305-ugur_yavuz::::::::2008 Renault Clio III 1.2 16V
renault'ta hangi alan üzerinde çalışıyorsunuz acaba. buradan belki sizden yardım alabiliriz.
Arkadaşlar kaportada bazı ufak çizikler var pasta cilamı yaptırayım yoksa boya koruma kapatırmı?Çiziklerin çok derin olmadığınıda belirteyim.Affınıza sığınarak söyliyeyimki fırlamalar çizmişler ama çok derin değil.Teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: emekli1961
Arkadaşlar kaportada bazı ufak çizikler var pasta cilamı yaptırayım yoksa boya koruma kapatırmı?Çiziklerin çok derin olmadığınıda belirteyim.Affınıza sığınarak söyliyeyimki fırlamalar çizmişler ama çok derin değil.Teşekkür ederim.
çok derin değilse iyi bir pasta cila ile kapatılır
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: emekli1961
çok derin değilse iyi bir pasta cila ile kapatılır
Yarın ilk işim bu, sonucu yazarım teşekkür ederim.
hocam noldu sizin pasta cila işi. çizikler çıktımı?
slm herkese bende artık renault kervanına katıldım megan2 exp
karaselim hayırlı olsun
kürsad kardeş şu imzalar eskidi.yenilerini yapalım
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
hocam noldu sizin pasta cila işi. çizikler çıktımı?
Çıktı kürşad kardeş ben yerini bildiğim için sanki varmış gibi geliyo ama arkadaşlara sordum göremediler Çok sağol.Boya koruma yaptırdım onuda belirteyim.
Bende Renault Mégane 1.6i RXT sahibiyim. Beni de katın...
quote:
Orjinalden alıntı: cartman_c06
Bende Renault Mégane 1.6i RXT sahibiyim. Beni de katın...
Şimdi de Renocu olmuşsun kardeş,kafa güzel sanırım.
yazz hocam beni de bir reno hayranı olarak
Benide ekleyin arkadaslar ayrıca Renault personeliyim
aaa bensiz olurmuşmu bea koyu renocu var burda ekleyin hemen kardeşinizi ilk arabam renault 9 gtc yani pederin :D ikinci arabam renault 9 gtd yani pederin :D son arabam ise 2008 renault symbol 1.4 8V Aha bu benim işte :D
iyide kardeş doğru söylemiş adamcağız renault un en çirkin arabası seymbol zaten buna neden alınıyonki. Bende bir renault kullanıcısı olarak en beğenmediğim araba seymbol tip olarak diğer özelliklerine bişey diyemem.
2004 clio expresıon stil paket 1.5 DCI benıde yazarsanız sevinirim
benide ekleyin reno symbol 1.5 dci ac
birde bu linki imzama yapıştıramadım [link=http://forum.donanimhaber.com/m_6142867/tm.htm][simage]http://img353.imageshack.
Bu klüp önceden team renault.com diye i site vardı gerçi ne zamandır girmiyorum da oradaki klüp mü yoksa yeni bi klüp mü; Zaten listede adımıda göremedim.
yeni bir klüp ise benide ekleyin 2004 Megane II Dynamique Full+Full8 sunroof, cruise control, CD changer, xenon vs vs)
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra geldim. iyi bir tatil yaptım ve megane'ım 50.000 km.yi devirdi.
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz isimlerinizi listeye ekliyorum