Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

Evet sorun çözülmüştür. Ustaya gittim baktı ilk aks lerden yapardedi,değilmiş,arabanın şanzuman kulakcıgı kopmak üzereymiş,araba zorlanınca kasınca sağ ve sol zorlayınca şanzuman vuruyormuş, kulakcık degişti ses tamamen kesildi...kulakcıgı bende yeni gördüm dışı metal içi plastik bir parça..

hocam o kulakçık nasıl kopma noktasına gelmiş ki? acaba sert kullanımlarmı buna yol açıyor
  • dostum kulakcık dışı metal ortası plastik, zamanla plastik çürümüş ve parça yerinden gevşemiş, gevşeyince kasmalarda tak tak vuruyormuş..
    parçanın resmini bulamadım ama çizmeye çalıştım..aklımda kaldığı kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 13 Haziran 2008; 2:23:14 >
  • bayağıda kalabalık olmuşuz hani
  • 300 de geldiyse artık yeni hedef 500 olsun
  • resim için teşekkürler baranel. ancak benim kafama takılan şey bu plastik parça dayanıksız birşeymi. eğer öyleyse ilerde bizimde başımıza gelebilir
  • bu parça aracın yürüyen aksamının karosere titreşim yaptırmasını engeller mesela eksoz takozlarıda bunun bir benzeridir
  • şöyle söyleyeyim benim araç 132000 km de bu parça yıprandı,132000 km için bence iyi.

mesela 110000 km de benim katalizör degişti, katalizör yani alt orta eksoz susturucusu'nun içindeki aspes taşı demekmiş, beyaz delikli taş. eksoz ile birlikte degişiyor, o zamanki fiyatı 1200 ytl idi ben katalizörsüz yani aspes'siz eksoz taktırdım 200 ytl yine orjinal. ve araba yaklaşık 5 beygir güç artar demişti usta, öylede oldu.katalizör yani aspes taşının ömrü ki ustanın dediginden söylüyorum , ortalama bir araçda oda temiz benzin kullanmışsa 100000 ila 130000 km kirli benzin kullanmışsa daha az demişti,
  • Dostlar bugün ve dün 40liralık benzinle karma tüketim 160 km yol gittim lpg taktısammı taktırmasammı tereddütteyim kimi taktır benzine çok zam geliyo diyo kimide boş ver çok yol yapmıyon diyo sizin önerileriniz nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Dostlar bugün ve dün 40liralık benzinle karma tüketim 160 km yol gittim lpg taktısammı taktırmasammı tereddütteyim kimi taktır benzine çok zam geliyo diyo kimide boş ver çok yol yapmıyon diyo sizin önerileriniz nedir?

benim aracım lpg li ben şehir içinde 20 liralık gazla 100-110 km arası yol yhapıyorum şehirlerarası yolda daha az yakacağı kesin.ama senin verdiğin değerlerde kötü değil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Dostlar bugün ve dün 40liralık benzinle karma tüketim 160 km yol gittim lpg taktısammı taktırmasammı tereddütteyim kimi taktır benzine çok zam geliyo diyo kimide boş ver çok yol yapmıyon diyo sizin önerileriniz nedir?

benim aracım lpg li ben şehir içinde 20 liralık gazla 100-110 km arası yol yhapıyorum şehirlerarası yolda daha az yakacağı kesin.ama senin verdiğin değerlerde kötü değil bence.

ben taktırmasını tavsiye ederim.günümüzşartlarında 3 kuruşluk benzin parasını gıdım gıdım hesap ettiğimiz günlerde ne kadar ekonomik olursak o kadar kârdır. bu arada senin tüketim verilerin gerçekten çok güzel aynı şekilde kullanımla tüp taktırdığın zaman seninhemen hemen yakıt harcaman yarıya düşer. lpg ye geçtiğin zaman benzinde tükettiğin yakıtın 1 ya da 2 lt. fazlasını yakar ancak litre bazında ucuz olduğu için ekonomi etmiş olursun...

• Bu gidişle mecur lpg takcaz yıl sonund 1 litre benzin 4 lira olur galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: 16_MJT_05

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum. Broadway 1.4 RNİ Tek Ensonkiyonlu yakıt tüketimi nasıl? Şehir dışında, ortalama ve şehir içinde 100km de kaç ykr yakması lazım? Geçende 40 Ytl lik benzin aldım şehir içinde 105 km yaptı. Bana çok yaktı gibi geldi aslında. Oturdum evin yerinin yerleşime göre tepede kalıyor. Günde en az tepeyi 2-3 defa arası inip çıkıyorum.Tepenin uzunluğunada ölçmüştüm geçende 400m-500m kadar. Şunuda belirtmek isterimki burda benzin fiyatları

Kurşunsuz Benzinin lt si: 3 Ytl 530 Ykr.

Süper Benzin lt si :3 Ytl 490 Ykr.

Beni bu konuda bilgilendirirseniz son sevinirim.Saygılarımla...

Arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz?

• Sana BOSCH CAR SERVİCE'i tavsiye ederim bi baksınlar aracına yok işin içinden çıkamazsan yetkili servisin yolunu tut
  • İmzamı değiştireli neredeyse 1,5 ay oldu, hala eklenmemiş görünüyorum. Gözden mi kaçtı acaba?
  • bizde 88 fransız brodway vardı şimdi megane var ama ben brodwayi özlüyorum 290000 km gördü banamısın demedi ama megane bana brodway kadar dayanır gibi gelmiyor
  • quote:

303-turbox:::::::: 2003 Clio Symbol 1.4 16V 98 Hp Gümüş Gri Stil+Güvenlik Paketi

liste 1 Temmuz 2008'de güncellenmiştir
  • Benide ekleyin.
    Clio Alize 2006 dci 1.5
  • quote:

304-core2_fatih:::::::: Clio Alize 2006 dci 1.5

liste 3 Temmuz 2008'de güncellenmiştir
  • Benide ekleyin:
    2008 Renault Clio III 1.2 16V

Ayrıca Renault personeliyim
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.