gerçekten ortaya çıkardı.
    kaldı ki gs başkanı mustafa cengiz'in lokomotif maçı öncesi yaptıgı açıklamada ali dürüst'ün söylemleri kendisini bağlar demesi, ortalığı temizlemeye çalışmaktı ama işe yaramadı.

son soru,
    mustafa cengiz ankaragücü - bjk maçı öncesi maç ankara'dan kayseriye alınınca neden mustafa cengiz'i aramıştır? ne konuşmuşlardır? neden bjk rakibinin başkanı, maçtan 1 gün önce gs başkanını arar?

dün mustafa cengiz, ankaragücü - bjk maçından 1 gün önce ankaragücü başkanı beni aradı ve demokratik tepki koyun diye söyledim dedi.
    neden? ne konuştular? gs 20 sene önceki gibi görüyorsa kendini yanılıyor, tarikatlarla cemaatlerle hilebazlıklarla aldıkları şampiyonluklar artık bitti.

ayrıcalık degil, adalet isteyene kadar gs klubü, bu ülkedeki diğer spor klüpleri tarafından dışlanacaktır.
    öyle abdürrahim albayrak'ı alıp, saray'ın önüne otobüs çekme günleri bitti.

Dinle;

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Mustafa Cengiz verdigin videoda örnek bir durus sergilemis. Keske her baskan ayni sekilde objektif ve seffaf olsa. Ankaragücü baskani lobi yapmak icin aramis. Galatasaray da biz kimsenin arkasindan is cevirmeyiz. Demokratik hakkinizi kullanin demis. Bir de diger 17 kulübün yaptigina bak. Yukaridan telefon gelince gece gece GS'nin altini oymak icin imza toplamislar. iste bu kalite farki.
  • Ahmet Ağaoğlu: "Bize Kulüpler Birliği bildirisinin yayınlandığı saate kadar herhangi bir şey gelmedi. Bana söylenen şeklinin çok dışında bir bildiri. Kulüpler Birliği bildirisinin metnini altında yer alan ifadeleri ağır buldum. Bildirideki üslup, Trabzonspor'un üslubu değildir"
  • Beşiktaş başkanı ve Kulüpler Birliği başkanı, bildiriden önce Galatasaray'a haber vermeyi unutuyo !!! (Yersen)

Ne demişti Mustafa Cengiz : ''Neden Galatasaray yok? Kulüpler Birliği Başkanı’nı (Fikret Orman) aradım ve kendisinin haberi olmadığını söyledi. İki vekili aradım, kendilerinin haberi olmadığını ve Anadolu takımlarının böyle bir fikri olduğunu söyledi. ’Biz niye aranmadık?’ dedim, ’Başkanım sizi arayacaklardı’ dedi.”

Sayın Fikret Orman, Mustafa Cengiz'in böyle bir cevap vereceğini tahmin etmediğinden otomatik olarak R vitesine geçti. Arkadaş tek istediğimiz az omurgalı olun, gerisi hallolur gider.

Ayrıca Trabzonspor Başkanının bildirin içeriğinden bile haberi yok :) Komik...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman dün Beyaz Futbol'da açıklamalar yaptı. Kulüpler Birliği yabancı bir hakem getirilmesi konusunu konuşmuşlar yani yabancı bir hakem gelsin her maç hakemlerin verdiği kararları değerlendirsin falan diye.
    Bilin bakalım tek karşı çıkan kimmiş? GS kulübü. Ben Fikret Bey'in yalancısıyım onun söylediklerine göre yabancı hakeme tek karşı çıkan Galatasaray ve Mustafa Cengiz imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

beşiktaş taraftarı MHK istifa diye ortalıgı ayağa kaldırdığında sessiz kalan gs tarafının, olay kendilerine dönünce şikayet etme hakkı yoktur.

hele ali dürüst'ün önce istifa edip, sonra geri vites yapması artık tezgahı gerçekten ortaya çıkardı.
    kaldı ki gs başkanı mustafa cengiz'in lokomotif maçı öncesi yaptıgı açıklamada ali dürüst'ün söylemleri kendisini bağlar demesi, ortalığı temizlemeye çalışmaktı ama işe yaramadı.

son soru,
    mustafa cengiz ankaragücü - bjk maçı öncesi maç ankara'dan kayseriye alınınca neden mustafa cengiz'i aramıştır? ne konuşmuşlardır? neden bjk rakibinin başkanı, maçtan 1 gün önce gs başkanını arar?

dün mustafa cengiz, ankaragücü - bjk maçından 1 gün önce ankaragücü başkanı beni aradı ve demokratik tepki koyun diye söyledim dedi.
    neden? ne konuştular? gs 20 sene önceki gibi görüyorsa kendini yanılıyor, tarikatlarla cemaatlerle hilebazlıklarla aldıkları şampiyonluklar artık bitti.

ayrıcalık degil, adalet isteyene kadar gs klubü, bu ülkedeki diğer spor klüpleri tarafından dışlanacaktır.
    öyle abdürrahim albayrak'ı alıp, saray'ın önüne otobüs çekme günleri bitti.

Dinle;

Başak, Fb ve sizden başka kimsenin bildiriden haberi yok doğru düzgün. Paragraf paragraf yazmana gerek yok yine rezil oldunuz işte. Başrolde de siz ve Fb her zamanki gibi, zaten başkası olsa şaşarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Bu mesaj silindi.
    Doğru söyleyip söylemediğini bilemem. Fikret Orman'ı da fazla sevmem. Beşiktaş'ın hali ortada kulüpteki iyi insanları temizleyip kendi yandaşlarını ve menajer parası yiyenleri dolduran biri kulübüne. Sadece onun söylediğini söyledim. Mustafa Cengiz buna cevap vermeli direk bence ağır bir itham.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Doğru söyleyip söylemediğini bilemem. Fikret Orman'ı da fazla sevmem. Beşiktaş'ın hali ortada kulüpteki iyi insanları temizleyip kendi yandaşlarını ve menajer parası yiyenleri dolduran biri kulübüne. Sadece onun söylediğini söyledim. Mustafa Cengiz buna cevap vermeli direk bence ağır bir itham.

Alıntıları Göster
    Agir bir itham falan degil. Yabanci hakemin kulüpler birliginde degerlendirme yapmasinin amaci ne? Maci yönetenler ayni, mhk ayni, federasyon ayni. Bir sürü Türk hakem medyada her hafta degerlendiriyor zaten. Degisen bir sey var mi?

Ayrica Fikret Orman "karsi cikan Tek kulüp GS" demedi. Bazi kulüpler istemedi, bana gelen bilgiye göre GS bu kulüplerden biri dedi. "Bana gelen bilgiye göre" ne demek arkadas? Bütün kulüpler oturup yüzyüze konusmadiniz mi? Koskoca bir kurumun baskani cikmis kulis dedikodusyla itham yapiyor.

Dün Türk milletini aptal yerine koyup yalan söyledi zaten, GS'ye haber verecektik, unuttuk. Yok ya? Buna inanan 1 tane insan var mi? Diger bütün kulüplere metni attik ve onayladilar dedi. Saatler gecmeden Trabzon baskani yalanladi. Adam sürekli yalan söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Fikret Orman dün Beyaz Futbol'da açıklamalar yaptı. Kulüpler Birliği yabancı bir hakem getirilmesi konusunu konuşmuşlar yani yabancı bir hakem gelsin her maç hakemlerin verdiği kararları değerlendirsin falan diye.
    Bilin bakalım tek karşı çıkan kimmiş? GS kulübü. Ben Fikret Bey'in yalancısıyım onun söylediklerine göre yabancı hakeme tek karşı çıkan Galatasaray ve Mustafa Cengiz imiş.
    Fikret ormanın kişiliksiz yalancı biri oldugu net şekilde ortaya çıktı. Lafı saptırmaya çalışıyo. Çevir kazı yanmasın. Aziz yıldırım bile netdi be bu tam oryantel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman'a yeni Aziz dedik ama yanılmışız. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem ama adam delikanlıydı en azından. Neysem oyum şeklinde konuşurdu böyle sinsiliği yoktu adamın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.