Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar rica etsem benide dahil edermisiniz.renault klube birlikten kuvvet doğar nede olsa dimi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

arkadaşlar rica etsem benide dahil edermisiniz.renault klube birlikten kuvvet doğar nede olsa dimi...

Hoşgeldin aramıza 69.üyemizsin
  • @kürsad bildiğin gibi bu renautteam in 2. topiği.. daha önceki topiğimiz kilitlenmişti genel yasak yüzünden.. ben o topiğe ulaştım.. oradaki üyelerden burda olmıyanları üye listesine ekliyelim

http://forum.donanimhaber.com/m_5558922/mpage_1/key_renaultteam/tm.htm

1-no_fate*
    2-asilx
    3-osman çekinir
    4-muribbi
    5-tsuyoi
    6-janjan*
    7-etusch
    8-icestar
    9-murtycan
    10-cbr_queen
    11-nicaleus
    12-cncrd
    13-m.c.k*
    14-can247
    15-keyness
    16-rb.atasoy
    17-freestyler
    18-kürsad
    19-turkalogy

• @cbr_quen koyamadıgı için onun lagunasının resimlerini ben koyuyorum.

• evet lagunam bu sorusu olan varsa sorabilir
  • araba süpermiş

2.0T motorla çok canlar yakar.. kazasız belasız iyi günlerde kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

evet lagunam bu sorusu olan varsa sorabilir

araban güzelmiş güle güle bin ama bu fotoğrafları çektiğin yer neresi yaw bana depremden sonra yapılan barakalar gibi geldi
  • selam arkadaşlar bu kulüp içindeki yönetim kurulu ne iştir ben pek çözememdim neden öyle bişey çıktı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtycan

selam arkadaşlar bu kulüp içindeki yönetim kurulu ne iştir ben pek çözememdim neden öyle bişey çıktı?

onu çıkarma amacımız kulüp içerisinde yönetimi sağlamak ben pek fazla ilgilenemiyorum o yüzden grup olarak ilgileneceğiz kulübümüzle
  • onlar depremden öncede vardı ben prefabrik evler kabinler konteynırlar yapıp satıyorum bu da istanbulda küçük bir showroomdan çektim
    teşekkür ederim ya gaza dokununca aracın cvp vermesi süper bişiy hem lüks hemde performansta çok sağlam bir araç tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 30 Haziran 2006; 11:37:35 >
  • harika bir otomobiliniz var cbr_quen; turbolu olması çok zevk verir özellikle yokuşlarda...

keşke kırmızı olsaydı...
  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

onlar depremden öncede vardı ben prefabrik evler kabinler konteynırlar yapıp satıyorum bu da istanbulda küçük bir showroomdan çektim
    teşekkür ederim ya gaza dokununca aracın cvp vermesi süper bişiy hem lüks hemde performansta çok sağlam bir araç tavsiye ederim

özellikle aracı 1.6 sanıp dalaşmak isteyenleri asfalta gömersin

adam sinirden ehliyeti yakar valla

• Arkadaslar gecen gun yurtdisidnan arkadasim kucuk bir parca getirdi aracin akismetresine takiliyor ben aracimda gercekten kayde deger bir performance sagladi 1.6 couoen var anadolu yakasinda oturuyorum acaba clio su falan olan arkadaslar yakin olan varsa onlardada denemk isterim bir arkadasimin da yeni megane 1.6 benzinli var acaba cliosu olan bir arkadas varsa pm atarmi acaba ondada deniyelim tam olrak akismetreye takiliyor ve takmasi 3 dk bile surmuyor yardim etmek isteyen olursa sevinirim
  • bende Clio3 var ama ben Yalovadayım.. Araçta Ankarada..

o aleti merak ettim
  • Keske burda olsaydin yaa deeneyebilirdik burdan bi clio su olan arkadas bulursam super olur bu arada arabadan resmi cekip yarin sabah koyarim
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

araba süpermiş

2.0T motorla çok canlar yakar.. kazasız belasız iyi günlerde kullan

bir de bunların yurtdışında 2.0t 205 hp likleri var ki değme gitsin. ama bizim için bu bile erişilemez duruyor. kazasız kullanımlar.
  • ya arkadaşlar hep 95 oktan alırdım benzin neyse totala uğradım bide 97 lik olanı alayım dedim.. pazartesiden beri araba çok yakmaya başladı yaklaşık 1 lt farketti 100km ortalama değer neden olabilir..aracım megane 2 1.4
  • quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

ya arkadaşlar hep 95 oktan alırdım benzin neyse totala uğradım bide 97 lik olanı alayım dedim.. pazartesiden beri araba çok yakmaya başladı yaklaşık 1 lt farketti 100km ortalama değer neden olabilir..aracım megane 2 1.4

ya bencede tanıdığın güvendiğin bir istasyon belle ve hep ordan al..

türkiyede uyanık geçinen insan çok.. normalde excellium 97 tasarruf ettirdiği iddia edilen bir benzin ama işte istasyonlar en büyük soru işareti
  • çok saolun arkadaşlar ya bu arabaya birde shell power 100 oktan benzin koyuyorum turbo filan tüm gücüyle çalışıo hani derler ya arabanın hakkı die ben hakkını vererek gidiyorum max hızda otobanda geçemediğim araç yok şuana kadar 3.0 opel vectra yı filan geçtim adamlar rampada tıkanıyor benim araç düzlükte gider gibi gidiyor harika yaw
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.