Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni üye arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
  • Renault 12 TS, 1977, Lacivert, Binek. Yeni aldım bende katılmak istiyorum
  • quote:

290-serdar1646:::::::2007 grand scenic 1.5 dci privelege açılır tavan
    291-dark alien::::::::
    292-letourdefrance:::::::2006 megane II 1.6 16V

Aramıza Hoşgeldiniz
  • hoşbulduk.buluşma filan yapacak mıyız? ben bursadayım.çok hoş olur keşke yapsak.......
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum megane 2 ler de 3 farklı donanım seçeneği var diye biliyorum autheniq dinamik privilege diye araç ilanlarına bakınca sport way diye bişey daha var. bunun içinde tam olarak hangi donanımlar var <?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

arkadaşlar bişey sormak istiyorum megane 2 ler de 3 farklı donanım seçeneği var diye biliyorum autheniq dinamik privilege diye araç ilanlarına bakınca sport way diye bişey daha var. bunun içinde tam olarak hangi donanımlar var <?

sportway 2003-2007 yılları üretilen makyajsız megane larda sunulan özel bir seriydi.

makyajlı megane larda ise extreme diye özel bir seri var.

makyajsız meganelarda authantique alt donanım seviyesi dynamique üst donanım seviyesi sportway ise özel olarak sınırlı sayıda üretilmiştir ve bu iki donanımın arasıdır.

makyajlı meganelarda authantique alt donanım seviyesi privilege üst donanım seviyesi extreme ise özel olarak sınırlı sayıda üretilmiştir ve bu iki donanımın arasıdır.

• Selam. Ben de Laguna'cı oldum artık. 2005 laguna expression aldım. Şimdilik memnunum. Arabadan kullanma klavuzu çıkmadı. Bu sayfadaki linkten indirdim ama çalışmıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

293-emin05::::::: 2005 Laguna 2 Expression 1.6 110 Hp.
    liste 23 NİSAN 2008'de güncellenmiştir

aramıza hoşgeldin emin05. eğer megane kullanma klavuzu isteseydin elimde var ama lagunanın yok ama sen renault ya bildirip kullanma klavuzu isteyebilirsin.
  • dostum bende bu gün kazayapmış megane 1 var, benide eklermisin klube.
  • bi sorum olacak, benim sol arka kapı ve sol arka çamurlukta sürtünme ve ezikler var, alan olarak 2 si birden
    ki pastayla bilader temizlemiş, ezik ve çatlakların boyutu bir bucuk karış var yok, lokal yaptırmayı düşünüyorum araba beyaz renk tutarmı. umarım tutar renk yosa bu ay battım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 11 Mayıs 2008; 2:21:34 >
  • quote:

294-baranel::::::: Megane I

listeye ekledim seni. aramıza hoşgeldin. bu arada senin kaza ile ilgili konunu okumuştum gerçekten çok üzüldüm. senin arabada hasar fazla değil galiba ama karşı taraftaki araçta rot rotildeğiştiğine göre baya hasar var.

ayrıca sağlam bir serviste ya da iyi bir kaportacıda boyattırırsan renkte ton farkı olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

listeye ekledim seni. aramıza hoşgeldin. bu arada senin kaza ile ilgili konunu okumuştum gerçekten çok üzüldüm. senin arabada hasar fazla değil galiba ama karşı taraftaki araçta rot rotildeğiştiğine göre baya hasar var.

ayrıca sağlam bir serviste ya da iyi bir kaportacıda boyattırırsan renkte ton farkı olmaz

öncelikle, senin araba hasarlı git yaptır gel klube alayım demedigin için sağol ve lokal olur diyosun varya çok sevindim umarım ustada aynı şeyi söyler, söylemezse söyleyen bi usta bulana kadar dolaşırım.bittim para kalmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: baranel

quote:

quote:

öncelikle, senin araba hasarlı git yaptır gel klube alayım demedigin için sağol ve lokal olur diyosun varya çok sevindim umarım ustada aynı şeyi söyler, söylemezse söyleyen bi usta bulana kadar dolaşırım.bittim para kalmadı

bizim kapımız renault aracı olmayana bile açık

dediğim gibi iyi bir usta bulman gerekiyor bu usta servistede olabilir dışarıda kaporta boyacıda olabilir.önemli olan ustanın nasıl olduğudur.bunun için araştırma yapman faydalı olur

• ilgin alakan için çok çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar kulüp 2. sayfanın sonlarına kadar düşmüş.Güncel
  • bende araniza katildim hayirlisi ile

2005 megane II sedan dynamic + 2 paket
  • benide üye yapın 2004 megane dinamique+sunroof
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

benide üye yapın 2004 megane dinamique+sunroof

Sayfa başında aracına uygun olan imzayı imza ksımına eklersen sevinirim. listeyede en kısa zamanda ekleriz.Aramıza hoşgeldin
  • quote:

295-^Biotech^ :::::::: 2005 megane II sedan dynamic + 2 paket
    296-EXPOXL::::::::2004 megane dinamique+sunroof

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.

bu arada 300. üyemize az kalmış kim olacak acaba bu talihli
  • quote:

quote:

295-^Biotech^ :::::::: 2005 megane II sedan dynamic + 2 paket
    296-EXPOXL::::::::2004 megane dinamique+sunroof

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.

bu arada 300. üyemize az kalmış kim olacak acaba bu talihli

300 müüüüüüü.Maşallah nazar değmesin

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.