o sayiya dikkat etmemistim, biraz daha mi bekleseydim uye olmak icin
tesekkurler, hosbulduk
teşekkürler hoşbulduk.
İsteyen olursa cüzi bir miktara 300 numaralı üyeliği satabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
ne kadar istiyosunki anlaşalım neden olmasın.Torpil olayımı yokmu
fake ile bu iş halledilir
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
quote:
ne kadar istiyosunki anlaşalım neden olmasın.Torpil olayımı yokmu
banka hesabıma gönderilen en yüksek miktara
aranıza katılabiliriyim
2006 MEGANE II SW 1.5 DCİ PRİVİLEGE
2 hafta önce aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: Rizeli
aranıza katılabiliriyim
2006 MEGANE II SW 1.5 DCİ PRİVİLEGE
2 hafta önce aldım.
İlk olarak araban hayırlı olsun kazasız belasız günlerde binersin inşallah. Kürsad arkadaşımız foruma girdiğin anda adını baş sayfada görebilirsin. Bu arada ilk sayfadaki imzalartdan uygun olanını imza bölümüne eklersen seviniriz. Hoşgeldin
arkadaşlar ben 2. arabayıda aldım ambiance pack logan dcı megane halen duruyor meganı çok yordum servis arabası olarak kullanıyordum şimdi dinleniyor hınzır eğer servis işim olmasaydı meganı yetkili satıcı 27.5 saydı loganıda 23 aldım bu parayla laguna premium paket sunroof alırdım ama lagunayıda servis işine vurmak aptallik olurdu bagajda 250 kg yük arabanın canı çıkardı günde 150 km yol yapıyorum bende bunları hesaba katınca en akıllısı bir logan alıyım dedim sizce iyimi yapmışım
bence iyi yapmissin, hayirli olsun
zaten dacia'da renault kalbi tasiyor
ayrica 250 kg yuku lagunada gorenler de biraz sasirirlardi, aracada gercekten yazik olurdu
benim full meganı böyle görenler şaşırıyordu yıkamaya götürüyordum adam bagajı açıyordu abi bu ne böyle arabaya yazık diye söylenip duruyorlardı logan aldımki hem daha dayanıklı hem yerden yüksek ekonomik diye aldım işte 3 sene kullanırım meganı biraz zor satariz ama neyse işte hayırlısı olsun bu arada megane ile logan arasında gerçekten dağlar kadar her türlü şeyde fark var direksiyonu hidrolik ama megane gibi degil megane şimdi gözümde mercedes gibi oldu ama serilikte ikiside aynı sayılır bir fark göremedim 130 üstüne çıkınca logan hiç güven vermiyor insan tırsıyor meganede böyle bir durum yoktu birde lastiği romanya malı bir lastik çok ses yapıyor1 sene dolmadan 50.000 kilometre yapıp zaten lastiği bitiririm o zaman çakarız bir takım goodyear neyse arkadaşlar daha iyileri sizlere kısmet olsun iyi geceler...
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
1sene dolmadan 50.000 kilometre yapıp zaten lastiği bitiririm o zaman çakarız bir takım goodyear neyse arkadaşlar daha iyileri sizlere kısmet olsun iyi geceler...
valla hayirli ve kazasiz km.ler dilerim
bende eskiden megane I vardi, megane II ile arasinda daglar kadar fark var. dacia ile aradaki farki tahmin edebiliyorum yani
quote:
297-Rizeli::::::: 2006 MEGANE II SW 1.5 DCİ PRİVİLEGE
aramıza hoşgeldin rizeli
birinde bi megane ın arkasında bir yazı görmüştüm belki seninde hoşuna gider
megane'ın dizeli kralsın sen Rizeli böyle yazdırabilirsin arabana
bu arada emregulec yeni araban hayırlı olsun.Abi sen ne iş yapıyordun? servis filan?
hayirlisi olsun
yazi da guzelmis
matbaa makinelerinin bakımını revizyonunu yapıyoruz ve onların satışını bagajımı bir görseydiniz gerçekten şaşırırdınızbüyük çektirmeler 46 numaradan büyük anahtarlar tma hırdavatçı :D neyse şimdi hepsini logana transfer ettim arkadaşlar istanbul geleneksel buluşması varmış ben gitmeyi düşünüyorum başka gelenler varsa haberimiz olsun hem birbirimizle tanişiriz sohbet ederiz
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
matbaa makinelerinin bakımını revizyonunu yapıyoruz ve onların satışını bagajımı bir görseydiniz gerçekten şaşırırdınızbüyük çektirmeler 46 numaradan büyük anahtarlar tma hırdavatçı :D neyse şimdi hepsini logana transfer ettim arkadaşlar istanbul geleneksel buluşması varmış ben gitmeyi düşünüyorum başka gelenler varsa haberimiz olsun hem birbirimizle tanişiriz sohbet ederiz
eğer tarihi uyarsa bende geleceğim. orada görüşürüz. bu aradabuluşmaya loganı getirde bagajı görelim
hehe loganla gelmem şaka bir yana kırmızı şeytanımı bir güzel yıkatırım onunla gelirim =) tabi bagajı boş halde
Merhaba, 2007 model Grand Scenic II Privilege+ ile aranıza katılmış bulunmaktayım. İyi bir hafta sonu dilerim.