Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben yakında clio symbol extereme 1.4 75bg 8m benzinli almayı düşünüyorum.
    bu araçla ilgili bilgilerinizi bekliyorum.

çok yakıyor mu veya arıza durumları nasıl, sürüş keyfi sizce konforlumu?
    ayrıca şu anki peşin ve kredili fiyatını bilen ve satın almayı düşünene var mı?

ilk clio kullanıcısı olacağımdan bayağı bilgi eksikliği içindeyim ve tabiki deneyim eksikliği var.
    şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: madem

merhaba herkeze
    ben yakında clio symbol extereme 1.4 75bg 8m benzinli almayı düşünüyorum.
    bu araçla ilgili bilgilerinizi bekliyorum.

çok yakıyor mu veya arıza durumları nasıl, sürüş keyfi sizce konforlumu?
    ayrıca şu anki peşin ve kredili fiyatını bilen ve satın almayı düşünene var mı?

ilk clio kullanıcısı olacağımdan bayağı bilgi eksikliği içindeyim ve tabiki deneyim eksikliği var.
    şimdiden teşekkurler

al kardeşim süper araba bence....
  • ben symbol 1.4 8v otantik klimalı modelini kullandım.güzel bir araç.iyi kaçıyor. karma yakıt tüketimim 8.0lt. tabi biraz agresif kullanım sonucu bu ortalama çıktı.belki daha uygun kullanılırsa daha düşük yakıt tüketimi ortaya çıkar.hoş bir araç.eksi yönü olarak aracın yüksek olmasını sayabiliriz.virajlara yüksek hızla girildiğinde güven vermiyor.benim kullandığım modelde abs yoktu büyük eksiklik kızaklama yapıyor ani frende.
    vites geçişlerini meganedan daha iyi buluyorum.hızlanması güzel resmen uçuyor.
  • teşekkurler bilgiler için
    araba çok hoşuma gidiyor ve diğer markalara sırf paralarını öğrenmek için baktım ve seat ibiza modelinin daha uygun olduğunu gördüm.
    symbol gerçi yakıt için gayet iyidir ama seat ın sitesinde benzin olaylarında symbolden daha iyi olduğunu anlıyorum.
    sırf benzin de değil güvenlik ve iç donanaım.
    bu arada ben 2008 modelini düşünüyorum extreme 1.4 75 v abs klima vs
    benzin deposundan da ses geliyormuş, bu sorun çok irdelenmesi gereken birşey mi sizce?
    virajlarda kötü olması eksi ama diğer ortamlarda iyi sanırırm symbol
  • 2008 clio symbol extreme 1.4 75bg 8v arıza durumları için bilgi verebilir misiniz lütfen
  • bnm kullandığım araçta benzin deposunda ses yoktu. araçta toplam 1000km yaptı bi arıza çıkmadı şu ana kadar. dediğim gibi virajlarda ancak yüksek hızlarda güven vermiyor. 120 gibi hızlarla girilen virajlarda bi sorun yok ama daha yüksek hızda girersen arkasını bırakacak gibi oluyor
  •  KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız)
  • arkadaşlar kulübümüze bugünlerde az uğranıyor. burayı nasıl cazip hale getirebiliriz?
  • Arkadaşlar beni de ekleyin.
    Renault Clio Symbol 2000-1.4 RNA-75 hp-Beyaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: herodot61

Arkadaşlar beni de ekleyin.
    Renault Clio Symbol 2000-1.4 RNA-75 hp-Beyaz

quote:

282-herodot61::::::: Renault Clio Symbol 2000-1.4 RNA-75 hp-Beyaz

liste 31 Ocak 2008'de güncellenmiştir

aramıza hoşgeldiniz
  • İlginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.......
  • kürşad kardeşim yaw bn söylemeyi unuttum bnm eski nick delici_ozy bn nick deiştirdim listede de bi deiştirirseniz sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar hepinize SAYGI ve SELAMLAR benide alın aranıza.
    CLIO SYMBOL 2005
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad
    |_-0zZi�-_| ::::::::2006 MEGANE II sedan 1.5 dCi-dyNamİQue platin gri
    SYMBOL8699::::::::CLIO SYMBOL 2005

OZZİ ismini listeden değiştirdim.symbol8699 sende aramıza hoşgeldin
  • Sayfamıza ne zaman baksam,sürekli en alttlarda kürsadın da dediği gibi sayfayı ziyaret ederek güncel tutmaya bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Sayfamıza ne zaman baksam,sürekli en alttlarda kürsadın da dediği gibi sayfayı ziyaret ederek güncel tutmaya bakalım

elimden geldiğince sayfaya girip birşeyler yazmaya çalışıyorum ancak fırsat olmuyor.dersler baya ağırlaştı
  • Kullanıcı tarafından SİLİNDİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sed22 -- 18 Şubat 2008; 12:32:57 >
  • Arkadaşlar bizi de kabul edersiniz herhalde renault kulübüne.
  • Şe yeni renault reklamı çok hoş , güzel bir çalışma olmuş.Kullanıcılarına paylaşmak istedim
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.