Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

298-SRider:::::: 2007 model Grand Scenic II Privilege+

hoşgeldin arkadaşım.

300e 2 üye kaldı
  • kürşadcım en fazla üye bizim clubte galiba yanılıyormuyum acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

kürşadcım en fazla üye bizim clubte galiba yanılıyormuyum acaba ?

olabilir bilmiyorum ancak bizim kulüp bu kadar üyeye rağmen tam olarak aktif değil
  • Slm arkadaşlar. İsmim Ahmet. Aranıza Bursadan katılıyorum. Bende Broadway 1999 Model Beyaz 1.4 RNİ var. Araba 98,000 km de. Yaklaşık 2 ay önce aldık arabayı 9,500 Ytl ye. Üstüne 1,000 Ytl lik masraf yaptık. Araba hoşuma gitti beğendim motoruda güzel, temiz. Arabada tüp yok. Bizde tüp taktırmayı düşünmüyoruz aslında az yakıyor diye. Benide üye yaparsanız sevinirim abiler. İnşallah burada güzel şeyler paylaşırız, hoş vakit geçiririz.
  • RENAULT EXPRESS'i de eklermisiniz?
  • Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar,hepiniz kulübümüze hoşgeldiniz
  • Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum. Broadway 1.4 RNİ Tek Ensonkiyonlu yakıt tüketimi nasıl? Şehir dışında, ortalama ve şehir içinde 100km de kaç ykr yakması lazım? Geçende 40 Ytl lik benzin aldım şehir içinde 105 km yaptı. Bana çok yaktı gibi geldi aslında. Oturdum evin yerinin yerleşime göre tepede kalıyor. Günde en az tepeyi 2-3 defa arası inip çıkıyorum.Tepenin uzunluğunada ölçmüştüm geçende 400m-500m kadar. Şunuda belirtmek isterimki burda benzin fiyatları

Kurşunsuz Benzinin lt si: 3 Ytl 530 Ykr.

Süper Benzin lt si :3 Ytl 490 Ykr.

Beni bu konuda bilgilendirirseniz son sevinirim.Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16_MJT_05 -- 24 Haziran 2008; 1:37:00 >

• Merhaba öncelikle. Aracımda komple ön takım ve 4 amortisör degişti, araç diyebilirimki yerden bi 5 cm yükseldi,gidişinde falan sorun yok, sadece arabayı tam sol tam sağ yapıca ve gazı birden zorlayınca, küt kütküt vuruyo, anı işlemi düz kende gazı zorlayınca yani patinaj yapıcak kadar küt küt ses geliyo. Sizdede yapıyormu,araç 1999 rte..

NOT: TÜM DEGİŞEN PARÇALAR ORJİNAL MAİS..
  • Benide listeye ekleyin. 300. üye ben olayım bari
  • evet 300. üyemizde belli oldu

quote:

299-16_MJT_05 :::::::Broadway 1999 Model Beyaz 1.4 RNİ
    300-selimiye:::::::2004 MEGANE II SEDAN 1,6 16V 115BG

bu arada carisma-style renault express derken logolara eklemektenmi bahsediyorsun eğer öyleyse uygun bir zamanımda onu da eklerim

• opeltakımı 180 üye

fiatçılar tamamen model kulüpleri kurmuşlar genel bir kulüpleri yok gördüğüm kadarıyla

honda takımı 156 üye

toyota kulübü 103 üye

citröencilerde fiatçılar gibi dağılmışlar

volkswagen kulübü 174 üye

peugeot takımı 60 üye ama onların sayfasındaki üye listesine bakmanızı tavsiye ederim gerçekten çok uğraşmışlar çok güzel emek var.

hyundai kullanıcılarınında model üzerine kurulmuş kulüpleri ancak sadece getz kulübünde 125 üyeleri var

ford kullanıcılarınında ortak kulübünü göremedim ancak modeller üzerine kulüpleri var

bmw severler kulübü ozdamar hocamın açmış olduğu bir kulüp üye listesi yok ancak bmw severler var orada

mercedesçilerde bmw ile aynı şekilde

audi kullanıcılarındada liste yok

mazda kullanıcılarınında ortak bir kulübü yok

kia kullanıcılarınında ortak kulübü yok ancak modeller için kurulmuş kulüpleri var

volvo kullanıcılarının kulübünde ise üyelik sistemi yok

mitsubishi takımı ise 45 üye

suzuki kullanıcılarınında kulüpleri var ancak üye sistemi yok

nissan kulübü 93 üye

chevrolet kulübüde var ancak üye listesi göremedim

skoda kulübü 56 üye

daihatsu kulübündede üye listesi göremedim

alfa romeo 15 üye

arabası olmayanlar kulübündede üye listesi yok

bu üye sayılarına göre en yüksek üyeye sahip kulüp biz oluyoruz

• slm

3. aydır megane aldık. ama 14 yıllık renocuyuz

bende renault severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 11 Haziran 2008; 17:49:24 >
  • quote:

301-triger:::::::::megane II 1.5 dcı privellege 100hp kumsal bej + xenon +ps

triger kulübe yeni üye oluyormuşsun sen ya. ben seni üye sanıyordum megane II bölümünde baya mesajlarını okudum ve cevaplarda yazdım her neyse aramıza hoş geldin.
  • tşk
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

301-triger:::::::::megane II 1.5 dcı privellege 100hp kumsal bej + xenon +ps

triger kulübe yeni üye oluyormuşsun sen ya. ben seni üye sanıyordum megane II bölümünde baya mesajlarını okudum ve cevaplarda yazdım her neyse aramıza hoş geldin.

ya bir türlü renault klübe gelememiştim

üst konu olması lazım bu konu ve megane II klubünü
  • triger kıl payıyla 300 üyeliği kaçırdın

• quote:

triger kıl payıyla 300 üyeliği kaçırdın

saglık olsun
  • quote:

triger kıl payıyla 300 üyeliği kaçırdın

301 de güzel canım

bi ara bi arkadaş vardı başka bir kulüpte 31. üye oldu diye imzasında 31.üye yazmıştı
  • s.a. oldu olacak benide ekleyin
  • quote:

302-CLİO SYMBOL::::::::CLİO SYMBOL 1.4 8V 2006

aramıza hoşgeldin
  • Evet sorun çözülmüştür. Ustaya gittim baktı ilk aks lerden yapardedi,değilmiş,arabanın şanzuman kulakcıgı kopmak üzereymiş,araba zorlanınca kasınca sağ ve sol zorlayınca şanzuman vuruyormuş, kulakcık degişti ses tamamen kesildi...kulakcıgı bende yeni gördüm dışı metal içi plastik bir parça..
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.