Hayırlı olsun arkadaşım çok memnun olacağından eminim
quote:
Orjinalden alıntı: EX_PRO
sıfır almayı düşünüyordum ama
2007 model çok düşük k.m li cazip fiyatlı ve çok komik bir rakkamla kredi verdiler
bende dayanamıyıp aldım
teşekkür ederim Zeus_Ferre
aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun iyi günlerde kullan
quote:
288-EX_PRO::::::::: CLİO 3 1.5 DCİ
liste 6 MART 2008'de güncellenmiştir
hayırlı olsun ex_pro.güle güle kullan
Yeni katılan tüm arkadaşlar hepiniz kulübümüze hoşgeldiniz
quote:
288-EX_PRO::::::::: CLİO 3 1.5 DCİ
hayırlı olsun
merhaba arkadaslar ben 2004 model megan ıı hb aldım.aranızdayım .benım alet yanlız dızel.benım yasım 33 bu zamana kadar ılk dızel arabam. sorum su araba full ama xenon farı sokulmus sankı uyduruk cın malı halojen takılmıs.(malum boyacıdan aldım.herhalde xenon ampullerı pahalı geldıgı için onları taktı)şimdi ben dıyorumkı acaba xenon beynı balastı duruyor mudur varsa nasıl anlarım
herkeze teşekkür ederim
güncel
beni de alın yaa. brodway 93 model arta kasa beyaz..
Ufukta buluşma var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: BX4TC
Ufukta buluşma var mı?
Tüm yeni üye arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Buluşma olayına gelince biraz zor olabilir bütün üyelerin katılımı zaten imkansız olur.Belki ist da yaşayan arkadaşlar kendi aralarında bir buluşma düzenleyebilir.
Aslında Mayıs ayından sonra büyük bir buluşma yapılabilir. Renault 9, 11, 12, 21 sahipleri ortak bir tarih ayarlasa uzun bir konvoyla dikkat çekici bir buluşma yapılabilir.
quote:
289-hido_51:::::::::brodway 93 model arta kasa beyaz
liste 28 MART 2008'de güncellenmiştir
aramıza hoşgeldin.
UP
lousrenault benide yaz scenic'im var imzamda yazıyor.
ARKADAŞLAR RENAULT MEGANE ESKİ VE YENİ KASALARININ KLİMA TEKNİK DÖKUMANLARI BULUNMAKTADIR.İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUNUR.
bnide ekle hocam sıkı bi renault fanatiğiyim..ama babam honda cıty kullanıyo maalesef ama bi kendi arabamı alma bvakti gelsin inş çakacam bi renault altıma:D
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2006 megane II 1.6 16V
Klübümüze katılmak isteyen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Kürsad arkadaşımız siteye gidriği anda üyeliklerinizi aktif hala getirecektir.1.sayfdan ozaman isimlerinizi görebilirsiniz