selamlar, adım serkan.aracım megane 2 hatchback dci.benide ekleyebilirsiniz.
benide eklerseniz sevinirim...
2001 mёgane RXI gümüş gri
Ewtt Arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım buda benm Fıstıgımmm ;)
arkadaşlar ben reno megane 2 dynamique almayı düşünüyorum birşy soracağım sizce bu araba nasıldır kullananlar var mı ayrıca bişey sorcam tam bir bilgi sahibi olmadığım için reno meganeların hepsi kartlı mı normal anahtarlı olanlar var mı cevaplarsınız sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: emre_19852003
arkadaşlar ben reno megane 2 dynamique almayı düşünüyorum birşy soracağım sizce bu araba nasıldır kullananlar var mı ayrıca bişey sorcam tam bir bilgi sahibi olmadığım için reno meganeların hepsi kartlı mı normal anahtarlı olanlar var mı cevaplarsınız sevinirim
megane 2 lerde kartlı çalıştırma sistemi standart donanımdadır
benide aranıza alın
bende katılayım aranıza bari Selamun Aleyküm...
hoş bir külüp
Bir sürü yeni model var ama kulüp hareketsiz?
quote:
Orjinalden alıntı: sofokles2000
Bir sürü yeni model var ama kulüp hareketsiz?
evet çok hareketsizleşmiş,biraz resim ekleyelim:
Evet hareketli grup bulmak zor
Bence grubu kuran arkadaşın sürekli güncel tutması gerekiyor.
Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
merhaba arkadaşlar , cuma günü yeni arabamı aldım . 2006 model megane 2 hb 1.6 expression . herzaman bir hayranlığım vardı en sonunda benimde oldu. Ama araçta bilmediğim o kadar özellik varki artık forumu okuya okuya hepsini öğrencem inşallah. Size bir soru sormak istiyorum. aracımın el freninin olduğu yerde kol dayama yerinde bir düğme var basınca kırmızı ışık yanıyor üstünde araba resmi ve alta doğru dalga lar var. Ne işe yaradığını bir türlü çözemedim. birde hands free özelliğini yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Ekleyin arkadaşlar 2009 Yeni Symbol
quote:
Orijinalden alıntı: badboyss
merhaba arkadaşlar , cuma günü yeni arabamı aldım . 2006 model megane 2 hb 1.6 expression . herzaman bir hayranlığım vardı en sonunda benimde oldu. Ama araçta bilmediğim o kadar özellik varki artık forumu okuya okuya hepsini öğrencem inşallah. Size bir soru sormak istiyorum. aracımın el freninin olduğu yerde kol dayama yerinde bir düğme var basınca kırmızı ışık yanıyor üstünde araba resmi ve alta doğru dalga lar var. Ne işe yaradığını bir türlü çözemedim. birde hands free özelliğini yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
kol dayamadaki düğme park sensörünün aktif etme düğmesi olması lazım eller serbest modu türkiyedeki versiyonlarda yok
quote:
Orijinalden alıntı: SucukluYarbay
quote:
Orijinalden alıntı: badboyss
kol dayamadaki düğme park sensörünün aktif etme düğmesi olması lazım eller serbest modu türkiyedeki versiyonlarda yok
park sensörü yokki arka tamponda??? geri vitese takınca bir defauzun sinyal sesi geliyo ama sonra kesiliyo. dediğim düğmeye basınca kırmızı bir ışık yanıyor düğmede ??
Tamponunuz orijinal mi? Tampon değişmiş ve sensörler takılmamış olabilir. bahsettiğiniz düğme arkadaşın dediği gibi park sensörü düğmesidir.