Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün yeni symbol aldım 2009 model fotoları en kısa zamanda yayınlarım
  • Beni de ekleyin 1977 Renault 12
  • quote:

316-YurdaCooL :::::::Scenic II Authentique 1.6 16V Ateş Kırmızı
    317-cozep::::::: 2008 symbol-extreme-1.4 8v kumsal bejj
    318-ogyz::::::::symbol 2009
    319-firatdo::::::::1977 Renault 12

liste 6 Ekim 2008'de güncellenmiştir

arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. uzun bir aradan sonra sizi listeye eklediğim için özür dilerim. ama bu umarım hatayı telafi edebilirim
  • Bende varım. 1977 12 TS lacivert.
  • quote:

320-kesbi::::::::1977 12 TS lacivert.

aramıza hoşgeldin
  • selamlar benide eklerseniz sevinirim bizde 95 broadway vardı onu sattık :( gerci su anda 84 renault 12 ts var ama su kadar söyleyim size yok böyle bi araba allahım bir araba bu kadar mı saglam olur taş gibi banamısın demio :)
  • kendimi göremedim üzüldüm..liste daha 2 gün önce güncellenmiş ben 1 yıldır burdayım..
  • 1 Yılı aşkın süredir Tamgaz Devam Eden forumlarımız Şimdi Tüm Üyelerine Ücretsiz Sticer yolluyor.. Yapmanız Gerekenhttp://www.renaultclubtr.com Adresimizden girip Üye Olmanız Yeterlidir.. Sticerlerimiz 33x10 cm boyutunda Renkli Sticerlerimiz Adresinize Posta İle Tamamen Ücretsiz Ulaşaştırılacaktır
  • megane 2 si olupta şu kronik sorunlarından olan kapı iç kollarının soyulması olayına çare bulabilen var mı ? ( eski kasalarda )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

megane 2 si olupta şu kronik sorunlarından olan kapı iç kollarının soyulması olayına çare bulabilen var mı ? ( eski kasalarda )

ona çare bulanlar var. tamamen soyuyorlar. galiba haşlanmış patatesle soyuyorlardı.
  • ciddimisin abi yav, gerçekten pis gözükmeye başladı gözüme bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

ciddimisin abi yav, gerçekten pis gözükmeye başladı gözüme bunlar

ciddiyim megane II bölümüne sor orada uygulayanlar var.
  • 312-ozzzy222:::::::::reno symbol 1.5 dci ac

üye olmuştum liste war diyordum symbol değil renaultmuş pardon bir liste war ama diyordum
    s.a. bu arada
  • benide ekleyin listeye

8 aydır kullanıyorum gerçi ama , şimdi üye olmak nasipmiş :)

2006 Clio Symbol Alize 1,4 8v Zavoli LPG kitli,Beyaz

görüşmek üzere..
  • kardeş benide kabul edermisiniz. 1999 model renault 9 broadway benzinli beyaz
  • Arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Aracım Clio Hb 2000 Model 1.4 8v RTA

Aracıma ait görüntüleri yakında eklerim. Sağlıcakla kalın
  • Bende 1,5 aydır renault sahibiyim benide yazarsanız sevinirim.aracım scenic 2.0 RXİ 16V 2000 model
  • beni de yazarsanız sevinirim arabam imza da yazio
  • güncel
  • renault clio authentique 2004 1.2 16v benim aracım da. kendisi kiraz kırmızısı. beni de eklerseniz sevinirim. saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 6 Ocak 2009; 21:56:36 >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.